ریحانه

New Member
ارسال ها
55
لایک ها
232
امتیاز
0
#1
سلام
می خوام مطلبی رو در مورد کسی بذارم که با این که اسم ایشون رو زیاد شنیدیم اما چیز زیادی درموردشون نمی دونیم...
ایشون استاد استیون هاوکینگ هستند...کسی که با وجود این که فلج کامله اما جزء بزرگترین فیزیکدان هاست
برای دیدن زندگی نامه ی ایشون(که واقعا جالبه)به لینک زیر برید:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%86_%D9%87%D8%A7%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%86%DA%AF

 

kiki75

New Member
ارسال ها
150
لایک ها
116
امتیاز
0
#2
پاسخ : استیون هاوکینگ

من عاشق ایشون هستم........کتاب جهان در پوست گردو رو که خوندم فهمیدم عجب آدم خفنیه......تازه آخر کتاب باهاش یک مصاحبه هم کردن......
 

SMASZOP

مشاور فیزیک
ارسال ها
952
لایک ها
529
امتیاز
0
#3
پاسخ : استیون هاوکینگ

میگن استاده بداخلاقی هست این حقیقت داره؟؟؟
 

kiki75

New Member
ارسال ها
150
لایک ها
116
امتیاز
0
#4
پاسخ : استیون هاوکینگ

ایشالله اگه شارگردشون شدم بهتون میگم بد اخلاقه یانه!!!!:)
ولی به قیافشو حرفایی که میزنه نمیخوره.....
راستش عمو منم استاد بد اخلاقیه ولی دانشجو هاش عاشقشن......ولی بیرون از فضای دانشگاه و....خیلی عمو ی ماهیه.......غار علی صدرم عمو من و هم کارشون روش تحقیق کردن......ایشون استاد زمین شناسیهو مکتشف هستن(چند تا از معادنو ایشون پیدا کردن).....ولی اسیتیون هاوکینگ هم استاد فیزیکه هم خیلی آدم جالبیه......منظورم کلا اگه مصاحبشو بخونید میفهمید چی میگم
 

SMASZOP

مشاور فیزیک
ارسال ها
952
لایک ها
529
امتیاز
0
#5
پاسخ : استیون هاوکینگ

کسی اگه مصاحبش رو داره بذاره ممنون!
 

