*المپیادی شدن تنها به کسب مدال نیست*

best student

New Member
لایک ها
72
بسم الله الرحمن الرحیم

*المپیادی شدن تنها بسته به کسب مدال های رنگارنگ نیست*
جمله ای که این روزا زیاد به چشممون خورد!!:224:
اینکه المپیادی شدن فقط و فقط به معنای کسب یکی از اون مدال های رنگارنگ نیست بلکه یه سری تجربیات و یه سری آموزه ها به فرد المپیادی میده که به مراتب ارزشش از مدال بیشتره!
اما واقعا چرا دغدغه همه این روزا شده قبولی ؟!!!:219:
چرا همه میخوان به هرنحوی که هست فقط قبول شن؟یعنی این قبول شدن اینقد اهمیت داره ؟کسی براش یادگیری مهم نیست؟کسی براش تجربه ای که از المپیاد کسب میکنه مهم نیست؟:227:
جدای اونایی که تلاش واقعی کردن واسه المپیاد و نتیجه خیلی واسشون مهمه چرا که واسش زحمت کشیدن؛دوستانی رو می بینیم که اصرار براین دارند که حتما و حتما هر طوری هست این مرحله یکه رو قبول شن گاها هم میبینیم که دوستان به مدد و یاری شانسشون و اینکه چقد شانس به کمکشون میاد وارد المپیاد میشن انتقادی هم اگه ازشوت صورت گرفته بشه میگن آقا فلان دانش آموز تو فلان آزمون شانسی زد قبول شد من چرا نشم؟:204:
آره قبول شد ولی اگه همون قبولی رو برپایه ی اطلاعات قبلی و تلاش و درنهایت یادگیری به دست می آورد قبولی براش شیرین تر بود.
من نمیگم که تلاش واسه قبولی خوب نیست اتفاقا خود این تلاش واسه قبولی یه انگیزه اس یه هدفه و هدف هم میتونه هرچیزی باشه که بعضیا[بعضیا که نه با کم ترین اغراق میشه گفت همه]هدفشون شده قبولی!
المپیادیا میدونن و نیازی به گفتن دوباره اش نیست اما واسه یادآوری هم که شده میگم اینو که آزمون یه آزمون ساده مدرسه نیست که با دو سه ساعت خوندن بشه ازش نمره قبولی گرفت المپیاده و یه تلاش واقعی و درست رو می طلبه و قطعا قبولی و موفقیت سهم کسی میشه که تلاش بیشتری داشته باشه.:122:
امیدوارم در ضمن صحبتام به دوستان المپیادی برنخورده باشه.
پیشاپیش هم به کسانی هم که این حرف ها رو شعاری میدونن باید بگم که شعارها گاهی عین حقیقتن.
به امید روزی که هدف دانش آموزانمون صرفا کسب مدال و قبولی نباشه!
با آرزوی موفقیت و شادکامی واسه همه المپیادیا
-درپناه حق-:221:

آخرین ویرایش توسط مدیر

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062
پاسخ : *المپیادی شدن تنها به کسب مدال نیست*

سلام.
مدال يك گام از المپيادي شدن هست. اتفاقا من فكر مي كنم بعد از مدال تازه المپياد به معناي واقعي شروع مي شود . :)

z.b.p

New Member
لایک ها
54
پاسخ : *المپیادی شدن تنها به کسب مدال نیست*

واقعا هدف از المپیادی شدن نباید کسب مدال باشه....هدف اینه که بتونی با علاقه و از روی عشق درسی رو که دوست داری رو بخونی نه به زور...!!:4::5:

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا