ali.a1375

New Member
لایک ها
60
به نام خدا
سلام به همه ی دوستای گل کنکوری...
امیدوارم طاعات و عباداتتون تو این ماه عزیز قبول درگاه حق واقع بشه....بیاید با هم تو این شب های قدر از خدا بخوایم توی سالی که در پیش رو داریم، ما رو به هدفمون که براش تلاش کردیم برسونه، ان شاءالله
چند کلامی لازم دونستم در مورد تابستون و ساعت مطالعه ی کنکوریا صحبت کنم. اولین سوالی که خیلیا از من میپرسن اینه که "تابستون قبل از کنکور روزی چند ساعت درس میخوندم؟"
شاید پاسخ به این سوال به گونه ای که برای هرکس کاربرد داشته یاشه یه ذره سخت باشه. باید بگم اصلا ضرورتی نداره که ساعت مطالعه ی شما با من یا همکلاسیتون یا هر کس دیگه برابر باشه!!! در واقع شما باید دنبال این باشید که مطلبی رو که برا خودتون برنامه ریزی کردین متوجه بشین و کاملا روی اون تسلط پیدا کنین، شاید 1 ساعت یا 5 ساعت یا 10 ساعت زمان لازم داشته باشه

پس مهم اینه که شما درس رو یاد بگیرین و بتونین توی آزمون ها عملکرد خوبی داشته باشین

توصیه ی من اینه که سعی کنید توی این تابستون که برای کنکورتون سرنوشت سازه طوری درس بخونین که اولا خوب از وقتتون استفاده کرده باشین و بعدا افسوس تلف شدن وقتتون رو نخورین و دوما خسته نشین چون هنوز حدود یک سال دیگه باید مستمر درس بخونین. الان مهم ترین کار اینه که اول یه برنامه برا خودتون تهیه کنید و مشخص کنید که چه درسایی رو می خواید تو تابستون مطالعه کنید: مثلا میتونید درسای سال سوم رو که تازه امتحاناتش رو دادین دوباره دوره کنین و در کنار اون 2 درس از سال چهارم رو ترجیحا تا پایان نوبت اول مطالعه کنین و تعدادی درس مهم از سال دوم دبیرستان رو هم تو برنامتون بگنجونین مثلا زیست شناسی، شیمی و فیزیک سال دوم دبیرستان. البته در مورد دروس عمومی هم توصیه ام اینه که درس عربی رو تو همین تابستون به طور کامل بخونین. البته باید بگم این برنامه صرفا یه پیشنهاده که خودم هم اونو اجرا کردم و شاید به تعداد افراد، برنامه ها و راه هایی دیگه باشه برای استفاده ی درست از تابستون، فقط چیزی که مهمه اینه که این برنامه رو هر چه زودتر برا خودتون مشخص کنید و طبق اون حرکت کنید، البته میتونید طبق برنامه های پیشنهادی موسسات آموزشی مختلف در کنار آزمون ها عمل کنید.
(این جا تو پرانتز لازم میدونم یه نکته رو یادآوری کنم: از این گفتیم که طوری درس بخونیم که بعدا افسوس تلف کردن وقتمون رو نخوریم. خوب همه میدونیم الان تابستونه و وقتی که همه ساله برای ما وقت بازی، شادی و تفریح بوده و شاید هم یه کمی خواب اضافه تا لنگه ی ظهر. باید بگم این تابستون یه ذره با بقیه ی تابستونای شما فرق داره و در کنار این که تفریحتون رو در حد کم دارین باید اینو از همین الان خوب برا خودتون تعریف کنین که امسال می خواین درس بخونین و رشته و شغل آینده تون رو رقم بزنین، وقت برای خوابیدن و تفریح کردن به اندازه ی کافی بعدا پیدا میشه، مخصوصا اون تابستون بعد از کنکور! مخصوصا این رو دوستانه ازتون می خوام که وقت طلایی صبح رو تو تابستون از دست ندین، امتحانش مجانیه! و ایمان داشته باشین به این که:
سحر خیز باش تا کامروا شوی)
مطلب دیگه این که از همین الان سعی کنید بهترین کتابای کمک درسی توی بازار رو پیدا کنید و برای هر درس فقط یک کتاب مناسب داشته باشید، این طوری حجم کارتون کم تره و آرامشتون بیش تر، ولی باید حتما پایبند به این باشید که اون یه دونه کتاب رو کامل برا کنکورتون بخونید توی این یک سال باقی مونده! و اگر هم در بعضی مطالب اون کتاب گویا نبود میتونید به کتابای دیگه مراجعه کنید.
در مورد تست زدن هم چون خیلی از بچه ها شاید تازه بخوان شروع کنن به تست زدن باید بگم که باید تست هاتون رو اولویت بندی کنید، بر اساس ساعت مطالعه ای که توی تابستون دارید سعی کنید تست ها رو به ترتیب اولویت زیر بررسی کنید: اول برید سراغ تستای کنکور های گذشته و خوب روی اونا مسلط شین، بعد از این مرحله تستای تالیفی و سازمان سنجش رو حل کنین. پس اگه حجم تستای تالیفی یه کتاب زیاده از الان استرس اینو نداشته باشید که آیا کتاب تموم میشه یانه؟ آیا میرسم همه این تستا رو حل کنم یا نه؟ اول باید تستا رو اولویت بندی کنید و توی بازه های زمانی مختلف مثلا تابستون، نوبت اول سال چهارم، نوبت دوم سال چهارم و عید این تستا رو حل و یا مرور کنین.
بچه های رشته ی تجربی هم همون طور که گفتم بهتره زیست سال دوم و سوم رو تو این تابستون دوره کنن تا حجم کارشون برای سال چهارم کم تر باشه. در مورد زیست بعد از حل تستای کنکور، حتما برید سراغ تستای تالیفی با ایده های جدید و مشابه کنکور. این رو براساس تحلیل سوالای کنکور امسال میگم.
در مورد درس عربی هم که گفتم بهتره همین تابستون کار رو تموم کنید. خوبی درس عربی اینه که شما نیازی به حل تستای تالیفی و خیلی متنوع ندارین و با یه نگاه به تستای کنکوری متوجه میشین که یه سری قالب های ثابت و مشخص هستن که هر ساله توی کنکور مطرح میشن، امسال هم همین طور بود.
سعی کنین روی درس شیمی هم خیلی خوب تمرکز داشته باشین، تستای کنکور و تالیفی لازمه، چون چند ساله تستای شیمی تو کنکور یه خرده!!! سخت شدن و لازمه خودتونو براش آماده کرده باشین.
در پایان ازتون می خوام از همین حالا عزمتون رو جزم کنید برای این که در کنکور آینده با یاری خدا به هر هدفی که دارید برسید.
در پناه حق
علی انصاری
دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

