لایک ها
13
المپیاد شیمی هایی که می خوان در آینده هم شیمی بخونن!!!!!

کدوم از شما ها می خواین مثل من شیمی بخونین؟
یا حتی شاخه ای از شیمی رو؟؟؟
مثل نفتی چیزی....

shalale

New Member
لایک ها
17
من اگه طلا بشم داروسازی میخونم اما اگه نشم
یکی از رشته های ریاضی فیزیک که به شیمی ربط داره رو می خونم

AJ94

New Member
لایک ها
11
منم حتما شیمی محض خواهم خوند.

shalale

New Member
لایک ها
17
AJ94 گفت
منم حتما شیمی محض خواهم خوند.
سلام
تا اونجا که من میدونم شما لایق برق شریفین
اون جوری که شما درس میخونییین.....

SOMEONE

New Member
لایک ها
5
بچه ها منم دوست داشتم شيمي محض بخونم ، ولي از آينده ي شغليش نگران بودم كه نزدم.
براي يكي كه شيمي محض ميخونه داخل كشور چه موقعيتهاي شغلي هست؟ منظورم غير از تدريس و هيئت علميه.

AJ94

New Member
لایک ها
11
جسارتا استادتون نگفتن شما حتما طلا میارید؟
نه بابا، همه که مثله شما نیستن، استاداشون به برقه شریف امیدوارشون کنن، ما به شیمی محض شیراز هم قانعیم، ما که استاد نداریم که، اونم استادای با معرفتی مثله استادای شما که از جون مایه میذارن.

ببین دوسته عزیز، شما بسته یه گرایشت کارهای مختلف و زیادی میتونی انجام بدی، مثلا گرایش شیمی آلی(عشق من) شما در آینده
میتونی به سنتز مواد آلی برای کارخونه های و شرکت های خصوصی و دولتی بپردازی و از نظره درآمدی هم دسته کمی از مهندسی ها نداره، شما با فوق هم میتونی کار کنی، یا مثلا گرایش کاتالیست که قطب علمیش هم به گفته ی دانشگاه شیراز، خود دانشگاه شیراز خودمون هست، هم درآمدی و کاری از مهندسیا هم سره.
ولی به نظره من درآمد و کار مهم نیس، شما اگر دنباله چیزی برید که دوستدارید حتما موفق میشید، درآمد هم بی شک بدست خواهد آمد.
در ضمن شما اگر برنامه نویسی های لازم را بلد باشی میتونی به راحتی میتونی به جای مهندس شیمی استخدام شرکت نفت هم بشید، من اینا رو زیاد دیدم.

mahoo2020

New Member
لایک ها
27

منم که طلا میارم
گرایش مهندسی نفت را انتخاب میکنم

mahoo2020

New Member
لایک ها
27
mahoo2020 گفت

منم که طلا میارم
گرایش مهندسی نفت را انتخاب میکنم
من باب مزاح گفتما ولی عشقم شیمی آلی و نفته

spry_sapient

New Member
لایک ها
9
من که هر کاری کردم نتونستم برم شیمی محض !!
می خوام برم مکانیک !!!

AJ94

New Member
لایک ها
11
خواستن توانستن است چرا نتونستی؟

spry_sapient

New Member
لایک ها
9
نتونستم چون هیچ آینده ای توی ایران واسه شیمی ندیدم... و فکر نمی کنم استادای خوبی توی حتی شریف باشه که بتونن کمکمون کنن !!!!

AJ94

New Member
لایک ها
11
اشتباه نکن، حداقل از 4 نفر بپرس، بعد

IrNCO

New Member
لایک ها
42
سلام به بچه های عشق شیمی

من هم وقتی سال اول دبیرستان بودم علاقه زیادی داشتم که شیمی محض بخونم ولی از سال بعدش بعد شنیدن یک خبر تو اخبار علمی شبکه 2(الان شبکه 4 میده) علاقه شدید به پلیمرها پیدا کردم و بعد فهمیدم دانشگاه امیرکبیر مهندسی پلیمر داره و از اون موقع بود که المپیاد شیمی برای من تبدیل شد به وسیله ای که بتونم راهم رو برای قبول شدن تو مهندسی پلیمر امیرکبیر هموارکنه طوری که حتی بعداز اومدن جواب مرحله2(سوم دبیرستان) با اینکه قبول نشده بودم اما زیاد ناراحت نشدم و همون شب برنامه ریزی کردم واسه فردا که چطور شروع کنم واسه کنکور خوندن(البته واسه اعتراض هم رفتم که نزدیک به 2 نمره کمتر آورده بودم) و خوندم و خوندم و خوندم تا کنکور که قبل از امتحان فکر میکردم میتونم رتبه خیلی خوبی بیارم اما کنکور بد دادم و انتظارم از مثلا 200 به 800 رسید...اما جواب اومد و شدم 1057 ....سال 88 پلیمر 45 تا گرفت(15 تا بیشتر از 87) و همین باعث شد که با لطف خدا قبول شدم....به هر حال میخواستم بگم در بدترین شرایط هم امیدوارباشید که نتیجه تلاشتون رو میبینید و همون میشه که باید بشه(مثل من که اگه شده بودم 1060 قبول نمیشدم یا دوستم که با اینکه نقره یکه فیزیک و رتبه 1 رقمی بود اول زد برق شریف ولی الان داره عشقش یعنی فیزیک میخونه)
راستی حتما میدونید که استاد خلینا هم پلیمر میخونن(فکر کنم دکترا هم گرفتن)
شرمنده که سرتون رو درد آوردم

[hr:c07a308376]اضافه شده توسط خلینا:
من هنوز دانشجوی دکترا هستم و همونطور که میدونید به کار بردن الفاظ علمی بدون مدرک جرم است! (بگذریم از بعضی ها)

spry_sapient

New Member
لایک ها
9
AJ94 گفت
اشتباه نکن، حداقل از 4 نفر بپرس، بعد
واسه اینکه از چندین نفر (نه 4 نفر) پرسیدم اینارو میگم !! شاید اگه با کسی مشورت نکرده بودم شیمی می خوندم !!! اما خب مجبور شدم... !!!

بالا