با فرجه ها چیکار کنیم ؟!!!!!

zek

New Member
لایک ها
124
سلام به همه دوستانی که میخوان از هفته بعد نهایی بدن.....

من موندم با یه هفته فرجه ای که دارم چیکار کنم !!!!
حوصله درس خوندن که اصلا ندارم ، اونم چی ؟!!! دین و زندگی !!!!!!!!!!!!

خیلی درس سختیه!
شما این هفته چیکار می کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که دست و دلم به درس خوندن نمی ره .... خودمم دچار عذاب وجدانم که چرادرس نمی خونم ( البته امروزو می گم وگرنه من درسامو همیشه میخونم )

pishi72

New Member
لایک ها
77
خوش بحالتون! ما اين فرجه رو هم نداريم،مديرمون گفته تا آخر پنجشنبه بايد بياين!!! ما بدبخت بيچاره ها همون يه جمعه رو كه داريم شكر ميكنيم، تازه اين هفته كلي امتحان داريم: فردا هندسه،سه شنبه زبان،چهار شنبه هم زبان فارسي و فيزيك.اصولا شهر ما و به خصوص مدرسه ي ما بايد غير عادي رفتار كنه!!!

najafi2020

New Member
لایک ها
195
من که دارم حسابان ،هندسه و المپیاد می خونم!! شما بچه های ریاضی که دیگه از نظر ریاضی راحت هستید البته جبر،هندسه و حسابان سال سوم که سخت نیستن(از واجبات هستن!) اما هرچی هست شما بچه های ریاضی راحت هستید. یکی به من بگه چجوری میشه کل کتاب عربی را تو یه روز تعطیلی برای اولین بار خوند و حدود 20 گرفت؟

Goharshady

New Member
لایک ها
166
فقط مباحث المپیاد ارزش خوندن دارن

Goharshady

New Member
لایک ها
166
نه
هر المپیادی ارزش خوندن داره ولی درسهای مدرسه اصلا به درد نمی خورن

zek

New Member
لایک ها
124
سلام به همه دوستان
از نظرات همتون خیلی ممنون .
من هم موافقم که فقط مباحث المپیاد ارزش خوندن دارن ولی نهایی هم آش کشکخاله جونه دیگه !!! باید بدیم . وگرنه من حاضرم از صبح تا شب واسه المپیادریاضی بخونم ولی حتی یه درس دینی هم نخونم.من کلا غم دینی رو دارم. بقیهدرسا زیاد سخت نیستن.

خدمت آقای نجفی هم عارض شم که عرض یه روز عربی نمیشه خوند. از من گفتنبود.از همین الان باید بخونی . اگه این دینی رو بدیم .... چی میشه!!!!!!!!!!!!!!

najafi2020

New Member
لایک ها
195
دینی مشکلی نداره چون اولین امتحان هستش. اما قبلا برام پیش اومده که شب امتحان عربی را تموم کنم و نمره ی خیلی خیلی خوب بگیرم اما هرچی هست فکر نمی کنم برای امتحان دینی مشکل زمانی داشته باشیم.در هر صورت اگه پیشنهاد دیگری دارید به ما هم بگید.

لایک ها
521
به نظرم نهایی برای مایی که المپیادی هستیم نباید حرفی برای گفتن داشته باشه... این قدر مسخرست که با یه هفته خوندن هم میشه جمعش کرد و با روزهای قبل از امتحانم که میشه 20 گرفت! یکی از دلایل من واسه نهایی خوندن(در واقع یکی از انگیزه های من!) اینه که نشون بدم درس های مدرسه مسخره ان و بدون رفتن به کلاس درس و وقت تلف کردن هم میشه به راحتی معدل بالا گرفت و پیچوندش! هرچند که من بیشتر وقتم رو صرق المپیاد میکنم.... نهایی هیچ و پوچه... باید با یه ترفند المپیادی کلکشو کند...

SABB

New Member
لایک ها
25
zek گفت
سلام به همه دوستانی که میخوان از هفته بعد نهایی بدن.....

من موندم با یه هفته فرجه ای که دارم چیکار کنم !!!!
حوصله درس خوندن که اصلا ندارم ، اونم چی ؟!!! دین و زندگی !!!!!!!!!!!!

خیلی درس سختیه!
شما این هفته چیکار می کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که دست و دلم به درس خوندن نمی ره .... خودمم دچار عذاب وجدانم که چرادرس نمی خونم ( البته امروزو می گم وگرنه من درسامو همیشه میخونم )
تو دینی از عکس پشت جلد و شابک و شماره کتابخانه ملی کتاب هم سوال می آد، پس از همین حالا بشین بکوب بخون!!

اصلا رو شب امتحان حساب نکن آخه دینی رو نمی شه شب امتحان خوند برای اینکه مفهومیه و مثل درسای عمومی مثل ریاضی و فیزیک و... حفظی نیست.

physics

New Member
لایک ها
104
[/quote] تو دینی از عکس پشت جلد و شابک و شماره کتابخانه ملی کتاب هم سوال می آد، پس از همین حالا بشین بکوب بخون!!

اصلا رو شب امتحان حساب نکن آخه دینی رو نمی شه شب امتحان خوند برای اینکه مفهومیه و مثل درسای عمومی مثل ریاضی و فیزیک و... حفظی نیست.
[/quote]

دوست عزیز , من یه چیزو متوجه نشدم ؛ ریاضی و فیزیک "حفظ کردنین "؟ دست شما درد نکنه !
تنها درسای حفظ کردنی , دینی و معنی کلمات ادبیات هستن !

SABB

New Member
لایک ها
25
منظورم از دیدگاه معلمای دینی و فارسی و... بود

pishi72

New Member
لایک ها
77
من الان چهار درس ديني رو تموم كردم.خوبه نه؟

zek

New Member
لایک ها
124
من دینی رو یه دور تموم کردم البته بدون معنی آیات !!!!!!!!!!!!!!!!!!

من مشکلم اینه که مطمئنم نا 5شنبه هیچ چی از دینی تو ذهنم نمونده !!!!!!آخه توش یه عالمه چیزای مزخرف داره .به نظرم اگه متنای بیخود و تشبیهایبیخود تو دینی رو حذف کنن میشه یه کتاب فوقش 20 صفحه ای.

آخه چه کاریه !! من اگه وزیر آموزش و پرورش بودم ، از اول راهنمایی تا آخرپیش دانشگاهی یه رساله رو تقسیم می کردم ، تو هر پایه یه کمیشو بچه هامیخوندن بجای دینی . فردا هم به دردشون میخوره .چه ارزشی داره که امروزبخونی ، فردا یادت بره ؟!!!!!!!

بالا