بررسی المپیاد آزمایشی شيمي 26 آبان 1391

manehsan

New Member
لایک ها
701
با سلام
سطح سوالات خوب بود.
این تاپیک هم برای بررسی سوالات آزمون است.
اول خودم شروع می کنم!:
1.سوالی که گفته بود خصلت یونی کدوم کمتره.من زدم پتاسیم هیدرید اما جواب نوشته یون دی کرومات اما تفاوت الکترونگاتیوی در اولی 1.3 و در دومی 1.9 است.پس مشکل چیست؟
2.چرا زنون تترا متیل مسطح نیست.زنون به اندازه کافی بزرگه و به نظر من مشکلی با بزرگی متیل نداره!
3.چرا ph خاصیت شدتی است؟
4.مورد بعدی در مورد آزمایش رادرفورد است که گفته اگر به جای طلا , ارانیوم بگذاریم.شعاع ارانیوم حدود 40 پیکومتر بزرگتر است پس تعداد عبوری بیشتر میشود.از طرفی برگشتی ها نیز زیاد میشوند . حال آیا این دو همدیگر را خنثی می کنند؟!
5.باید حفظ باشیم که چگالی فسفر از آب بیشتره؟
با تشکر
راستی ملاک نمره بندی چیست؟
رتبه را اعلام نمی کنید؟
نمودار ها ؟!!

MEA76

New Member
لایک ها
860
پاسخ : بررسی المپیاد آزمایشی 26 آبان <شیمی>

این نمودارا چرا یه جورین؟

آدم حس می کنه اشتباهن!!

البته ببخشید فکر کنم جاش این جا نبود!

SHAHROKHY

New Member
لایک ها
32

در رابطه با سوال 2 فكر مي كنم دليل اينه كه خود مولكول هاي متيل مسطح نيستند
در رابطه با آزمايش رادرفورد به نظر من چون هسته بزرگتر مي شه احتمال برخورد هم بيشتر مي شه پس پرتو هاي باز گشتي بيش تر مي شه
در پاسخنامه سوال 3 هم اشتباه هست چون عنصر 32 همان زرمانيم است كه به گروه 14 تعلق دارد.
اون سوال طول پيوند هم فكر مي كنم گزينه 2 درست باشد چون sp3 و 3pطول بيشتري از sp3 و sp3 دارد.

borakborak

New Member
لایک ها
9
پاسخ : بررسی المپیاد آزمایشی شيمي 26 آبان 1391

1.سوالی که گفته بود خصلت یونی کدوم کمتره.من زدم پتاسیم هیدرید اما جواب نوشته یون دی کرومات اما تفاوت الکترونگاتیوی در اولی 1.3 و در دومی 1.9 است.پس مشکل چیست؟
2.چرا زنون تترا متیل مسطح نیست.زنون به اندازه کافی بزرگه و به نظر من مشکلی با بزرگی متیل نداره!
3.چرا ph خاصیت شدتی است؟
4.مورد بعدی در مورد آزمایش رادرفورد است که گفته اگر به جای طلا , ارانیوم بگذاریم.شعاع ارانیوم حدود 40 پیکومتر بزرگتر است پس تعداد عبوری بیشتر میشود.از طرفی برگشتی ها نیز زیاد میشوند . حال آیا این دو همدیگر را خنثی می کنند؟!

جواب 1 هر چی بار یون بیشتر باشه خصلت کووالاسی بیشتر میشه در نتیجه مثلا دی کرومات با این که اختلاف الکترونگاتیوی بیشتره ولی خصلت یونی کمتره
ج 2 زنون تترا متیل خودش مسطحه ولی متیل 4 قلمرو داره که مسطح نیست
ح5 فسفر جامده و هر ماده جامدی چگالیش بیشتر از گازه

borakborak

New Member
لایک ها
9

در رابطه با سوال 3 با shahrokhy موافقم و همین سوال 7 ما 4 جهش کوچک داریم نه 2 تا از 16 به 15 از 13 به 12 از 8 به 7 از 3 به 2

borakborak

New Member
لایک ها
9

سوال 7 سه جهش داریم 16 به 15 نیس همین طور سوال 26 غلطه تو پاسخنامه از عدد 36 استفاده شده که اصلا تو سوال داده نشده

