آرزوی کشیش

masood-h

New Member
لایک ها
13
--------------------------------------------------------------------------------

آرزوی کشیش

بر سر گور کشیشی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است:

"کودک که بودم، می خواستم دنیا را تغییر دهم. بزرگتر که شدم، متوجه شدم دنیا خیلی بزرگ است، من باید انگلستان را تغییر دهم. بعدها انگلستان را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم. در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم که آن نیز مقدر نشد. اینک که در آستانه مرگ هستم، می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم، شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم!"

هرچه ميخواهي باشي باش فقط ادم باش(دكتر علي شريعتي)

Rostami

New Member
لایک ها
15
خدايا به من زيستني عطا كن كه در لحظه مرگ بر بي ثمري لحظه اي كه براي زيستن گذشته است حسرت نخورم ومردني عطا كن كه بر بيهودگي اش سوگوار نباشم(دكتر شريعتي)

hadi1990

New Member
لایک ها
1
سلام كتب دكتر شريعتي ظرفيت مي خواهد و البته بدون استاد سراغ آن نرويد.پايه هاي ايمانتان را قوي كنيد چون شريعتي شتاب دهنده است بدون مهارت سر پيچ ها سرعت بالا خطرناك است.

mahdiyam

New Member
لایک ها
102
ممنون

sun-moon

New Member
لایک ها
13
مرسی.
ادما (از جمله خودم)باید یاد بگیرن که در هر شرایطی اول به درون خودشون رجوع کنن.

f-makvandy

New Member
لایک ها
21
hadi1990 گفت
سلام كتب دكتر شريعتي ظرفيت مي خواهد و البته بدون استاد سراغ آن نرويد.پايه هاي ايمانتان را قوي كنيد چون شريعتي شتاب دهنده است بدون مهارت سر پيچ ها سرعت بالا خطرناك است.

دقیقا همینطوره...
واقعا ممنون...

نکته اساسی بود...

Toktam_22455

New Member
لایک ها
4
پاسخ : آرزوی کشیش

کلن من دکتر شریعتی رو به خاطر این جمله دوست دارم:

خدایا، مرا از این فاجعه ی پلید مصلحت پرستی که چون همه کس گیر شده، وقاحتش به چشم نمیآید، و بیماری ای شده که از فرط عمومیتش هر که از آن سالم مانده، بیمار مینماید، مصون بدار؛ تا به رعایت مصلحت، حقیقت را ذبح شرعی نکنم.

kagali

New Member
لایک ها
11

کلن من دکتر شریعتی رو به خاطر این جمله دوست دارم:

خدایا، مرا از این فاجعه ی پلید مصلحت پرستی که چون همه کس گیر شده، وقاحتش به چشم نمیآید، و بیماری ای شده که از فرط عمومیتش هر که از آن سالم مانده، بیمار مینماید، مصون بدار؛ تا به رعایت مصلحت، حقیقت را ذبح شرعی نکنم.
ممنون واقعا این جمله معرکس کاش همه می تونستند به این واقعیت برسند:116::97:

talareagahi

New Member
لایک ها
3

بسيار ممنون.خيلي مفيد بود و عين واقعيت

sana_m

New Member
لایک ها
54