ادامه تحصیل در خارج از کشور

eastern wind

New Member
لایک ها
14
سلام
راستش ای یه جور نظر سنجی و درخواست راهنماییه...
لطفا اگر تجربه ای دارید راهنمایی کنید...
به نظر شما اگر کسی شرایط رفتن از ایران و تحصیل در خارج از کشور براش فراهم باشه اما بدونه که اگه تو ایران بمونه رتبه خوبی در کنکور کسب میکنه بهتره که بره یا اینکه بمونه و کنکور بده؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...
با تشکر

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253
پاسخ : ادامه تحصیل در خارج از کشور

به نام خداوند دانا و توانا
سلام بر همگی

من به عنوان کسی که خارج از کشور تحصیل کردم و می کنم این حرف رو می زنم که شما نگاه کنید که هدفتون بیشتر چه دانشگاهی هست. و چه آزمون هایی رو برای اون دانشگاه باید بدید.

و تافل تا یا ایلتز و معدل چند می خواهد. و باید شناخت کافی از دانشگاه مد نظر داشته باشید. به علاوه نباید انتظار داشته باشید که هفته های اول دانشگاه تو خارج بتونید خوب کار کنید. چون

خیلی وقت هست که داخل کشور درس خوندید و درس ها ایرانی بوده و ... و به خاطر همین سخت هست. من پیشنهادی که برای شما دارم این هست که :

1- رشتتون رو مشخص کنید
2- اطلاعات مختلف از دانشگاه های خارج کسب کنید
3- اگر قصد دارید که بعد از اینکه دانشگاه رو تمام کردید خارج زندگی کنید ببینید رشته ی شما به نیاز جامعه ی اون کشور می خوره یا نه(( و یا هر کشوری که می خواهید زندگی کنید
4- برای تافل و یا ایلتز (( بسته به نوع دانشگاه)) بخونید

ولی در کل من پیشنهاد دارم اگر در مرحله ی تردید هستید. لیسانس رو داخل کشور بگیرید و مراحل بعدیتون رو در خارج از کشور بخوانید.((که باید شرایط اعزام رو نگاه کنید))

ولی در هر صورت ، حتما اگر خواستید به خارج بروید. اطلاعات در مورد دانشگاه، زندگی در اون کشور، ایرانیا های اون کشور(( باید حتما توجه کنید و چون می تونند سرتون کلاه بزارند)) و ...

و حتما با شخصیت متکی به خود بروید و از اینکه عقایدتون رو مسخره کنند نترسید. مطمئن باشید خود ایرانی ها بیشتر از بقیه ی اقوام عقاید شما رو مسخره می کنند و خودشون از شخصیت

فقط لباس و ... را می دانند. و شاید حتی مجبور بشید با 1 ایرانی دوست بشید. و البته همه ی ایرانیا ها بد نیستند که من اینطوری بهتون می گم. ولی بدهاشون بد هستند. و خیلی باید در

مورد بدهاشون دقت کنید.

اطلاعات بیشتر خواستید در خدمتم

با تشکر

eastern wind

New Member
لایک ها
14

سلام بر همگی

من به عنوان کسی که خارج از کشور تحصیل کردم و می کنم این حرف رو می زنم که شما نگاه کنید که هدفتون بیشتر چه دانشگاهی هست. و چه آزمون هایی رو برای اون دانشگاه باید بدید.

و تافل تا یا ایلتز و معدل چند می خواهد. و باید شناخت کافی از دانشگاه مد نظر داشته باشید. به علاوه نباید انتظار داشته باشید که هفته های اول دانشگاه تو خارج بتونید خوب کار کنید. چون

خیلی وقت هست که داخل کشور درس خوندید و درس ها ایرانی بوده و ... و به خاطر همین سخت هست. من پیشنهادی که برای شما دارم این هست که :

1- رشتتون رو مشخص کنید
2- اطلاعات مختلف از دانشگاه های خارج کسب کنید
3- اگر قصد دارید که بعد از اینکه دانشگاه رو تمام کردید خارج زندگی کنید ببینید رشته ی شما به نیاز جامعه ی اون کشور می خوره یا نه(( و یا هر کشوری که می خواهید زندگی کنید
4- برای تافل و یا ایلتز (( بسته به نوع دانشگاه)) بخونید

ولی در کل من پیشنهاد دارم اگر در مرحله ی تردید هستید. لیسانس رو داخل کشور بگیرید و مراحل بعدیتون رو در خارج از کشور بخوانید.((که باید شرایط اعزام رو نگاه کنید))

ولی در هر صورت ، حتما اگر خواستید به خارج بروید. اطلاعات در مورد دانشگاه، زندگی در اون کشور، ایرانیا های اون کشور(( باید حتما توجه کنید و چون می تونند سرتون کلاه بزارند)) و ...

و حتما با شخصیت متکی به خود بروید و از اینکه عقایدتون رو مسخره کنند نترسید. مطمئن باشید خود ایرانی ها بیشتر از بقیه ی اقوام عقاید شما رو مسخره می کنند و خودشون از شخصیت

فقط لباس و ... را می دانند. و شاید حتی مجبور بشید با 1 ایرانی دوست بشید. و البته همه ی ایرانیا ها بد نیستند که من اینطوری بهتون می گم. ولی بدهاشون بد هستند. و خیلی باید در

مورد بدهاشون دقت کنید.

اطلاعات بیشتر خواستید در خدمتم

با تشکر
واقعا ممنون
راستش من شنیدم که به کسانی که دوس دارن رشته پزشکی را در خارج از کشور بخونن پیشنهاد میشه که اول در ایران لیسانس بیولوژی بگیرن بعد اقدام کنند
آیا همچین موضوعی در مورد رشته های فنی هم وجود داره؟؟؟ شما اطلاعی دارید در این زمینه؟
البته من خودم رشته فیزیک را خیلی دوس دارم...

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253

رشته ی فنی رو که شما می تونید لیسانسش رو خارج بگیرید(( بسته به نوع دانشگاه))

و کلا می شه شما اول داخل بخونید و بعد برید خارج. من پسرخالم که الان داره دکتری می خونه و رشتش مکانیک هست. لیسانس و فوق لیسانسش رو داخل از کشور خوند و الان

داره آمریکا درس می خونه. ببینید شما اولا چقدر براتون مهم هست که خارج از کشور درس بخونید. چون شما دارید شرایطی رو قبول می کنید که اوایلش سخت هست. و من در مورد

همون اول داخل کشوری خوندش اطلاع ندارم و می دونم اگر که شما دوست ندارید زیاد ریسک کنید. اول داخل کشور بخونید و بعد برید خارج. و من می تونم اطلاعات مربوط به دانشگاه

های امارات رو بدم. چون خودم اونجا زندگی می کنم. جا های دیگر رو باید بپرسید و چیزی که من اصرار دارم این هست که حتما دانشگاهتون رو بشناسید. و ببینید چقدر می ارزه که

شما چنین ریسکی بکنید. شما می تونید لیسانس خارج از کشور بگیرید ولی باید شرایط دانشگاه مد نظر رو ببینید.

با تشکر

بالا