سلام
خب میدونم در این باره بحث های زیادی شده ولی زیاد جامع و کلی نبودن
پس لطفا بذارید تاپیک باز بمونه
خب ببینید مسلما یکی از معیار های مهم هر فرد در انتخاب رشته دانشگاهیش اینده شغلی هست.
که بحث مهمی هم هست و نمیشه به راحتی ازش گذشت...
خب اول با دندان پزشکی (عمومی)شروع میکنم :
خب این رشته از هر نظر عالیه هم پرستیژ بالایی داره هم بازار کار و به طبع ان اینده شغلی خوب
ولی بر خلاف اکثر دوستان که میگن در امدش خیلی بالاست به نظر من درست نیست
من خودم تا حالا چندین بار به مطب دندان پزشکان عمومی رفتم و سرشون خلوت بوده
و بیشتر بیماران پیش متخصص ها میرند.
پزشکی :
این رشته هم تا حدودی از همه نظر عالیه
ولی خب یه سری مشکلاتم داره :
اولین مشکلش که شاید خیلی هارو عذاب بده دوره تحصیل زیادو حجم فوق العاده زیاد دروس و کتب هاست .
و زمانی که هم تونستی مدرک عمومی رو بگیری تا اونجایی که من اطلاع دارم باید یه منطقه محروم بری (البته اگه بخوای مطب شخصی نزنی) و اگرم بخوای تو همون شهر خودت بمونی حقوق ماهیانش خیلی خیلی کمتر میشه.
داروسازی :
خب این رشته نمیشه کامل گفت که از همه نظر عالیه
اولین نکتش پرستیژش هست، که واقعا هنوز در جامعه ما جا نیفتاده که دارو فروش ، یک دکتر هم هست
و در اخر هم باید یه مغازه بزنه و دارو بفروشه ...
که البته بحث کسایی که در کارخانه ها کار میکنن جداست...
خب من در مورد این سه رشته یکم توضیح دادم که خودم تا حدودی باورشون دارم
حالا لطفا اگه کسی در هر رشته دانشگاهی از علوم تجربی که هست لطفا بیاد و در مورد رشتش و بازار کار و پرستیژش یه سری توضیحات بده ...
خب من اول خودم شروع میکنم
برای اینکه در کارخانه های داروسازی مشغول به کار بشی باید مدرکت در چه حدی باشه ؟؟
و بعد نحوه پذیرش چطوری هست؟
و اگرم در مورد رشته هایی چون شیمی ( به غیر از معلمی شیمی،مثلا نحوه پذرش در کارخانه های شیمی) و فیزیوتراپی و رادیو لوژی و...
و اینکه لطفا یه سری توضیحات هم در مورد مقدار حقوق هر رشته بگید ...
ببخشید مطالب زیاد بود...
ممنون
زندگیتان سپید !!!
خب میدونم در این باره بحث های زیادی شده ولی زیاد جامع و کلی نبودن
پس لطفا بذارید تاپیک باز بمونه
خب ببینید مسلما یکی از معیار های مهم هر فرد در انتخاب رشته دانشگاهیش اینده شغلی هست.
که بحث مهمی هم هست و نمیشه به راحتی ازش گذشت...
خب اول با دندان پزشکی (عمومی)شروع میکنم :
خب این رشته از هر نظر عالیه هم پرستیژ بالایی داره هم بازار کار و به طبع ان اینده شغلی خوب
ولی بر خلاف اکثر دوستان که میگن در امدش خیلی بالاست به نظر من درست نیست
من خودم تا حالا چندین بار به مطب دندان پزشکان عمومی رفتم و سرشون خلوت بوده
و بیشتر بیماران پیش متخصص ها میرند.
پزشکی :
این رشته هم تا حدودی از همه نظر عالیه
ولی خب یه سری مشکلاتم داره :
اولین مشکلش که شاید خیلی هارو عذاب بده دوره تحصیل زیادو حجم فوق العاده زیاد دروس و کتب هاست .
و زمانی که هم تونستی مدرک عمومی رو بگیری تا اونجایی که من اطلاع دارم باید یه منطقه محروم بری (البته اگه بخوای مطب شخصی نزنی) و اگرم بخوای تو همون شهر خودت بمونی حقوق ماهیانش خیلی خیلی کمتر میشه.
داروسازی :
خب این رشته نمیشه کامل گفت که از همه نظر عالیه
اولین نکتش پرستیژش هست، که واقعا هنوز در جامعه ما جا نیفتاده که دارو فروش ، یک دکتر هم هست
و در اخر هم باید یه مغازه بزنه و دارو بفروشه ...
که البته بحث کسایی که در کارخانه ها کار میکنن جداست...
خب من در مورد این سه رشته یکم توضیح دادم که خودم تا حدودی باورشون دارم
حالا لطفا اگه کسی در هر رشته دانشگاهی از علوم تجربی که هست لطفا بیاد و در مورد رشتش و بازار کار و پرستیژش یه سری توضیحات بده ...
خب من اول خودم شروع میکنم
برای اینکه در کارخانه های داروسازی مشغول به کار بشی باید مدرکت در چه حدی باشه ؟؟
و بعد نحوه پذیرش چطوری هست؟
و اگرم در مورد رشته هایی چون شیمی ( به غیر از معلمی شیمی،مثلا نحوه پذرش در کارخانه های شیمی) و فیزیوتراپی و رادیو لوژی و...
و اینکه لطفا یه سری توضیحات هم در مورد مقدار حقوق هر رشته بگید ...
ببخشید مطالب زیاد بود...
ممنون
زندگیتان سپید !!!
آخرین ویرایش توسط مدیر