آخرین ویرایش توسط مدیر

ehsan.sh76

New Member
لایک ها
2
پاسخ : ایرکام/ساعت مطالعه و تست زنی در تابستان قبل از کنکور

همه چیزش خوب بود
غیر از این که واس زیست تست تالیفی بزنیم:4:
ممنون از راهنماییتون:115:

only physics

New Member
لایک ها
2,386

همه چیزش خوب بود
غیر از این که واس زیست تست تالیفی بزنیم:4:
ممنون از راهنماییتون:115:

اتفاقا حرف شون کاملا درسته .

صرف اتکا به تست های کنکور نمیتونه فرد رو خیلی قوی کنه .

کار کردن تست های کنکوری لازمه چون هم پایه ی یادکیری هستن و هم باعث میشه

محور مطالعه بیاد دست تون اما کافی نیستن .

موفق باشید .

لایک ها
112

سلام من برای زیست اول می ام اول یه دور فصل رو می خونم بعد میام مثل یک معلم برای خودم توضیحش میدم و تست های 90 به بعد رو میزنم و هرچند وقت اضافی اوردم میام تستهای تالیفی میزنم ...برای زیست هم هر روز 3 ساعت وقت می زارم و مرورم بالاست...ایا روش خوبی در پیش گرفتم؟...من امسال میرم پیش تجربی و کنکوری 95 هستم.