ریحانه

New Member
ارسال ها
55
لایک ها
232
امتیاز
0
#6
پاسخ : استیون هاوکینگ

چشم
می ذارم
 

ریحانه

New Member
ارسال ها
55
لایک ها
232
امتیاز
0
#7
مصاحبه و گفتگو با استیون هاوکینگ

یکی از دوستان مصاحبه ای که استیون هاوکینگ داشته رو خواسته بود که پیدا کردم و در اختیار علاقه مندان می ذارم: :115:
در حال حاضر، هاوکینگ ۶۹ ساله است و یکی از مسن ترین جان به در بردگان بیماری ALS و شاید الهام بخش ترین آنها، باشد. او که کاملا فلج است تنها می تواند با یک شبیه ساز کامپیوتری گفتار، صحبت کند.
در صفحه نمایشی که در جلوی صندلی چرخدار او نصب شده است، کلمات نمایش داده می شوند و او با اشاره مختصر ماهیچه صورت، حسگرهای نصب شده در عینک اش را متوجه کلمه انتخابی می کند. او با این شیوه تک تک کلمات را کنار هم می چیند تا جمله ای بسازد که در نهایت، مبدل به صدای فلزی ماشینی می شود. با این که این شیوه خسته کننده و مستالزم صرف وقت زیاد است، اما او به همین طریق، با دنیا ارتباط برقرار می کنند و پژوهش اش را در مرکز کیهان شناسی نظری دانشگاه کمبریج رهبری می کند. او با همین شیوه برای متخصصان و عوام می نویسد و برای مخاطبان مشتاق اش که از فیجی تا فرانسه پراکنده هستند، سخنرانی می کند.
هاوکینگ دو سال پیش برای مدتی به شدت بیمار شد، او آنقدر بدحال شد که نزدیک بود فوت کند، از این زمان او ضعیف تر شده است، با این همه او حاضر شد که در یک مصاحبه با نیویورک تایمز شرکت کند. برای رعایت حال هاوکینگ از یک هفته قبل، ۱۰ سؤال انتخاب شد و در اختیار دختر هاوکینگ -لوسی هاوکینگ ۴۰ ساله- قرار داده شد، او در طی چند روز تدریجا این سؤال ها را از پدرش پرسید. در جریان یک نشست، او به همه این سؤالات پاسخ داد.
- یک روز معمول: در سؤال اول از هاوکینگ خواسته شد که در مورد یک روز معمول اش توضیح بدهد، او گفت که هر روز صبح زود، از خواب بیدار می شود و به دفترش می رود تا با همکاران و دانشجویانش، مشغول کار شود. او از ایمیل برای ارتباط با دانشمندان سراسر دنیا استفاده می کند. او سعی می کند که بر محدودیت هاش غلبه کند، او گفت که به همه دنیا سفر کرده است و حتی به قطب جنوب رفته است و یک بار هم شرایط بی وزنی را تجربه کرده است. او گفت که شاید روزی به فضا هم برود.
- موجودات هوشمند فرازمینی: سؤال دوم جالب بود. هاوکینگ مدتی پیش گفته بود که به نظر او تماس با موجودات هوشمند فرازمینی، اقدام خردمندانه ای نیست. اما هفته پیش دختر او در دانشگاه آریزونا، در یک اقدام نمادین پیام های بچه های یک مهد کودک را برای این موجودات خوشمند احتمالی به فضا ارسال کرد. نظر هاوکینگ در این مورد خواسته شد.
او گفت که فکر می کرده ممکن است این تمدن های فرازمینی آنقدر پیشرفته باشند که تمدن کنونی ما را با مشکل مواجه کنند. با این همه او فکر می کند که اقدام دخترش جالب باشد به خاطر اینکه در طی آن بچه ها به صورت خلاقانه در مورد ماهیت نژاد آدمی و حیات در روی کره زمین فکر می کنند و سعی می کنند که اقداماتی را که انجام داده ایم، توضیح دهند.
- بیماری توان فرسا: در سؤال سوم نظر او در مورد شک تعدادی از دانشمندان خواسته شد که اظهار می کردند احتمالا بیماری هاوکینگ ALS نیست. هاوکینگ گفت که او احتمالا مبتلا به شکل شایع این بیماری درگیر کننده سلول های عصبی حرکتی نیست و برای همین است که توانسته این همه مدت، زندگی کند. او گفت که در همه این مدت سعی می کرده به وجه مثبت شرایط اش فکر کند. او گفت که نسبت به زمانی که بیمار نبود، احساس خوشبختی بیشتری می کند. او گفت که از اینکه در رشته فیزیک نظری کار می کند، خوشحال است، چرا که این دانش از معدود شاخه های دانش است که در آن ناتوانی جسمانی، یک محدودیت جدی ایجاد نمی کند
توصیه به بیماران: در سؤال چهارم از او خواسته شد که بگوید چه سخنی با کسانی دارد که مبتلا به بیماری های شدید مثلا ALS هستند. او گفت که توصیه اش به این افراد این است که بر چیزهایی تمرکز کنند که ناتوانی*شان مانعی بر سر راه آن چیزها ایجاد نمی کند و ناتوانی جسمانی شان را به ناتوانی روحی تعمیم ندهند.
- شتاب دهنده بزرگ ذرات: در سؤال پنجم نظر هاوکینگ در مورد شتاب دهنده بزرگ ذرات در سوئیس خواسته شد. او گفت که برای نظر دادن در مورد نتایج علمی ای که از طریق این شتاب دهنده می توان به آنها رسید، زود است. هنوز دو سال تا زمانی که این شتاب دهنده با توان حداکثر حرکت کند فاصله داریم و زمانی که شتاب دهنده به این سطح از انرژی برسد، پنج بار نسبت به شتاب دهنده های بزرگ قبلی، پرانرژی تر خواهد بود.
- تاریخچه مختصر زمان: در سوال ششم، در مورد موفقیت غیرمترقبه کتاب تاریخچه مختصر زمان سؤال شد. از هاوکینگ پرسیده شد که فکر می کند که بیشتر خوانندگان این کتاب، معانی آن را می فهمند یا نه. به عبارت دیگر نظر او در کمورد کتاب های عامه فهم علمی خواسته شد.
او گفت که انتظار چنین موفقیتی را نداشت و پس از موفقیت جالب توجه این کتاب، نسخه تازه و ساده*تری از آن را نوشت که در آن به پیشرفت های جدید هم اشاره شده و از بحث های فنی پیچیده اجتناب شد.
مراقبت های بهداشتی و درمانی: در سؤال هفتم از او خواسته شد که بگوید که چرا با اینکه از آشکار کردن نظرات سیاسی اش اجتناب می کرده، سال پیش وارد بحث های مربوط به مراقبت های بهداشتی در آمریکا شده است.
او گفت که تابستان سال ۲۰۰۹ در رسانه های آمریکا مطالبی مبنی بر نقص سیستم بهداشتی و درمانی بریتانیا در مراقبت از او منتشر شد که به نظر او اصلا درست نبود و او به عنوان یک شهروند انگلیسی لازم می دید که در این مورد توضیح بدهد.
- زلزله ژاپن: در سؤال بعدی نظر او در مورد حوادث این روزها از زلزله و فاجعه اتمی ژاپن گرفته تا انقلاب ها خواسته شد.
او گفت گه چند بار به ژاپن سفر کرده است و از مهمان نوازی های ژاپنی ها سپاسگزار است. او تأسف خود را ابراز داشت و ابراز امیدواری کرد که تلاش های جامعه جهانی منجر به بهبود شرایط شود. او گفت که جوهره بشر، توانایی چیزه شدن بر این مصائب را دارد.
- سفری در زمان: در سوال نهم از او پرسیده شد که اگر سفر زمانی ممکن بود، دوست داشت به کدام لحظه زندگی اش بازگردد.
او گفت که دوست داشت به سال ۱۹۶۷، زمانی که نخستین فرزندش -رابرت- متولد شد برگردد.
- ذره بنیادی جدید: در سوال آخر نظر او در مورد ادعای جدید مبنی بر شناسایی یک ذره بنیادی جدید خواسته شد. هاوکینگ گفت که هنوز برای ابراز نظر زود است و نتایج باید در شتاب دهنده ها تأیید شوند. اما اگر این کشف منجر به شناخت بهتر از ما دنیا شود، حادثه خوبی خواهد بود.
البته در یک سؤال اضافی از هاوکینگ در مورد سخنرانی اخیرش با عنوان «تاریخچه مختصر من» پرسیده شد. از او پرسیده شد که آیا علاقه مند است مردم او را بهتر بشناسند. هاوکینگ با تأخیر زیاد پاسخ داد که او امیدوار است تجربه او به دیگر مردمان کمک کند.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر

