اشتباه خنده دار!!!

dorsa77

New Member
لایک ها
322
سلام دوستان!!بزرگترین سوتی که تا حالا تو مدرسه و جلوی معلم ها دادید چه بوده؟اون لحظه چه حسی داشتید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
بزرگترین سوتی من این بوده:
بعد از انتخابات شورا یه برگه زدن توی یکی از تابلوها و اسامی بچه های شورا روش نوشته شده بود.من یکی مونده به اخری بودم.رفتم از یکی از ناظم هامون بپرسم که منم عضو بچه های اصلی شورام یا علی البدل.حالا رفتم جلوی ناظممون میگم:ببخشید خانوم من عدل ددل،عدل بلل،علل بلل....
دوستم که کنارم وایساده بود گفت خانوم منظورش علی البدل!
ناظممون که نمی تونست جلوی خندش رو بگیره گفت:نه عزیزم.شما عضو اصلی.
یعنی اون لحظه داشتم اب می شدم!!!!!!!!!!!
:204:

آخرین ویرایش توسط مدیر

saba75

New Member
لایک ها
1,143
پاسخ : اشتباه خنده دار!!!

سلام دوستان!!بزرگترین سوتی که تا حالا تو مدرسه و جلوی معلم ها دادید چه بوده؟اون لحظه چه حسی داشتید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
بزرگترین سوتی من این بوده:
بعد از انتخابات شورا یه برگه زدن توی یکی از تابلوها و اسامی بچه های شورا روش نوشته شده بود.من یکی مونده به اخری بودم.رفتم از یکی از ناظم هامون بپرسم که منم عضو بچه های اصلی شورام یا علی البدل.حالا رفتم جلوی ناظممون میگم:ببخشید خانوم من عدل ددل،عدل بلل،علل بلل....
دوستم که کنارم وایساده بود گفت خانوم منظورش علی البدل!
ناظممون که نمی تونست جلوی خندش رو بگیره گفت:نه عزیزم.شما عضو اصلی.
یعنی اون لحظه داشتم اب می شدم!!!!!!!!!!!
:204:
http://www.irysc.com/forum/t13353/

F*IBO

New Member
لایک ها
6

ترم جديد زبان شروع شده بود رو كارت كلاسي ش كلاسو اشتباه نوشته بودن منم رفتم تو كلاس اشتباهي نشستم بچه هاي اون كلاس 5 ترم ازم بالاتر بودن بعد كه معلم اومد فهميدم ترور شخصيتي شدم اومدم بيرون!!!!:3:

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

شب با يكي از بچه ها تو مدرسه بوديم ساعت نزديكاي 9-10 شب بود.. چراغا همه خاموش .. راه رو هم كه اصلا پزواك صداش خداست..:4:
منو دوستمم شروع كرديم به خوندن " اينجا گود باي پارتيِ جعفره.." :4: و....(ديگه بماند..:4:)
يهو ديديم يه سايه پشت مونه.. حالا همين طور هويج مست كه بوديم :)4:) برگشتيم ديديم استـــــــــاد پشت مونه :21:
يعني به تِتِه پِتِه افتاده بوديماا :4: استادم گفت از شما بعيده ..بعد يكم رفت جلو بعد سرشو برگردوند
گفت :خانم فلاني (فاميليمو گفت..) بگو كي رو ديدم ؟
من يه لحظه هنگ كردم، به دوستم نگاه كردم.. گفتم نِ نِ نمي دونم.. كي رو ؟
گفت : جعفــــــــر ُ ، بگو بعدش چي رو ديدم ؟ :21:
بعد هم مون زديم زيره خنده گفتم داشتيم استاد ؟ داشتيم ؟ :4:

F-narges-F

New Member
لایک ها
143

سوتی نمیشه گفت ولی یه خاطره ی باحاله ...
من چهره ی افراد زیاد تو خاطرم نمی مونه ... و به این خاطر همیشه معلم زبان و معلم عربی رو با هم اشتباه می گرفتم ....البته یه خورده هم شبیه هم بودن...
و هر وقت با یکیشون رو به رو می شم باید کلی فکر کنم و تو صورت معلم خیره بشم تا یادم بیاد که این معلم عربیه ...یا معلم زبان...
خلاصه اینکه یه روز داشتم از حیات می رفتم توی سالن مدرسه که دیدم یکی از این دو معلم(دقیقا نمی دونم کدومشون بود) از در سالن خارج شد...
اصن حواسم نبود... همین طور داشتم می رفتم که توی دفتر اون یکی معلمو دیدم.... یه لحظه خشکم زد...گفتم مگه میشه یه آدم در یک لحظه دو جا باشه...:204::216:

بالا