FaEzeh

New Member
لایک ها
178

اینکه تستای درسایی که تو هر هفته میخونم رو تو جمعه بزنم کار درستیه ؟؟؟.... یا اینکه موقع هر بار مرور درس همراهش تست هم بزنم ( اینکه میگم مرور منظورم همون مرور لایتنره )
سوال بعدیمم اینه که موقع هایی که طبق برنامم پیش نرم خیلی حالم بد میشه ، اونموقع بهتره اون شب رو کلا بیدار بمونم یا درسایی که نشده بخونم رو تو طول هفته بخونم ....
سوال آخرمم بگمو رفع زحمت کنم :)103:) ... من آدم منظمی نیستم ، تلاش میکنم که خودمو آدم قانونمندی کنم ولی اگه روش موثری میدونید که بتونه بهم کمک کنه که امسال بتونم برنامه مو خیلی خوب پیش ببرم ، ممنون میشم بهم بگین ...
از همتونم ممنونم که اینقد راهنمایی می کنین تا سردرگم نشیم ..... اجرتون با خدا ....:53::53::53::53::53::53: [MENTION=19587]ali.a1375[/MENTION]

آخرین ویرایش توسط مدیر

ali.a1375

New Member
لایک ها
60

سلام من برای زیست اول می ام اول یه دور فصل رو می خونم بعد میام مثل یک معلم برای خودم توضیحش میدم و تست های 90 به بعد رو میزنم و هرچند وقت اضافی اوردم میام تستهای تالیفی میزنم ...برای زیست هم هر روز 3 ساعت وقت می زارم و مرورم بالاست...ایا روش خوبی در پیش گرفتم؟...من امسال میرم پیش تجربی و کنکوری 95 هستم.
سلام،
روشی که توضیح دادین خوبه، مخصوصا این که بعد از مطالعه ی هر مطلب سعی می کنید اون رو برا خودتون بازگو کنید، البته باید تستای کنکور قبل از 90 رو هم حتما کار کنید و مسلط شید، باز هم تاکید می کنم که روش های مطالعه مختلفن و این روشی رو که ظاهرا خوبه باید توی آزمون ها محک بزنید و اگه نتیجه ی دلخواهتون رو گرفتید همین کار رو ادامه بدید. در مورد ساعت مطالعه هم طوری درسا رو بچینید که از بقیه ی درسای اختصاصی و همچنین عمومی هم غافل نشید.
در پناه حق

ehsan.sh76

New Member
لایک ها
2

اتفاقا حرف شون کاملا درسته .

صرف اتکا به تست های کنکور نمیتونه فرد رو خیلی قوی کنه .

کار کردن تست های کنکوری لازمه چون هم پایه ی یادکیری هستن و هم باعث میشه

محور مطالعه بیاد دست تون اما کافی نیستن .

موفق باشید .
خب اونکه قطعا درسته
ولی بحث راجب زیسته نه ریاضی مثلا
:39:

only physics

New Member
لایک ها
2,386

خب اونکه قطعا درسته
ولی بحث راجب زیسته نه ریاضی مثلا
:39:

ببینید، توی شروع مطالعه حتما حتما حتما سوالات کنکور مربوط به هر درس رو ، خصوصا سوالات 2-3 سال اخیر ، حتما یه بررسی و مرور اجمالی بکنید تا متوجه بشین که

سبک طراحی سوال چطور هست و چطور باید بخونید و محور مطالعه بیاد دست تون .

اما صرف زدن تست های کنکور کافی نیست ، مگه کنکور کلا واسه هر درس چندتا سوال داره ؟!

واسه همین لازمه برای تمرین از تعداد تست های بیشتری استفاده کرد ( حالا این تست ها شامل تست های آزمون ها ، سنجش ، کتب تستی ، تالیفی ، کنکور خارج و ...)

میشن .

پس هم زدن تست های کنکور لازمه و هم تست های تالیفی ، چون باید انقدر سوال حل کنید تا با انواع و اقسام مسائل و سوالات آشنا بشین ، مهارت تون بره بالا ،

یه سری ترفندها رو یاد بگیرید ، از طرفی همه سبک سوال حل کنید از آسون گرفته تا سخت ( منتها سختیش هم باید متعادل باشه مثلا یهو نرید سوالای المپیاد رو

کار کنید !) .