SMASZOP

مشاور فیزیک
ارسال ها
952
لایک ها
529
امتیاز
0
#8
پاسخ : مصاحبه و گفتگو با استیون هاوکینگ

بسیار ممنونم که به درخواستم عمل کردید:20:(اشکه شوقه که بالاخره یکی به در خواستم عمل کرده!)
 

f-makvandy

New Member
ارسال ها
177
لایک ها
21
امتیاز
0
#9
پاسخ : استیون هاوکینگ

من عاشق ایشون هستم........کتاب جهان در پوست گردو رو که خوندم فهمیدم عجب آدم خفنیه......تازه آخر کتاب باهاش یک مصاحبه هم کردن......
آره قبول دارم آدم شاخیه...
ولی* نمیدونم چرا حس می*کنم چرتو پرت زیاد گفته تو این کتاب...!!!
به قول یه بنده خدایی چرت فلسفی* گفته...!
البته بش حق میدم چون برای عموم مردم نوشته شده.
اما خیلی* خیلی* بهتر از این می*تونست باشه...:197:
 

crazyboy

New Member
ارسال ها
413
لایک ها
539
امتیاز
0
#10
پاسخ : استیون هاوکینگ

آره قبول دارم آدم شاخیه...
ولی* نمیدونم چرا حس می*کنم چرتو پرت زیاد گفته تو این کتاب...!!!
به قول یه بنده خدایی چرت فلسفی* گفته...!
البته بش حق میدم چون برای عموم مردم نوشته شده.
اما خیلی* خیلی* بهتر از این می*تونست باشه...:197:
وقتی کسی ارزش یک حرف رو نفهمه یا اونو درک نکنه فکر میکنه حرف چرتیه :65:
(تاریخ پستشو دیدم گیر ندین :4:)
 

seyed iman

Well-Known Member
ارسال ها
1,326
لایک ها
998
امتیاز
113
#11
پاسخ : استیون هاوکینگ

