mefmef

New Member
ارسال ها
404
لایک ها
232
امتیاز
0
#1
در این قسمت هرکس از هر بیماری اطلاعات دارد در این قسمت بنویسد
مقدمه:
ناوبری, جستجو بیماری' یا مرض به ناهنجاری در بدن یا روان می‌گویند که به علت ناراحتی، اختلال عملکرد یا تنش دربیمار یا سایر افراد مرتبط با او ایجاد می‌گردد. البته باید میان بیماری و سایر حالتهای پزشکی مانند خستگی، ضعف، کسالت و اندوه تفاوت گذاشت. عامل ایجاد بیماری می‌تواند بیرونی( مانند باکتری، انگل، تغذیه ناکافی و...) یا درونی ( مانند پرکاری تیروئید، دیابت و ...) باشد. همچنین بیماری می‌تواند مادرزادی (مانند سندرم ترنر یا لب شکری) یا ژنتیکی مانند آلمیانیسم باشد. بیماری تند(حاد) یا کهنه(مزمن)، واکیر دار یا ناواگیر نیز می‌تواند باشد.
هر بیماری با شماری علائم و نشانه‌های ویژه شناخته و آشکار می‌شود . شناخت و درمان بیماری بر گرده پزشک است.
برداشت از ویکی پدیا

 

mefmef

New Member
ارسال ها
404
لایک ها
232
امتیاز
0
#2
پاسخ : انوع بیماری

[TABLE]
[TR]
[TD="colspan: 2"]کمبود ويتامين A :
موجب کوری - نقرس - تلفات جنينی در روزهای اول و دوم رشد جنين بخاطر نارسايی سيستم گردش خون و کاهش ميزان خروج جوجه ها از تخم می شود . معمولا علت کمبود اين ويتامين ناشی از عدم استفاده از سبزيجات و مصرف غذای کهنه می باشد .
کمبود ويتامين D :
موجب نرمی استخوان و کج شدن استخوان های بلند ( مثل ساق پا ) , کاهش ضخامت پوسته تخم و مرگ جنين در اواخر دوران جوجه کشی شود . معمولا به علت عدم دسترسی پرنده به نور آفتاب بروز می کند .
کمبود ويتامین E :
موجب عدم باروری تخمها , ضعف جوجه خارج شده از تخم , مرگ در روزهای اوليه پس از خروج از تخم همراه با خيز زير پوستی و آتروفی عضلانی می شود . در اثر مصرف دان ها يا مواد چرب اکسيد شده بروز می کند .
کمبود ويتامين B1 :
موجب بدنيا آمدن جوجه های ضعيف و دارای لرزش می شود که ظرف چند روز پس از خروج از تخم تلف می شوند .
کمبود ويتامين B2 :
موجب فلجی و جمع شدگی پنجه پا از مرحله دوم رشد جنينی به بعد می شود .
کمبود نياسين ( اسيد نيکوتينيک ) :
موجب کاهش ميزان جوجه درآوری می شود. معمولا به علت استفاده از منابع پروتئينی نامرغوب و کمبود اسيد آمينه تريپتو فان بروز ميکند .
کمبود ويتامين B6 :
به سبب نقش مهمش در رشد اوليه جنين , موجب افزايش مرگ و مير جنين می شود . جيره های غذذايی حاوی پروتئين زياد بطور ثانويه موجب کمبود اين ويتامين می شود . کمبود همزمان اين ويتامين و ماده معدنی منگنز موجب بزرگ شدن مفصل خرگوشی ( مفصل بالای ساق پای پرنده ) شده و منجر به دررفتگی پا به يک طرف گردد .
کمبود اسيد فوليک ( فولاسين ) :
موجب مرگ و مير جوجه در دوره اوليه رشد در اثر کم خونی و گاهی مرگ و مير درهنگام خروج جوجه از تخم می شود . معمولا براثر مصرف طولانی مدت آنتی بيوتيک بروز می کند . زيرا آنتی بيوتيک موجب از بين رفتن باکتری های روده ای که مسئول ساختن اين ويتامين هستند , می شود .
کمبود ويتامين B12 :
موجب کم خونی و مرگ در دوران اوليه و گاهی ادم و تحليل رفتن رشد عضلانی در مرحله دوم رشد جنينی می شود .
کمبود اسيد پنتوتنيک :
موجب بروز پرهای غيرعادی همراه با خونريزی زير پوست در مرحله سوم رشد جنينی می گردد .
کمبود بيوتين :
موجب مرگ و مير در مرحله اول و سوم رشد جنينی همراه با تغيير شکل منقار به صورت منقار طوطی و کوتاه شدن طول استخوان ها می شود
کلسيم و فسفرca,p :
ميزان هر يک از اين دوماده به تنهايی و نسبت بين آنها تاثيرزيادی برضخامت پوسته تخم و رشد استخوان بندی جنين دارد . کمبود آنها و يا عدم تعادل بين آن دو موجب کاهش قدرت جوجه در خروج از تخم می شود . جوجه های مبتلا دارای رانهای ضخيم و بال های کوتاه همراه با خيز زير پوست گردن و نرمی استخوان می باشد .
منيزیم mg :
اين ماده معدنی در تنظيم رشد استخوانی نقش داشته و کمبود آن موجب بيماری پروزيس , کوتاه شدن طول بال خيز زير پوستی و منقار طوطی شکل می شود .
نکته قابل توجه :
مصرف بی رويه بسياری از مواد معدنی يا ويتامين ها موجب مسموميت و بيماری می شود . خصوصا ويتامين های محلول درچربی مانند ويتامين A,D,E و مواد معدنی مانند سلنيم . از اينرو توصيه می گردد در مصرف ويتامين جانب احتياط رعايت شود و بيش از مقدارلازم تجويز نگردد .
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
 

mefmef

New Member
ارسال ها
404
لایک ها
232
امتیاز
0
#3
پاسخ : انوع بیماری

آرتریت روماتوئید:
ناشناخته‌است ولی در ایجاد این بیماری ایمنی سلولی و ایمنی هومورال هر دو نقش دارند. این افراد نسبت به دیگران شانس ابتلای بیشتری به بیماریهای مزمن مانند پوکی استخوان، آلرژی، بدخیمی‌ها، عفونتها، بیماریهای گوارشی، بیماریهای قلبی– عروقی و فشارخون دارند.
تشخیص میانگین تاخیری که از شروع بیماری تا تشخیص آن وجود دارد 9 ماه است. این امر، غالبا مربوط به ماهیت غیر اختصاصی علایم آغازین می باشد. ra، به راحتی در افرادی که دارای بیماری

تثبیت شده تیپیک هستند، تشخیص داده می شود. در اکثر مبتلایان، تظاهرات بالینیمشخصه بیماری،

ظرف 1 تا 2 سال پس از شروع آن دیده می شوند.


درمان هداف درمان عبارتند از: 1- تسکین درد 2- کاهش التهاب 3- محافظت ساختارهای مفصلی 4- حفظ عملکرد و 5- کنترل درگیری سیستمیک.

از آنجا که علت
ra ناشناخته است، پاتوژنز آن کاملا مشخص نشده است و مکانیسم عمل بسیاری از

عوامل درمانی مورد استفاده نیز قطعی نیست، درمان آن عمدتا به صورت تجربی انجام می شود.

هیچ یک از ملاحظات درمانی علاج

بخش قطعی نیستند. بنابراین همه آنهارا باید تسکین دهنده در جهت تخفیف علایم و نشانه های بیماری


ومتوقف کننده بیماری قلمداد نمود.


 
بالا