- لایک ها
- 173
سلام! راستش مدتیه من میبینم یه خوره ای افتاده به جون المپیادیها و روز به روزم پیشرفت میکنه! اونم فایل جمع کردنه! یه زمانی داشتن چند تا کتاب انگلیسی کلی خفن محسوب می شد و اینا! اما الان المپیادیها (حداقل توی ریاضی) شاید کلی مقاله و کتاب انگلیسی دارن که حتی 1 صفحشم نخوندن و فقط دارنش! با توجه به این همه فایل نخونده باز هم به دنبال فایل کتابهای دیگن و ساعاتی از زندیگیشون صرف دانلود و رد و بدل کردن فایل میشه! فایل کتابها و مقالاتی که بعضیهاشون تکنیکهایی رو یاد میدن که شاید در اولویت شونصدم برای یه المپیادی قرار داره!!!! تازه ماجرا اینجا تموم نمیشه! دوستان که انگار تمامی فایلهای عالم رو خوندن روی به جمع کردن فایلهای روسی و چینی و ویتنامی آوردن!!!!!!!! که چی آخه؟!!!!!!
من راستش این موضوع رو باز کردم تا هم مخالفها و هم موافق ها بیان نظراتشون رو بگن...اصلا این دوستان خوره ی فایل بیان بگن دلایلشون رو.....
من خودم شونصد تا فایل نخونده دارم و یه زمانی به این نتیجه رسیدم که چه فایده...از اون موقع به بعد دیگه فایل جمع نمیکنم مگر این که واقعا بخوام.....
اما خوب میدونین بعضیا هستن که برای این که از فایلهایی که دارن استفاده کنن شروع به خوندنشون میکنن در حالی اصلا الان موقع خوندن اون فایل نیست! هنوز مطالب اصلی زیادی مونده که یاد نگرفتن.....
(پ.ن : به نظر من حتی این فعالیتهای زیاد دوستانی که هنوز مطالب اصلی رو یاد نگرفتن در Mathlinks هم از همین مقوله است...)
من راستش این موضوع رو باز کردم تا هم مخالفها و هم موافق ها بیان نظراتشون رو بگن...اصلا این دوستان خوره ی فایل بیان بگن دلایلشون رو.....
من خودم شونصد تا فایل نخونده دارم و یه زمانی به این نتیجه رسیدم که چه فایده...از اون موقع به بعد دیگه فایل جمع نمیکنم مگر این که واقعا بخوام.....
اما خوب میدونین بعضیا هستن که برای این که از فایلهایی که دارن استفاده کنن شروع به خوندنشون میکنن در حالی اصلا الان موقع خوندن اون فایل نیست! هنوز مطالب اصلی زیادی مونده که یاد نگرفتن.....
(پ.ن : به نظر من حتی این فعالیتهای زیاد دوستانی که هنوز مطالب اصلی رو یاد نگرفتن در Mathlinks هم از همین مقوله است...)