آدم اونقدر شاخی نیست فقط بخاطر مشکلش خیلی بزرگش کردند.
کارایی که کرده نوآوری نبوده!!صحنه رو کسای دیگه آماده کردند ایشون اومده تاخته!!گالیله مکانیک رو پایه گذاشت بعدن نیوتون اومد کتابش کرد تر و تمیز و یک سری مساله باهاش بررسی کرد و...
ولی واقعن اصل کار..اون نوآوری که منجر به یک جهش در علم شد..کار گالیله بود!!بعدن حالا شما هزارتا معادله و مساله جانبی از توش در بیار!!
آدمای خفن ..گالوا بوده..لژاندر بوده..لاگرانژ بوده...لاپلاس بوده...گیبز بوده..اینا ایده زدن!!خیلی هاشون شرایط هاوکینگ نداشتن..دانشگاه خوب و استاد و...!!
گالوا بیشتر کار های خفنش رو که مربوط به گروه های حل پذیر هست تو زندان انجام داد!!اون ارزش داره...البته ایشون هم فیزیک دان بدی نیست..ولی یک جوری بزرگش کردن که انگار بزرگترین فیزیکدان تاریخه!!!
و بعدشم...برید ببینید عمومن چه دانشمندایی بیشتر تبلیغ میشن...
هر کی آته ایست یا یهودی باشه!!
و چه جالب که ایشون هم به خدا اعتقاد ندارند!!(خیلی اتفاقی)
و چه دانشمندایی رو ببینید کوبیدن...سعی کردن کمرنگشون کنند...ایرانیا رو که هیچی..اصلن به حساب نیاوردن..ولی تو خودشون هم اونایی که آدمای با خدا و معتقدی بودن رو کمرنگ میکنند.
برید ببینید گیبز چی کار کرده...برید ببینید پاسکال چیکار کرده...بعد اونا چقدر معروفند این هاوکینگ چقدر معروفه.
 

seyed iman

Well-Known Member
ارسال ها
1,326
لایک ها
998
امتیاز
113
#12
پاسخ : استیون هاوکینگ

ارزش کار ایشون رو وقتی میفهمی که بری دکتر بهت بگن تا دو سال دیگه فلج میشی
وقتی میفهمی که دو تا انگشت رو بیشتر نتونی تکون بدی
وقتی میفهمی که باید تمام این معادلات رو ذهنی حساب کنی

مشکل ما این هست که عادت داریم از گذشته بگیم و به گذشته افتخار کنیم ولی اونور از الانشون میگن ;)
واسه همینه که پاسکال 5 قرن پیش یا اونای دیگه از این کمرنگ ترند .
خیلیا دیگه هم فلج شدن ..و پس از اون هم به کارشون ادامه دادن..و تازه اونا از این صندلی های ایشون نداشتن...با این صندلی این از منو شما راحت تر میتونه مساله حل کنه!!
این امکاناتی که به این دادن به هر کدوم از اونا میدادن ده برابره این میترکوندن.
و الان هم کاملن واضحه چرا اونا رو بزرگ نمیکنند!!
چون فرانسویند!و همشون زیر پر و بال اکوله پولی تکنیک و اکوله نرماله ی ناپلون رشد کردن...
گالیله هم که تازه یکم بهش پا دادن ایتالیایی بود..
ولی نیوتون!! به نامش لژ فراماسونری هم زدن!و کیه که نیوتون و ماجرای سیبش رو نشناسه؟؟
 

H O S E I N

New Member
ارسال ها
2,223
لایک ها
1,216
امتیاز
0
#13
پاسخ : استیون هاوکینگ

دوستان ببینید به نظر من این نیست که هاوکینگ آدم کوچکی هست.

ولی بر خلاف تصور همه بزرگترین فیزیکدان زمان حاضر نیست.

مهم ترین تئوری ایشون تابش سیاهچاله هاست که هنوز هم تأیید نشده ...

بر خلاف تصور همه تئوری سیاهچاله هم توسط ایشون داده نشده.

شوارتزشیلد ، چاندراسخار ، اوپنهایمر و از همه مهم تر جان ویلر سیاه چاله ها رو معرفی کردند.

پس تنها دستاورد حرفه ای هاوکینگ همون تئوری تابشه.

به نظر من چیزی که باعث شده ایشون اینقدر مشهور بشه دو تا چیزه :

1- کتاب تاریخچه ی زمان
2- بیماری ایشون

کتاب تاریخچه ی زمان کتاب خیلی خوبی هست ... من خودم تا سوم راهنمایی سرم تو برنامه نویسی بود ولی بعد از خوندن کتاب هاوکنیگ به فیزیک علاقه مند شدم.

فردی همچون کامران وفا (Cumrun Vafa - Wikipedia, the free encyclopedia ) رو به دیگران نمیشناسونیم و نمیشناسیم.

یا فیزیک دان های بزرگی همچون :

Edward Witten - Wikipedia, the free encyclopedia

و

Leonard Susskind - Wikipedia, the free encyclopedia

و ...

رو نمیشناسیم که با دیدن کسی مثل هاوکینگ کف میکنیم.

پ.ن : نکته عجیب این جاست که دو مورد آخر هر دو یهودی هستند. برای من جالبه این موفقیت یهودی ها تو علم.
 
بالا