استرس

FMIcho_2009

New Member
لایک ها
4
سلام دوستان!
من یه خرده بهم ریختم آزمون امروز رو خراب کردم .
معارف رو با اینکه خیلی خونده بودم که دیگه واو به واوش رو حفظ بودم 73% زدم.
اگه میتونید راهنماییم کنید چه طوری میشه معارف رو بالاتر زد؟!

لایک ها
1,316
واسه معارف بشین کتابو واو به واو حفظ کن و البته به صورت مفهومی با یادآوری وقایع و جزپیات اونارو به حافظت بفرست!یه روشه عالی:به جای کتابهای تست و...اگه کتاب تفسیر قرآن داری واسه آیه ها از رو اون بخون خیلی عالیه!مفهوم آیه رو به خوبی میفهمی!

FMIcho_2009

New Member
لایک ها
4
شما خودتون امتحان اش کردین؟ منظورم از رو کتاب تفسیر اه؟ مطمئن اید جواب میده؟

لایک ها
1,316
همیشه نه اما یکی دوباری خوندم باعث شد قدرت استنتاجم از آیات بالا بره بعد سعی میکردم خودم تفسیر کنم(با توجه به موضوع درس)من فقط تو دینی اتکام به خودم و کتاب بود!دینیمو تو کنکور ۹۶ زدم!

FMIcho_2009

New Member
لایک ها
4
من عمومی هام فاجعه است شما چه طوری اون درصد ها رو تو عربی و معارف زدین ؟
من درصد های کنکورم اینا بود:
ادبیات 77 عربی 46 معارف 63 زبان 46
الان ادبیات و زبان رو اشکالهاش کاملا برطرف شده اما عربی و معارف نه؟
راستی با این درصد ها رتبه تون چند شد؟

لایک ها
1,316
رتبم ۷۰۰ شدبه خاطره ریاضی!! حدود ۴۵ زدمش!فیزیک و شیمی ۸۰ زدم!ریاضی رتبمو افتضاح کرد!این در حالیه که توی هیچ آزمونی ریاضی رو زیره ۷۰ نزده بودم!کنکورای سالهای قبل رو هم بالای ۸۰ زدم(۸۷ رو ۹۵ زدم!)!!نمیدونم چرا اینجوری شد!غلط هم تو ریاضی ندارم فقط نزده دارم!

اما بی خیال مهم اینه که اومدم شریف رشتم رو هم که عاشقشم

لایک ها
1,316
کلا من عمومی هام خوب بود همیشه!..البته اوایل ضعیف بودم با روشهایی که گفتم کشیدمش بالا!راسی ادبیات و دینی تو ماه آخرم خوندنش خیلی خیلی کارسازه!
اما یه چیزه عجیبم اینکه اکثر درصدام بیشتر از اون چیزی بود که خودم حساب کرده بودم!!احتمالا اشتبا حساب کرده بودمشون!ولی وقتی کارناممو دیدم کلی ذوق کردم

FMIcho_2009

New Member
لایک ها
4
راجع به عربی چه طور؟

لایک ها
1,316
من سال دوم عربی خیلی خیلی خوب خوندم!خود کتابا رو که خورده بودم کتاب سبز گاج رو هم همشو خوندم خیلی خوب بود!سال بیش دانشگاهی هم دوره کردم+کتاب سبز!اینقد دوم سوم خوب خونده بودم که ساله گذشته ۱ تست هم نزدم!فقط مرور کردم!

لایک ها
1,316
کلا در درسهای عمومی خود کتابها رو مو به مو بخون!به خدا خیلی عالیه!مثلا عربی به ندرت کسی کتابو خوب بررسی میکنه اما من همه چیزه کتابو میخوندم!حتی قسمتهای حذفی رو...

FMIcho_2009

New Member
لایک ها
4
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که من تو عمومی هام وقت کم میارم.بعدشم از اول آزمون تا آخرش چون همش مواظب ساعتم که وقتم برسه کلی بی دقتی میکنم توی است و نیستا و غلط و صحیح هاو لیس و...

لایک ها
1,316
منم دقیقا همین مشکلو با ساعت داشتم اما تصمیم گرفتم بعد از هر ۲ درس ساعتو چک کنم!خیلی نتیجه داد هم بهتر زدم هم در کمال تعجب از مواقعی که ساعتو میدیدم بیشتر وقت اضافه می آوردم!سرعتمم بالاتر رفت!

