mefmef

New Member
لایک ها
232
چه آزمون هایی داخل سمپاد برگزار می شود ؟

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152
پاسخ : آزمون های داخل سمپاد

سلام.
مهم ترین ازمونی که بین تمام مراکز برقرار میشه ازمون قطب هست که در دومرحله برگزار میشه.
ولی اصولا مدارس خودشون هم ازمونهایی رو از بچه ها میگیرن. البته مدرسه ی فعال ما که نگرفت

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

چه آزمون هایی داخل سمپاد برگزار می شود ؟
دوست من، شما راهنمايي هم سمباد بوديد؟!
اكر بوديد ك دبيرستان هم مثله راهنمايي هس....
و اكر نبوديد بايد بكم ازمون هايي در خود مدرسه و يا جند مدرسه ي سمباد در شهر خودتون با هم بركزار مي كنند و مهم ترين ش روك مهزاد خانوم لطف كردند و كفتند هم ازمون قطب هس ك كلا دو تا ازمونه بين جند استان !
ممنون

mefmef

New Member
لایک ها
232

آیا کارسوق هم وجود داره مثل راهنمایی

Yousefi

Well-Known Member
لایک ها
602

البته وقتی که تازه وارد دبیرستان میشید یک آزمون تعیین سطح هم داره که یک بخشش ریاضی - فیزیک - شیمی - زیست - عربی و اینجور درس هاست و یک آزمون تعیین سطح زبان داره که ببینن که شما چقدر زبان بلدید که با توجه به اون کلاس هاتون رو بگذارند و یک آزمون تعیین سطح کامپیوتر هم برگزار میشه که سطح شما رو توی کامپیوتر می سنجه، البته حلی که اینطوریه منم فردا آزمون دارم.
با توجه به این که راهنمایی هم بودید خودتون بیشتر آگاهید دیگه، من تازه امسال اومدم (البته شاید دیگه نرم حلی) ولی طبق چیزایی که مشاور میگفت می گم. بقیه آزمون ها هم که مثل دیگر مدارس مثلا ترم و میان ترم و کلاسی و ...

moein1234

New Member
لایک ها
19

سلام.من تو مدرسه ي سمپاد درس مي خونم.ولي مدرسه ي ما آزمون مخصوص مدارس سمپاد رو برگزار نكرد.مي شه سوالات را در سايت بگذاريد.ممنون.

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

سلام.من تو مدرسه ي سمپاد درس مي خونم.ولي مدرسه ي ما آزمون مخصوص مدارس سمپاد رو برگزار نكرد.مي شه سوالات را در سايت بگذاريد.ممنون.
شما راهنمايي سمباد بوديد؟!:39:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

البته وقتی که تازه وارد دبیرستان میشید یک آزمون تعیین سطح هم داره که یک بخشش ریاضی - فیزیک - شیمی - زیست - عربی و اینجور درس هاست و یک آزمون تعیین سطح زبان داره که ببینن که شما چقدر زبان بلدید که با توجه به اون کلاس هاتون رو بگذارند و یک آزمون تعیین سطح کامپیوتر هم برگزار میشه که سطح شما رو توی کامپیوتر می سنجه، البته حلی که اینطوریه منم فردا آزمون دارم.
با توجه به این که راهنمایی هم بودید خودتون بیشتر آگاهید دیگه، من تازه امسال اومدم (البته شاید دیگه نرم حلی) ولی طبق چیزایی که مشاور میگفت می گم. بقیه آزمون ها هم که مثل دیگر مدارس مثلا ترم و میان ترم و کلاسی و ...
بله ازمون تعیین سطح هم هست. ولی برای ما فقط ریاضی و علوم و ادبیات و عربی بود.
زبان و کامپیوتر نبود.
برا همه ی شهر ها احتمالا نیست.

mefmef

New Member
لایک ها
232

آیا این آزمون های تعیین سطح تاثیری دارد یا نه؟

moein1234

New Member
لایک ها
19

نه.تازه سال اوله كه مدرسه ما باز شده.من هم الآن دارم مي روم دوم دبيرستان و در سمپاد درس مي خونم.اين را در جواب شخصي گفتم كه پرسيد راهنمايي در سمپاد درس مي خونيد يانه.

mefmef

New Member
لایک ها
232

سلام.
مهم ترین ازمونی که بین تمام مراکز برقرار میشه ازمون قطب هست که در دومرحله برگزار میشه.
ولی اصولا مدارس خودشون هم ازمونهایی رو از بچه ها میگیرن. البته مدرسه ی فعال ما که نگرفت
ممنون می شود منابع آزمون قطب اول دبیرستان سمپاد را بگویید (مرحله اول) و زمان آن معمولا چی زمانی از سال هست

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

ممنون می شود منابع آزمون قطب اول دبیرستان سمپاد را بگویید (مرحله اول) و زمان آن معمولا چی زمانی از سال هست
منابع خاصی نیست! همون کتاب مدرسه هست که سوالاش تکمیلی و سطح بالایی داره.
زمانش هم فکر میکنم تقریبا اذر مرحله ی اولش برگزار میشه.

mefmef

New Member
لایک ها
232

منابع خاصی نیست! همون کتاب مدرسه هست که سوالاش تکمیلی و سطح بالایی داره.
زمانش هم فکر میکنم تقریبا اذر مرحله ی اولش برگزار میشه.
منظورتون کتاب های سمپاد تو راهنمایی که کتاب ها و آزمون ها مثل مبتکران بود امسال چه طور

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

منظورتون کتاب های سمپاد تو راهنمایی که کتاب ها و آزمون ها مثل مبتکران بود امسال چه طور
راهنمایی رو فراموش کنید.......
به ما که بجز کتاب ریاضی تکمیلی اونم فقط سال اول دیگه کتاب ندادن.
همون وزارتی!!!

mefmef

New Member
لایک ها
232

یک سوال مدرسه ی ما آزمون تعیین سطح ریاضی گذاشته آیا بر اساس اون کلاس بندی می کنند
آیا هفته آخر تابستان را استراحت کنم یا برای این آزمون بخونم

mefmef

New Member
لایک ها
232

یک سوال مدرسه ی ما آزمون تعیین سطح ریاضی گذاشته آیا بر اساس اون کلاس بندی می کنند
آیا هفته آخر تابستان را استراحت کنم یا برای این آزمون بخونم
بچه ها زمان کم دارم آیا برای آزمون بخونم یا نه آیا تاثیری داره یا نه؟
ممنون

بالا