استوکیومتری برای مرحله دوم

Eminem

New Member
لایک ها
5
سلام
برای مرحله دوم که کاملا تشریحی است اگه مسائل استو کیومتری را از روش تناسب حل کنیم و یا از فرمولهایی که در بعضی از از کتاب های کنکوری پیدا میشه استفاده کنیم نمره تعلق میگیره؟؟؟

در ضمن من از استوکیومتری مرحله دوم خیلی میترسم ... چون یه کم سخته ، برای اینکه استوکیومتریمون رو قوی کنیم یا بهتره بگم اشتباه تو محاسبات رو بیارییم پایین چه پیشنهادی دارید؟

only physics

New Member
لایک ها
2,386
پاسخ : استوکیومتری برای مرحله دوم

سلام
برای مرحله دوم که کاملا تشریحی است اگه مسائل استو کیومتری را از روش تناسب حل کنیم و یا از فرمولهایی که در بعضی از از کتاب های کنکوری پیدا میشه استفاده کنیم نمره تعلق میگیره؟؟؟

در ضمن من از استوکیومتری مرحله دوم خیلی میترسم ... چون یه کم سخته ، برای اینکه استوکیومتریمون رو قوی کنیم یا بهتره بگم اشتباه تو محاسبات رو بیارییم پایین چه پیشنهادی دارید؟

منظورتون مثلا روش كسرهاي پيش ساخته است كه آقاي بازرگاني گفتن؟

مسلما با اين روش نوشتن ، نمره اي بهتون تعلق نمي گيره چون اين صرفا يه روش تستيه و نميشه توي امتحان نهايي و مرحله 2 ازش استفاده كرد.

اما اگه بلد باشيد توي حل تست خيلي بهتون كمك ميكنه و وقتي كه براي استوكيومتري صرف ميشه رو از 2 دقيقه به 1 دقيقه كاهش ميده ( واقعا همين طوريه )

اشتباه محاسباتي؟منظورتون چيه دقيقا؟

آخه ماشين حساب كه اشتباه محاسبه نميكنه!!!

NAVID_DH

New Member
لایک ها
176

سلام

مسائل برگزیده رو به صورت کاملا تشریحی حل کنید...خیلی بهتون کمک میکنه...واسه بی دقتی هم سعی کنید خودتونو تو شرایط آزمون قرار بدید از خودتون زیاد آزمون بگیرید...درضمن اگه از روش کسرهای پیش ساخته بهمن بازرگانی استفاده کنید هیچ نمره ای بهتون تعلق نمیگیره!!!

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

البته بستگی به مصحح برگتون هم داره...اگه یه دانشجو تصحیحش کنه باید عینا مثله پاسخ نامه نوشته باشید...ولی اگه استاد باشه به راه های ابتکاری هم نمره میده اما نه راه تستی!!!!
تنها راه برای پایین آووردن اشتباه حل زیاد تمرین و مسئلس...در ضمن مرحله دو استوکیومتری زیاد سخت نمیارن...براساس اشتباه دانش آموز طراحی می کنن...معمولا اونقدر چیزای الکی میارن تو سوال که دانش آموز گیج میشه!!!

daryab

New Member
لایک ها
163

یعنی اصلا تناسب نمره نمیگیره من از اول با تناسب خوندم الان چی کار کنم؟:185:

NAVID_DH

New Member
لایک ها
176

یعنی اصلا تناسب نمره نمیگیره من از اول با تناسب خوندم الان چی کار کنم؟:185:
فرضا نمره هم بدن مرحله دوم نه بعدا دچار مشکل خواهید شد...تو دوره میخواین چی کار کنین؟؟بهترین و ساده ترین راه استوکیومتری ضریب تبدیله که من پیشنهاد میکنم یاد بگیرید
سلام

راستی تو تاپیک های قدیمی بگردید آقای توکلی در این مورد که برای مرحله دوم چطوری راه حل بنویسید و این جور چیزها توضیح کامل دادن..

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

فرضا نمره هم بدن مرحله دوم نه بعدا دچار مشکل خواهید شد...تو دوره میخواین چی کار کنین؟؟بهترین و ساده ترین راه استوکیومتری ضریب تبدیله که من پیشنهاد میکنم یاد بگیرید
راستی تو تاپیک های قدیمی بگردید آقای توکلی در این مورد که برای مرحله دوم چطوری راه حل بنویسید و این جور چیزها توضیح کامل دادن..
تو کدوم تاپیک توضیح دادن میتونید لینکشو بذارید؟؟

بالا