انتروپي (S)

Amirstm

New Member
لایک ها
92
سلام دوستان.
لطفا اگه كسي چيزي در مورد انتروپي ميدونه بگه. منظورم فرمول و اينا هاش نيست توضيح خودشه. ممنون

navid_hacker

New Member
لایک ها
46
من از بچگی توضیح دادن بلد نبودم..حالا هرچی بلدم می گم
آنتروپی یعنی بی نظمی...وبا دلتا s نمایش می دن...اگه دلتا s مثبت باشه یعنی بی نظمی زیاد شده...مثلا از مایع شده گاز...
و اگر منفی بود یعنی بی نظمی کم شده...
تو واکنش هم دلتا s همون دلتا مول های گازی هست یعنی مول های گازی فرآوردی منهای مول های گاز واکنش دهنده ها ....
تمام...عمرا فهمیده باشی من چی گفتم!!!

لایک ها
521
سلام دوست عزیز... به نظر من سوال شما یه مقدار بی مورده! آخه این سوال خیلی واضحه و شما میتونید جوابتون رو خیلی بهتر و کاملتر و جامعتر و ... از توی کتابهای مرجع پیدا کنید. اینطوری که خیلی بهتره چون ما هم هر چی بدونیم از تو همین کتابای مرجع میدونیم!

Amirstm

New Member
لایک ها
92
amir-tavakoli گفت
سلام دوست عزیز... به نظر من سوال شما یه مقدار بی مورده! آخه این سوال خیلی واضحه و شما میتونید جوابتون رو خیلی بهتر و کاملتر و جامعتر و ... از توی کتابهای مرجع پیدا کنید. اینطوری که خیلی بهتره چون ما هم هر چی بدونیم از تو همین کتابای مرجع میدونیم!
آخه تو كتابي كه من داشتم فقط يك خط توضيح داده بود و طرز اندازه گيريشونگفته بود. راستي شما ميدونين چطوري اندازه گيري مي كنن؟ و بعد فيزيكيش همچيه؟

AJ94

New Member
لایک ها
11
ببین دوسته عزیز، آنتروپی در شیمی بررسیه مقدار بی نظمی در طی یک واکنش شیمیایی هست، و تابع حالت هم هست، یعنی فقط به مقدار اولیه و مقدار پایانی بستگی دارد و به مسیر بستگی ندارد.
و برای اینکه بتونن بررسی کنن یک واکنش شیمیایی تا چه حد خود پیشرفت هست و خودبه خود جلو میره یا برعکس ازش استفاده میشه، البته حتما از delta H(مقدار گرمای مبادله شده در فشار ثابت) هم استفاده میشه و دمای انجام واکنش هم مهمه.
سوال دیگری هم هست؟ اطلاعی راجع به آنتروپی در فیزیک ندارم.

بالا