ارتباط نمرات مدرسه با کنکور

ghasedak r

New Member
لایک ها
423
سلام به همه
بچه ها به نظرتون نمرات و معدل مدرسه چقدر در کنکور تاثیر داره ؟الزاما کسی که تو کنکور موفق میشه حتما تومدرسه هم نمرات خوبی کسب میکرده؟
به نظر من نمرات مدرسه تا حدی در کنکور تاثیر گذlرن اما الزاما کسی که نمرlت خوب میگرفته کنکور خوبی نمیده و چه بسا کسانی هستند که نمرات جالبی ندlرند اما قدرتو سرعت تست زنی بالایی دارن نظر شما چیه؟
ممنون از همکاریتون

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
9
پاسخ : هرتبط نمرات مدرسه با کنکور

شايد!اين گونه باشه!
شايد هم نه!
بستگي به اين داره كه آيا مطالب درسي رو شخص موردنظر مفهومي درك كرده يا نه؟!

لایک ها
326
پاسخ : lرتبlط نمرات مدرسه با کنکور

سلام به همه
بچه ها به نظرتون نمرات و معدل مدرسه چقدر در کنکور تاثیر داره ؟الزاما کسی که تو کنکور موفق میشه حتما تومدرسه هم نمرات خوبی کسب میکرده؟
به نظر من نمرات مدرسه تا حدی در کنکور تاثیر گذlرن اما الزاما کسی که نمرlت خوب میگرفته کنکور خوبی نمیده و چه بسا کسانی هستند که نمرات جالبی ندlرند اما قدرتو سرعت تست زنی بالایی دارن نظر شما چیه؟
ممنون از همکاریتون

من شنیدم که معدل اونقدر هم که می گن تاثیر نداره ....مثلا معدل 19 با 20 تقریبا 1 تا 2 درصد در درس ها تفاوت دارند ...........

bahman

New Member
لایک ها
270

دوست عزیز فرض کن که 40 درصد امتحان نهایی باشد در این صورت برای مثال درس فیزیک شما 18 شده یعنی 90 درصد است و در کنکور شما 60 درصد زده اید حال 60 رادر 60 (40-100) ضرب میکنند و 90 را در 40 ضرب می کنند و بر 100 تقسیم میکنند جواب 72 است این درصدی است که بر مبنای ان شما در دانشگاه قبول میشوید یا نه

Ebrahimi74

New Member
لایک ها
1,190

سلام
معدل بین 35%تا40%در کنکور تاثیر داره.
اما بودن کسایی که با معدل 10 کنکور تجربی دادن و پزشکی دانشگاه تهران قبول شدن.کسی هم بوده که با معدل17.5 رتبه 285کشوری رو آورده.این مورد تقریبا نسبی و نمیشه نظر قطعی راجع بهش داد.هم باید مفهومی خوند هم باید تست زنی رو یاد گرفت.

موفق باشید.
:208:

آخرین ویرایش توسط مدیر

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160
پاسخ : ارتباط نمرات مدرسه با کنکور

تو مدرسه ما ازاین استثنا ها زیاده مثلا طرف همیشه درساش 20 بوده و 5 تا مقام تو جشنواره خارزمی داشته ولی الان ازاد سمنان میره :43:

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

سلام . فکر نکنم لزومی داشته باشه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه؟! یا حتی احتیاط شرط عقل؟!.

لایک ها
2,256

من معدلم 18/70 شده ولی سال بعد طلا میگیرم تو المپ زیست.....(زهی خیال باطل;);))
در کل به خود شخص ربط داره.....یکیو میشناسم که معدل 20 بود ولی 3 ساله داره کنکور میده...!!!!

لایک ها
344

من معدلم 18/70 شده ولی سال بعد طلا میگیرم تو المپ زیست.....(زهی خیال باطل;);))
در کل به خود شخص ربط داره.....یکیو میشناسم که معدل 20 بود ولی 3 ساله داره کنکور میده...!!!!
ببخشید ولی من فک میکنم بستگی به مدرسه هم داره مثلا 20 کدوم مدرسه که الان سه ساله داره کنکور میده؟تهران یا شهرستان؟من میتونم با تجربه کمم بگم که استثنا خیلی کمه تو این بحث و خیلی کم هستند کسایی که با معدل کم رتبه عالی بگیرن(البته نسبی گفتم شاید عددی به نظر بال باشه)برای مثال ما تو مدرسه که ازمون گزینه دو شرگت میکنیم کسایی که معدلشون بالاس همیشه دارن رتبه های خوب بین 1تا10 تو مدرسه رو کسب میکنند.وتو قسمت تخمین رتبشون هم رتبه نسبی خوبی با توجه به معدلشون دارن من که خودم به شخصه ندیدم ولی وجود همچین افرادی رو انکار نمیکنم.

mathsmart

New Member
لایک ها
130

تو خیلی از مدرسه ها از بچه ها مفهومی امتحان های ترم رو نمیگرن و ممکن است یکی اونجا معدلش 20 شه ولی کنکور چون مفهومیه نتونه خوب کنکور بده
مثلا درس دین و زندگی تو اکثر مدرسه ها بچه ها باید برای امتحان یه سری سوال که معلم مشخص کرده را حفظ کنند و سر امتحان جواب بدهند و این باعث می شود بچه ها مفهمومی یاد نگیرند و تو کنکور دین وزندگی 20% هم نزنند

yanar Ot

New Member
لایک ها
180

بايد بگم ك امسال تو كنكور نمره هاي نهايي رو تاثير ندادن:4::45:ولي خب شما سعي كنيد تو نهايي نمره هاي خوب بيارين چون معلوم نميشه ك ميخوان بعدا چيكار كنن:5:

بالا