آزمون نتیجش آبان ماه

amir masoud

New Member
لایک ها
4
با سلام
توی کل این متن قصد دارم با توجه به زمانی که توش هستیم یه سری مسایل کلی رو مطرح کنم امیدوارم براتون مفید باشه.​
الان مدتیه که شروع به دری خوندن کردید یعنی بعضیا از اوایل تابستون یا عقبتر (که بهشون خسته نباشید میگم و افرین) و بعضیا هم از اول مهر یا همین امروز(به اونا هم خسته نباشید میگم و خدا قوت) یا اصلا شروع نکردن ( که امیدوارم هرچه زودتر درس خوندن رو شروع کنن).معمولا تا الان ازمونهاتون رو هم انتخاب کردید و دارید با برنامه اونا جلو میرید یکی قلمچی یکی گزینه2 یکی گاج و ...​
از این نگرانی خودتونو بیرون بیارید که وای توی کلاسمون فقط منم که دارم توی فلان آزمون شرکت میکنم بقیه با اون یکی جلو میرن یا جامعه اماری اون یکی بزرگتره مال من کمتره​
از نظر من شرکت کردن توی کدوم ازمون یه سوال فرعیه که تو این مقطع اصلی تلقی میشه . اگه شما خوب درس بخونید هیچ آزمونی شما رو در مسیر افت قرار نمیده همه آزمونهایی که اسم بردم و بقیه برنامه هایی ارایه میدن که مشاوران اونا روزها و هفته ها روش کار کردن تا به این جمع بندی رسیدن بنابراین به این نتیجه اعتماد داشته باشید و حتی اگه برنامه ها رو با هم مقایسه کنید میبینید که اساس اونا به هم نزدیکه ÷س درس خوندن شما خیلی مهمتر از نوع ازمونیه که توش شرکت میکنید واسه مقایسه شدن با جامعه اماری بزرگ هم بعد از عید فرصت هست.​
فرمانروایی قلمچی که تا سال 84 یکه تاز بود دیگه پاشیده شده و گاج و مبتکران و سنجش و ... هم قد و قامت راست کردن. بنابراین سعی کنید با تحقیق یه ازمون استاندارد انتخاب کنید طوری که احساس کنید براتون بهتره و صرفا تقلیداتی عمل نکنید.​
من خودم قلمچی آزمون میدادم.​
نتایجی که توی آزمون میگیرید در واقع ماحصل زحمت یک هفته ای شماست اما الزاما معیار و میزان وضعیت شما نیست.نتیجه خیلی خوب گرفتن توی یه آزمون برای مدت طولانی اگه برای شما هدف بشه شما رو مجبور میکنه که فقط سبک سوالای اون آزمون رو مطالعه کنید یا از کتابای اون آزمون استفاده کنید و این شما رو از دیدن انواع مختلف تست منع میکنه​
اگه اختلاف تراز شما با هی نفر 100 تراست شما الزامات از اون بهتر نیستید اما خب از اون طرف هم اگه اختلاف تراز شما 1000 تا باشه نشون میده که وضعیت شما بهتره. یعنی خیلی به جزییات توجه نکنید کارنامتون رو کلی ارزیابی کنید.​
الان تو زمانی هستید که باید کم کم تعداد تست زنی تونو بالا ببرید از یه طرف درسهای سال چهارم رو هم دارید سعی کنید از روزهایی که مدرسه نمیرید بیشتر استفاده کنید تا به کاراتون برسید. هرچی بیشتر تست بزنید یاد بگیرید مسلما به نفع شماست. کتابهای گوناگونی هم توی بازار هست که میتونید ازشون استفاده کنید. اینم بگم که بجای این که چند کتاب بخونید یه کتاب رو چند بار بخونید یعنی اگه یه کتاب تست رو 2بار کامل بزنید تا نکته هاشو یاد بگیرید بهتر از اینه که 2تا کتابو سرسری بزنید تا زودتر تموم بشه چون توی کنکور به تعداد کتابایی که تموم کردید امتیاز نمیدن.​
اگر سوالی داشتید ایمیل بزنید​
مطمئن باشید که به هدفتون خواهید رسید خودتونو توی موفقیت ببینید​
با آرزوی سلامتی برای شما​

بالا