- ارسال ها
- 21
- لایک ها
- 26
- امتیاز
- 0
يخ داغ
خیلی ها فکر می کنن که در دماهای بالاتر از صفر آب نمی تونه به صورت جامد وجود داشته باشه. اما اگه فشار خیلی زیاد باشه آب منجمد میشه و در دماهای بالاتر از صفر به همون حالت باقی می مونه.
بریجمن،فیزیکدان آمریکایی این موضوع رو اثبات کرده و نام این یخ رو "یخ شماره 5"گذاشته.این یخ در فشار وحشتناک 20600 آتمسفر بوجود میاد و در دمای 76 درجه سانتی گراد هم به صورت جامد باقی می مونه.
نوک انگشتان ما اگه می تونست این یخ رو لمس کنه،از داغی اون می سوخت.ولی دست زدن به چنین یخی امکان پذیر نیست.چرا که در فشار فوق العاده زیادی تشکیل میشه و نیازمند به ظرفی با دیواره های بسیار ضخیمه که از بهترین نوع فولاد ساخته شده باشه .
نکته جالبتر اینجاست که یخ داغ غلیظ تر از یخ معمولی و حتی آب معمولی است و برخلاف یخ معمولی که روی آب شناور می مونه این یخ در آب فرو می ره…..
خیلی ها فکر می کنن که در دماهای بالاتر از صفر آب نمی تونه به صورت جامد وجود داشته باشه. اما اگه فشار خیلی زیاد باشه آب منجمد میشه و در دماهای بالاتر از صفر به همون حالت باقی می مونه.
بریجمن،فیزیکدان آمریکایی این موضوع رو اثبات کرده و نام این یخ رو "یخ شماره 5"گذاشته.این یخ در فشار وحشتناک 20600 آتمسفر بوجود میاد و در دمای 76 درجه سانتی گراد هم به صورت جامد باقی می مونه.
نوک انگشتان ما اگه می تونست این یخ رو لمس کنه،از داغی اون می سوخت.ولی دست زدن به چنین یخی امکان پذیر نیست.چرا که در فشار فوق العاده زیادی تشکیل میشه و نیازمند به ظرفی با دیواره های بسیار ضخیمه که از بهترین نوع فولاد ساخته شده باشه .
نکته جالبتر اینجاست که یخ داغ غلیظ تر از یخ معمولی و حتی آب معمولی است و برخلاف یخ معمولی که روی آب شناور می مونه این یخ در آب فرو می ره…..