A Amirsolhjoo New Member 1393/7/19 #1 ارسال ها 40 لایک ها 2 امتیاز 0 1393/7/19 #1 سلام دوستان... به این سوال من پاسخ دهید... الف)نشان دهید دنباله ی 2a[SUB]n+1[/SUB]-3a[SUB]n[/SUB]=0 و a[SUB]1[/SUB]=-2 یک دنباله ی هندسی بوده و کاهشی است؟ ب)جمله ی عمومی دنباله فوق را به صورت غیربازگشتی بنویسید؟ تشکر:23:
سلام دوستان... به این سوال من پاسخ دهید... الف)نشان دهید دنباله ی 2a[SUB]n+1[/SUB]-3a[SUB]n[/SUB]=0 و a[SUB]1[/SUB]=-2 یک دنباله ی هندسی بوده و کاهشی است؟ ب)جمله ی عمومی دنباله فوق را به صورت غیربازگشتی بنویسید؟ تشکر:23:
darya.f New Member 1393/7/19 #2 ارسال ها 182 لایک ها 114 امتیاز 0 1393/7/19 #2 پاسخ : اثبات کاهشی بودن یک دنباله هندسی Amirsolhjoo گفت سلام دوستان... به این سوال من پاسخ دهید... الف)نشان دهید دنباله ی 2a[SUB]n+1[/SUB]-3a[SUB]n[/SUB]=0 و a[SUB]1[/SUB]=-2 یک دنباله ی هندسی بوده و کاهشی است؟ ب)جمله ی عمومی دنباله فوق را به صورت غیربازگشتی بنویسید؟ تشکر:23: کلیک کنید تا باز شود... پس دنباله هندسى با قدر نسبت (3/2) است..کاهشى هم هست چون a1=-2 و منفى است و قدر نسبت بزرگتر از 1 است پس اعداد بعدى اعداد منفى بزرگترى مىشوند پس کاهشى است
پاسخ : اثبات کاهشی بودن یک دنباله هندسی Amirsolhjoo گفت سلام دوستان... به این سوال من پاسخ دهید... الف)نشان دهید دنباله ی 2a[SUB]n+1[/SUB]-3a[SUB]n[/SUB]=0 و a[SUB]1[/SUB]=-2 یک دنباله ی هندسی بوده و کاهشی است؟ ب)جمله ی عمومی دنباله فوق را به صورت غیربازگشتی بنویسید؟ تشکر:23: کلیک کنید تا باز شود... پس دنباله هندسى با قدر نسبت (3/2) است..کاهشى هم هست چون a1=-2 و منفى است و قدر نسبت بزرگتر از 1 است پس اعداد بعدى اعداد منفى بزرگترى مىشوند پس کاهشى است
A Amirsolhjoo New Member 1393/7/19 #3 ارسال ها 40 لایک ها 2 امتیاز 0 1393/7/19 #3 پاسخ : اثبات کاهشی بودن یک دنباله هندسی میشه واضح تر بنویسی ?اصلا متوجه نشدم...فکر کنم اشتباه نوشتی...قسمت ب رو هم بنویس.ممنون:2: ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- الان فهمیدم خیلی ممنون...فقط قسمت ب رو هم بنویس تشکرات
پاسخ : اثبات کاهشی بودن یک دنباله هندسی میشه واضح تر بنویسی ?اصلا متوجه نشدم...فکر کنم اشتباه نوشتی...قسمت ب رو هم بنویس.ممنون:2: ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- الان فهمیدم خیلی ممنون...فقط قسمت ب رو هم بنویس تشکرات
darya.f New Member 1393/7/19 #4 ارسال ها 182 لایک ها 114 امتیاز 0 1393/7/19 #4 پاسخ : اثبات کاهشی بودن یک دنباله هندسی Amirsolhjoo گفت میشه واضح تر بنویسی ?اصلا متوجه نشدم...فکر کنم اشتباه نوشتی...قسمت ب رو هم بنویس.ممنون:2: ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- الان فهمیدم خیلی ممنون...فقط قسمت ب رو هم بنویس تشکرات کلیک کنید تا باز شود... قسمت ب رو هم همون جا نوشتم دىگه..
پاسخ : اثبات کاهشی بودن یک دنباله هندسی Amirsolhjoo گفت میشه واضح تر بنویسی ?اصلا متوجه نشدم...فکر کنم اشتباه نوشتی...قسمت ب رو هم بنویس.ممنون:2: ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- الان فهمیدم خیلی ممنون...فقط قسمت ب رو هم بنویس تشکرات کلیک کنید تا باز شود... قسمت ب رو هم همون جا نوشتم دىگه..