لایک ها
32
از مدیریت محترم سایت کسب اجازه می کنم و به تمامی دوستان کنکوری این پیشنهاد را دارم که اگر 30 دقیقه از کل وقت خود را که در دنیای نت و مجازی سپری می کنند ، در آزمون های آنلاین و رایگان شیمی شرکت کنند تا با انواع و اقسام سوالات در راستای گنکور 92 آشنا شوند و همچنین اهمیت بعضی سوالات برای آنها روشن تر خواهد شد .
اشاره می شود که این آزمون ها رایگان بوده و هیچ توجیه مادی برای من « مدیر سایت کانون شیمی گرگان » ندارد . تالار گفتمان کانون شیمی گرگان -سردر شيمي

TOP STUDENT

New Member
لایک ها
74
پاسخ : آزمون آنلاین رایگان شیمی

این آزمون ها کجا ی سایتن؟؟؟؟

sina16

New Member
لایک ها
313

این آزمون ها کجا ی سایتن؟؟؟؟

از بین گزینه های بالای سایت آزمون های آنلاین رایگان شیمی را انتخاب کنید ....

لایک ها
32

درود بر همه دوستان
1 : سعی کنید با دیگر کاربران با جدیت برخورد کنید
2 : لطفا نظرات سازنده خود را در باره سطح سوالات آزمون ارائه دهید تا بتوان آزمون هایی در خور سطح علمی شما طرح کنم .
3 : این آزمون ها با توجه به کتاب درسی و آماده سازی شما برای کنکور مطرح می شود .
4 : حتما در آزمون شرکت کنید ، بهتر یه راه برای تسلط بر کتاب درسی و استارت محکمی برای آمادگی المپیاد شیمی خواهد بود .
5 : در صورت استقبال زیاد سمپادی ها ، این قول را می دهم که سوالات المپیاد های گذشته ایران و خارج را به صورت آنلاین آزمون بگیرم

لایک ها
32

آزمون های دوره ای آمادگی المپیاد شیمی مرحله اول در کانون شیمی گرگان ، سعی بر این است که در کنار آزمون های مجازی آیریسک ، گلچینی از سوالات المپیاد سال های قبل و تالیفی را به صورت آنلاین و رایگان تست بدهید . این عمل باعث می شود که سرعت عمل شما در تست زنی بیشتر شود ، حالا هر کسی که با سوالاتی مشابه آن برخورد کرده باشد ، مسلما سریع تر پاسخ خواهد داد . دقیقا هدف من از طرح این سوالات .
سعی می کنم در این فرصت یک ماهه باقی ماند ه ، حداقل 6 آزمون را خدمت شما ارائه دهم . که این به میزان استقبال شما بستگی دارد .

بالا