از بین تست های تالیفی هم ، برید سراغ کتبی که سبک نزدیک تری به کنکور دارن و تاییدشده هستن و بیشتر افراد ازش استفاده میکنن .

ان شاء الله موفق باشید .

only physics

New Member
لایک ها
2,386

اینکه تستای درسایی که تو هر هفته میخونم رو تو جمعه بزنم کار درستیه ؟؟؟.... یا اینکه موقع هر بار مرور درس همراهش تست هم بزنم ( اینکه میگم مرور منظورم همون مرور لایتنره )
سوال بعدیمم اینه که موقع هایی که طبق برنامم پیش نرم خیلی حالم بد میشه ، اونموقع بهتره اون شب رو کلا بیدار بمونم یا درسایی که نشده بخونم رو تو طول هفته بخونم ....
سوال آخرمم بگمو رفع زحمت کنم :)103:) ... من آدم منظمی نیستم ، تلاش میکنم که خودمو آدم قانونمندی کنم ولی اگه روش موثری میدونید که بتونه بهم کمک کنه که امسال بتونم برنامه مو خیلی خوب پیش ببرم ، ممنون میشم بهم بگین ...
از همتونم ممنونم که اینقد راهنمایی می کنین تا سردرگم نشیم ..... اجرتون با خدا ....:53::53::53::53::53::53: @ali.a1375

سلام و وقت بخیر .

( با اجازه ی هم کلاسی محترمم ، آقای انصاری ) ، ببینید هر درسی نحوه ی مطالعه و تست زنی خاص خودش رو داره .

مثلا درسی مثل فیزیک و ریاضی رو باید همون روزی که دبیر بهتون درس میده ، بخونید و تمرین کنید و یه سری تست هم بزنید تا براتون جا بیفته مطلب .

اما درسی مثل دینی رو وقتی میخونید باید با فاصله و چند روز بعد تستاش رو بزنید .

اما اینکه یه هفته رو کلا مطالعه کنید و یه روزه بخواین کل تستای مطالب خونده شده رو بزنید هم ممکنه برنامه تون بهم بریزه و نشه همه ی مطالب رو کار کنید .

و در مورد مرور ، خود مرور یه بخشش شامل خوندن کتاب میشه و یه بخشش شامل تست زدن و حل سوال . پس بهتره هر دوش رو انجام بدید منتها به اقتضای زمان و

درسی که مرورش میکنید .

بهتره از اول طوری برنامه رو تو ذهن تون بچینید و برای خودتون انجامش بدید که مطالب تون رو هم نشن و از برنامه عقب نمونید . ولی اگه چنین چیزی پیش اومد ، بهتره

طی هفته های آتی بخونیدش منتها به شرط اینکه برنامه ی آزمون پیش روتون رو در اولویت قرار بدید و اگه وقت اضافه آوردید برید سراغ برنامه ی قبلی و چیزهایی که ازش

باقیمونده . اگه هم وقت نشد بذارید واسه ایستگاه های جبرانی که در ماه های آینده دارید .

ببینید در درجه ی اول هدفمندی هست . شما وقتی هدف مشخصی داشته باشید و خودتون رو ملزم کنید که بهش برسید ، دیگه همیشه سعی میکنید به بهترین نحو کار کنید

وبرنامه ی درس خوندن تون رو منظم ببرید جلو و چیزی رو جا نندازید . ساده بگم ، مثلا میگین " من میخوام تک رقمی بشم " خب بدیهتا میدونید که رتبه تک رقمی شدن الکی نیست .

نیاز به تلاش و پیشرفت داره پس خودتون رو ملزم می کنید که حتما همه ی درساتون رو به بهترین شکل بخونید و چیزی رو جا نذارید . این خودش نظم رو هم شامل میشه .

ولی خب اگه بخوایم وسیع تر بررسی کنیم ، دلیل زیاد هست اما دلیل اصلیش اینه .

ان شاء الله موفق باشید .

بالا