اشتباه در كتاب درسي شيمي 3

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
تو صفحه 41 كتاب درسي چاپ 86 نوشته : اگر تغيير دما برابر يك باشد در اين صورت ظرفيت گرمايي ويژه جسم با مقدار گرماي مبادله شده برابر خواهد بود. در صورتي كه درست آن ظرفيت گرمايي است در چاپ 85 اين كتاب اين جمله درست بود اين يعني پسرفت!!!!!

Mojtaba044

New Member
لایک ها
3
یه ایراد هم من بگم. توی جدول صفحه ی 78 گفته انحلال پذیری CaSO4 در اب 0.21 گرمه و با توجه به تقسیم بندی کتاب کم محلول حساب میشه. ولی توی جدول صفحه ی 87 این ماده رو نا محلول حساب کرده.

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
جدول صفحه 87

آره معلم ما گفت در جدول صفحه 87 كم محلولها رو جز نامحلول ها گرفته در واقع اين جدول براي تشخيص مواد محلوله

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
سلام به همه من سخت دارم كتاب پيش رو ميخونم چون به نظرم اشتباه زياد داره به زودي اشتباهاتشو براي شما مينويسم تو صفحه دوم 2 كلمه ديدم كه به نظرم غلط اومد بعد از اطمينان حتما مي نويسمشون

milad_hn

New Member
لایک ها
2
سلام كتاب پيش با وجود اينكه به نظر ميرسه غلط زياد داره ولي كتاب هاي شيمي 3 يا 2 هم خيلي بيشتر از اينها غلط دارد...

حالا من يه پيشنهاد دارم چطوره كه غلط هاي موجود در كتاب هارو جمع آوري كنيم از طريق سايت به مولفان كتاب اطلاع بديم تا انشا ا... تغيير بدن و يكمي هم بچه ها به تكاپو بيوفتن از اين پست هاي نا اميد كننده خلاص شيم

parmice

New Member
لایک ها
2
:? ببخشيد تكليف ما كه كنكور داريم چييه؟ بايد همين غلط غلوط ها رو حفظ كنيم؟ مثل سينتيك و. . .

bigboss

New Member
لایک ها
9
من ميخواهم تازه بروم سوم از اين كه اين غلط ها رو گفتيد ممنونم :oops:

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا