آموزش زبان انگلیسی برای المپیاد ریاضی

farid_frd

New Member
لایک ها
11
سلام
مشکلی که من دارم اینه که برای مطالعه جزوات انگلیسی المپیاد ریاضی معنی بسیاری از کلمات رو نمیدونم و مجبور میشم دونه دونه تو دیکشنری بزنم ولی خیلی از اونا تو دیکشنری هم نیست .

من از اونایی که زبانشون تو المپیاد ریاضی توپه خواهش میکنم که یا جزوه ای کامل در این زمینه معرفی کنن یا تو همین تاپیک به مرور به معرفی لغات انگلیسی ریاضی بپردازن

خواهش میکنم کمکم کنین

Olympiad

New Member
لایک ها
134
farid_frd گفت
سلام
مشکلی که من دارم اینه که برای مطالعه جزوات انگلیسی المپیاد ریاضی معنی بسیاری از کلمات رو نمیدونم و مجبور میشم دونه دونه تو دیکشنری بزنم ولی خیلی از اونا تو دیکشنری هم نیست .

من از اونایی که زبانشون تو المپیاد ریاضی توپه خواهش میکنم که یا جزوه ای کامل در این زمینه معرفی کنن یا تو همین تاپیک به مرور به معرفی لغات انگلیسی ریاضی بپردازن

خواهش میکنم کمکم کنین
شما از كدوم ديكشنري استفاده مي كنيد ؟؟؟ شما مي تونيد از اينجا (translate Google) هم بهره ببريد...

SABB

New Member
لایک ها
25
Olympiad گفت
farid_frd گفت
سلام

خواهش میکنم کمکم کنین
شما از كدوم ديكشنري استفاده مي كنيد ؟؟؟ شما مي تونيد از اينجا (translate Google) هم بهره ببريد...
آقا حسام شوخی می کنی دیگه، نه؟!

Olympiad

New Member
لایک ها
134
SABB گفت
Olympiad گفت
farid_frd گفت
سلام

خواهش میکنم کمکم کنین
براي چي ..... مگه چيه؟!

SABB

New Member
لایک ها
25
Olympiad گفت
SABB گفت
Olympiad گفت
farid_frd گفت
سلام

خواهش میکنم کمکم کنین
براي چي ..... مگه چيه؟!
هیچی... فقط باید به افغانی و... مسلط باشید. چون به هر زبانی شبیه است به جز فارسی...

اوه اوه... فکر کنم پست های نامربوط دادم!
الآن میان جمعم می کنن (پلیسای سایت رو می گم!)

Olympiad

New Member
لایک ها
134
SABB گفت
Olympiad گفت
SABB گفت
Olympiad گفت
farid_frd گفت
سلام

خواهش میکنم کمکم کنین
براي چي ..... مگه چيه؟!
هیچی... فقط باید به افغانی و... مسلط باشید. چون به هر زبانی شبیه است به جز فارسی...

اوه اوه... فکر کنم پست های نامربوط دادم!
الآن میان جمعم می کنن (پلیسای سایت رو می گم!)
افغاني و.... ترجمه نمي كنه .... اصلا ترجمه ش از ريشه اشتباهه اما براي معني كلمات ميشه استفاده كرد....

ضمنا پلس هاي سايت انتخاب نشده اند.....يه سر به وبلاگت بزن ....يه غلط املايي گرفتم!!!!

SABB

New Member
لایک ها
25

shoki

New Member
لایک ها
128
اونایی که اول دبیرستانی هستند زیاد نگران این موضوع نباشند... به مرور یاد می گیرند ... انشاء الله.

C

counterexample

Guest
اگه بابیلون ندارید، دانلودش (+ کرک) کنید. (لینک ها از تِبیان)
اگه بابیلون دارید، دیکشنری ریاضی انگلیسی به فارسیش (بیش از 7000 لغت) رو دانلود(از این صفحه) کتید.
(لینک از بابیلون)

IsaacNewton

New Member
لایک ها
17
babylone که به درد انگلیسی ریاضیات نمیخوره. خیلی دیکشنری محدودیه. نارسیس بهتره. ئلی برای انگلیسی مورد نیاز ریاضیات سایت mathwords.com خوبه.

Olympiad

New Member
لایک ها
134
IsaacNewton گفت
babylone که به درد انگلیسی ریاضیات نمیخوره. خیلی دیکشنری محدودیه. نارسیس بهتره. ئلی برای انگلیسی مورد نیاز ریاضیات سایت mathwords.com خوبه.
1) babylon

2) براي چي به درد نمي خوره؟؟؟.... نارسيس كه بدتر از babylon هست!!!

IsaacNewton

New Member
لایک ها
17
نارسیس کجا ، babylone کجا. نارسیس کلمه ای وجود نداره که ندونه ولی babylone کلی کلمه هست که وقتی نمیدونه برنامه هنگ میکنه. کلا برای ریاضی دیکشنری بدرد نمیخوره. فقط باید توی سایت های تخصصی ریاضی دنبال کلمه گشت.

Olympiad

New Member
لایک ها
134
IsaacNewton گفت
نارسیس کجا ، babylone کجا. نارسیس کلمه ای وجود نداره که ندونه ولی babylone کلی کلمه هست که وقتی نمیدونه برنامه هنگ میکنه. کلا برای ریاضی دیکشنری بدرد نمیخوره. فقط باید توی سایت های تخصصی ریاضی دنبال کلمه گشت.
نمي دونم نارسيس عقب مونده است يا نه اما مي دونم كه babylon ديكشنري خارق العاده اي هست ..... شما كلمه اي مثال بزنيد كه توي babylon نباشه؟!!!!!

IsaacNewton

New Member
لایک ها
17
من که الان babylon رو یکامپیوترم نصب نیست. نارسیس نصبه. شما یه کلمه ای مثال بزنید که تو نارسیس نباشه.
تازه امکانات نارسیس کجا babylon کجا. نارسیس هر روز ازتون امتحان میگیره . یا اصلا یه بخش math داره که البته زیاد کامل نیست ولی babylon همینم نداره.

sanag

New Member
لایک ها
21
به نظرم babylonرو دست نداره
من که از اون استفاده میکنم

C

counterexample

Guest
IsaacNewton گفت
نارسیس هر روز ازتون امتحان میگیره . یا اصلا یه بخش math داره که البته زیاد کامل نیست ولی babylon همینم نداره.
گفتم که دیکشنری ریاضی داره(باید دانلودش کنید186kb)، که بیش از 7000 لغت ریاضی رو ترجمه کرده.
قبول کن که بابیلون طرفدارای بیشتری داره

mmmirani

New Member
لایک ها
3
برای المپیاد فیزیک زبان در چه حدی لازم است؟

IsaacNewton

New Member
لایک ها
17
برای فیزیک اگه هالیدی انگلیسی رو کامل بخونید ، زبان برای فیزیکتونو کامل میکنه. چون توی هالیدی انگلیسی به طور کامل هر مسئله و هر کلمه رو به طور کامل مثل دیکشنری انگلیسی توضیح داده.

بالا