- لایک ها
- 195
اول از همه یه سوال دارم:
فرآیند زیر چی تعریف میشه؟
F(g) + e-…………..>F[SUP]_ [/SUP](g) ∆H= -328 KJ/mol
الکترونخواهی اول اتم F، درسته؟!
حالا فرآیند مقابل چی؟
F[SUP]_ [/SUP](g) ………..> F(g) + e
انرژی نخستین یونش یون -F ؟ تغییرات آنتالپی واکنش دوم چقدر است؟ عکس واکنش اول، درسته؟ که میشه 328+
پس با این وجود( البته اگه وجود داشته باشه!) جواب تست زیر چی میشه؟
تست: انرژی نخستین یونش کدام گونه از بقیه کمتر است؟
1) -N ء2) -C ء3) -O ء4) -F
پاسخ باشگاه دانش پژوهان رزمندگان: گزینه ی 2 درست است. در اتمی که تعداد کمتری پروتون داشته باشد ، جداکردن یک الکترون اضافه شده به آن به انرژی کمتری نیاز دارد، بنابراین از بین گزینه ها،چون کربن پروتون کمتری دارد،انرژی کمتری لازم است تا الکترون اضافه شده به آن جدا شود.
پاسخ من: گزینه ی 1 درست است. با توجه به چیزایی که اول گفتم به این نتیجه رسیدم. از بین اتم های C,N,O و F، الکترونخواهی تمام گونه ها به غیر از N گرماده است و دلیلش هم آرایش الکترونی پایدار نیمه پر اتم N است پس با در نظر گرفتن واکنش عکس گزینه ی 1 گزینه ی درست است.
از دوستان می خوام که اگه میشه به من کمک کنید.
فرآیند زیر چی تعریف میشه؟
F(g) + e-…………..>F[SUP]_ [/SUP](g) ∆H= -328 KJ/mol
الکترونخواهی اول اتم F، درسته؟!
حالا فرآیند مقابل چی؟
F[SUP]_ [/SUP](g) ………..> F(g) + e
انرژی نخستین یونش یون -F ؟ تغییرات آنتالپی واکنش دوم چقدر است؟ عکس واکنش اول، درسته؟ که میشه 328+
پس با این وجود( البته اگه وجود داشته باشه!) جواب تست زیر چی میشه؟
تست: انرژی نخستین یونش کدام گونه از بقیه کمتر است؟
1) -N ء2) -C ء3) -O ء4) -F
پاسخ باشگاه دانش پژوهان رزمندگان: گزینه ی 2 درست است. در اتمی که تعداد کمتری پروتون داشته باشد ، جداکردن یک الکترون اضافه شده به آن به انرژی کمتری نیاز دارد، بنابراین از بین گزینه ها،چون کربن پروتون کمتری دارد،انرژی کمتری لازم است تا الکترون اضافه شده به آن جدا شود.
پاسخ من: گزینه ی 1 درست است. با توجه به چیزایی که اول گفتم به این نتیجه رسیدم. از بین اتم های C,N,O و F، الکترونخواهی تمام گونه ها به غیر از N گرماده است و دلیلش هم آرایش الکترونی پایدار نیمه پر اتم N است پس با در نظر گرفتن واکنش عکس گزینه ی 1 گزینه ی درست است.
از دوستان می خوام که اگه میشه به من کمک کنید.