پاسخ : انتقالی
سلام
من چون خودم توی اهواز قبول شدم انواع و اقسام سوال ها رو درباره خوابگاه پرسیدم و تجربه خیلی زیادی در این مورد کسب کردم.
درباره خوابگاه خودگردان باید چند تا مورد رو حضورتان عرض کنم که کمتر کسی این موارد رو عرض می کنه
خوابگاه خودگردان مکان حضور همه کس با همه جور رشته است. مثلا شاید کسی آن را انتخاب کند که فیزیک کرمان باشد و در محضر استاد ثبوتی یا پیام نور مهندسی کشاورزی باشد!
همچنین تو این جور خوابگاه ها همه جور آدم هست! از آدم خوب و درس خون و خداشناس و با معرفت تا آدم های سیگاری( چه بسا قلیانی ) و آدم هایی که کلا برای کار دیگه به دانشگاه آمدند و آدم های ناجور
هر کاری که شما مایل هستید انجام بدید بستگی به خودتان داره. باید ببینید می تونید با همه جور آدمی کنار بیائید یا نه.
همچنین خوابگاه خودگردان خوابگاهی با 100 متراژ نیست! بلکه نهایت اتاقی است 30 - 40 متری که بستگی به مقدار پولی که شما قرار است خرج کنید امکانات هم بهتون تعلق می گیره
ولی
به طور کلی
اگر همچنان رشته تون رو دوست دارید و پشتکار دارید این کار رو انجام بدید و شبانه کرمان رو بروید
راه های بهتری هم وجود داره
مثلا اینکه اگر انتخاب رشته آزاد کردید آزاد رو برید.
همچنین یه زنگ بزنید دانشگاه کرمان و بپرسید که آیا به شبانه هم خوابگاه میدند یا نه؟ مثلا دانشگاه یزد رو عرض می کنم. این دانشگاه به شبانه هم خوابگاه میده فقط کمی گران تر هست چون روزانه ترمی 150 هست شبانه اش 250 هست.
مرسی از شما