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
FMIcho_2009 گفت
سلام دوستان!
من یه خرده بهم ریختم آزمون امروز رو خراب کردم .
معارف رو با اینکه خیلی خونده بودم که دیگه واو به واوش رو حفظ بودم 73% زدم.
اگه میتونید راهنماییم کنید چه طوری میشه معارف رو بالاتر زد؟!
اگه به تاپیک ادبیات و دینی غول کنکور سر بزنید گفتم چرا امتحان اول از نظر درصد اهمیتی نداره
اگه به وبلاگم هم سر بزنید روش خوندن دینی رو نوشته ام یه روش عالی که باعث شد تو کنکور 84 % بزنم.

pirate17

New Member
لایک ها
40
منم اولا تو عمومیا به طرز حیرت انگیزی وقت کم میاوردم!ولی بعدش یه کاری کردم که خیلی وضعم بهتر شد!!هر سوالیو که می بینم خیلی طول می کشه یا این که به نظرم سخته دورش دایره می کشم و می ذارم اخر!چون مثل شما اگه فک کنم وقتم کم میاد و اینا کلی بی دقت تر می شم سعی می کنم به وقت زیاد فک نکنم!تا می تونم تن تن هر چیو بلدم بزنم!اخر ازمونم حدود 20 دیقه وقتم اضافی میاد واسه اونایی که گذاشتم اخر!و چون بقیه رو زدم با ارامش بیشتری اونا رو می زنم و فک کنم این طوری بهتر نتیجه می گیرم!چون حتی اگه واسشون وقت نرسونم ندونسته هام نزده می مونن نه دونسته هایی که حتی نگاشونم نکردم!و مطمئنا تعداد زده هام بیشتر و غلطام کم تر می شه!
یه چیز مهمم هست!خیلیا هستن که تا می بینن یه سوالیو بلد نیستن(چه تو امتحانای مدرسه چه تو ازمونا) خودشونو گم می کنن به خاطر یه سوال کلی وقتشون هدر می ره!اگه این طوری هستین سعی کنین به این فک کنین که اگه همه رو زنین بعد برین سر اون سوال چقد با ارامش و بهتر می تونین حلش کنین...وقتتونم هدر نمی شه!!

(بچه ها چقد تاپیکارو تکرار می کنین!فک نمی کنین یه تاپیک بس باشه واسه اینا؟!)

afshin

New Member
لایک ها
71
رسا خانم فکر می کنم این روش تو خیلی خوبه
من توی آزمون دیروز همه ی سوالا رو حل می کردم و آخر وقت کم میاوردم (حدود 15 دقیقه)

البته تشخیص اینکه کدوم سوال ادبیات رو بلد خواهم!
بود یا نه رو نمی دونم .. چون سوالای ادبیات رو حتما باید حل کنی تا ببینی بلدی یا نه

pirate17

New Member
لایک ها
40
ادبیات ریاضی نیس که ادم حل کنه و وسط راه بفهمه بلد نیست!!فک کنم یه بار روی سوالو خوندن که حدود 10 ثانیه طول می کشه کافی باشه!

FMIcho_2009

New Member
لایک ها
4
موافقم کارسختی نیست!
یه چیز جالب اینکه من وقتی سختارو میذارم آخر بیشتر وقتا نمیرسم که برگردم!

pirate17

New Member
لایک ها
40
خب من تو پست قبلیم گفتم حتی اگه وقت نرسونین که برگردین مطمئنین که سختا و اونایی رو که بلد نبودین نزدین!!نه اونایی رو که امکان داشت بلد باشین!این چند تا حسن داره!اولش اینه که تعداد اونایی که زدید 100% بیشتره!!چون اسونا رو زدین!دومیشم اینه که چون اونایی رو که بلد بودین و اسون بودنو زدین امکان این که اشتباه زده باشین کم تر می شه!!همه ی اینام واسه اینه که تو یه درس خاص سوال اسون با سخت تو امتیاز فرقی ندارن!یکی هست سوال اسونو بزنین با یکم وقت اضافی!یکی هست سوال سختو بزنین با از دست دادن وقت چند تا سوال دیگه!

بالا