آزمون آزمایشی مرحله اول رایگان المپیاد نجوم

alx2050

New Member
لایک ها
13
سلام این هفته توسط بچه های طلای امسال یک ازمون ازمایشی مرحله اول به صورت رایگان برگزار میشود. جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادرس http://ioaa2014.blogsky.com مراجعه کنید لازم به ذکر است جامعه اماری این ازمون استاندارد و معقول است

amin n

New Member
لایک ها
3
پاسخ : ازمون ازمایشی مرحله اول رایگان

سلام می گم این ازمون درس نامه نداره یا منبعی چیزی ؟ بعد همه می توانند شرکت کنند ؟ من سال اولم می خواهم شرکت کنم لطفا سریعتر بهم بگید چون فردا ازمونه...

k-khaleghi

New Member
لایک ها
230

سلام این هفته توسط بچه های طلای امسال یک ازمون ازمایشی مرحله اول به صورت رایگان برگزار میشود. جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادرس وبلاگ تیم هشتمین المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک مراجعه کنید لازم به ذکر است جامعه اماری این ازمون استاندارد و معقول است
درود و خسته نباشید بر شما و ممنون از اینکه اینقدر دوره ی فعالی هستید!
چند سالی بود که این سنت که طلایی ها به سال قبلی هاشون کمک کنن کم کم فراموش میشد! ممنون از شما و باز هم خسته نباشید ان شاالله آزمون خوبی داشته باشید!
--
من هم از همینجا به نجومی های فروم توصیه میکنم حتما این آزمون شما رو هم شرکت کنن، موفق باشید

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

درود و خسته نباشید بر شما و ممنون از اینکه اینقدر دوره ی فعالی هستید!
چند سالی بود که این سنت که طلایی ها به سال قبلی هاشون کمک کنن کم کم فراموش میشد! ممنون از شما و باز هم خسته نباشید ان شاالله آزمون خوبی داشته باشید!
--
من هم از همینجا به نجومی های فروم توصیه میکنم حتما این آزمون شما رو هم شرکت کنن، موفق باشید
خب پس لطفا تو نام تاپیک اسم نجوم رو بذارید یا بچه های نجومی رو تگ کنید چون معلوم نیست :)

بالا