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

ببخشید شما پاسخنامه رو از کجا گرفتید؟؟؟

tressa

New Member
لایک ها
128

کلا المپیاد چطور بود سطحش؟ کسی هست مطمئن قبول شه؟

manehsan

New Member
لایک ها
701

3.چرا ph خاصیت شدتی است؟

جواب 1 هر چی بار یون بیشتر باشه خصلت کووالاسی بیشتر میشه در نتیجه مثلا دی کرومات با این که اختلاف الکترونگاتیوی بیشتره ولی خصلت یونی کمتره
ج 2 زنون تترا متیل خودش مسطحه ولی متیل 4 قلمرو داره که مسطح نیست
ح5 فسفر جامده و هر ماده جامدی چگالیش بیشتر از گازه
با سلام
اولا آب در حالت گازی نبود.
دوما چگالی چوب از آب کمتر است پس ربطی به کلی گویی ححالت ندارد.

manehsan

New Member
لایک ها
701

در رابطه با سوال 2 فكر مي كنم دليل اينه كه خود مولكول هاي متيل مسطح نيستند
در رابطه با آزمايش رادرفورد به نظر من چون هسته بزرگتر مي شه احتمال برخورد هم بيشتر مي شه پس پرتو هاي باز گشتي بيش تر مي شه
در پاسخنامه سوال 3 هم اشتباه هست چون عنصر 32 همان زرمانيم است كه به گروه 14 تعلق دارد.
اون سوال طول پيوند هم فكر مي كنم گزينه 2 درست باشد چون sp3 و 3pطول بيشتري از sp3 و sp3 دارد.
با سلام
اتفاقا من هم 3 ر ا مشکل داشتم.خوب شد شما گفتید.
اگه منظور از طول پیوند , 8 هست به نظر من درسته.تو گزینه 2 نشون میده که کربن - کربن قوی تر از کربن-کلر است.حالا درسته؟
راستی نمودار چی را نشون میده؟من میزنم مقایسه با کل و مدرسه یکی میشه.اعداد عمودی چه مفهومی دارند؟8.571428؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

با سلام
سطح سوالات خوب بود.
این تاپیک هم برای بررسی سوالات آزمون است.
اول خودم شروع می کنم!:
3.چرا ph خاصیت شدتی است؟
با تشکر
راستی ملاک نمره بندی چیست؟
رتبه را اعلام نمی کنید؟
نمودار ها ؟!!
1-در مورد اولی که هیدرید ها رو کلا یونی در نظر می گیرن ولی کرومات کوالانسیه...راه بهتر اینه که چگالی کاتیون رو حساب کنیم.
2-فک کنم تو این سوال مولکول رو به صورت کلی دیده!!!1
3-از اون جا که یه محلول یکنواخته پس غلظت اون در جاهای مختلف برابره پس منفی لگاریتم اونم برابره!!!!
4-این سوال شبیه یکی از فکر کنید های یه دبیر محترمی تو قائمشهر بود که گفته بود اگه سرب به جای طلا میذاشتیم چی میشد!نه خنثی نمی کنه...چون فقط عامل اندازه نیست بار موثر رو هم در نظر بگیر...
5-بدونی بد نیست....ولی من پارسال میشستم اینا رو میخوندم ولی زیاد فایده ای نداره!:105:

MEA76

New Member
لایک ها
860

سوال 7 دو جهش بزرگ(از 3 به 2) و دو جهش کوچک(p به s لایه 3 و 2) داریم ولی توپاسخ تشریحی گفته 1 جهش کوچک داریم!

سوال 14 مگه 5 نمی شد؟چرا زده 6؟؟

تو سوال آزمایش رادرفورد گفته نسبت حجم هسته به لایه ها برابره.مگه هرچی عدد اتمی تو یه دوره بیشتر بشه حجم هسته بیشتر و لایه ها نزدیک تر به هسته نمی شن؟

manehsan

New Member
لایک ها
701

جل الخالق!
آزمون 4 گزینه ای بود اونوقت برای من نوشته زدم گزینه 5.
مثلا من یادمه 28 را زدم 4 میزنه که من زدم 5!!!
کارنامه اش خیلی دقیقه!

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

جل الخالق!
آزمون 4 گزینه ای بود اونوقت برای من نوشته زدم گزینه 5.
مثلا من یادمه 28 را زدم 4 میزنه که من زدم 5!!!
کارنامه اش خیلی دقیقه!

اصن من نمیدونم شما پاسخنامه رو از کجا گرفتید؟؟!!!

NILOU75

New Member
لایک ها
292

اصن من نمیدونم شما پاسخنامه رو از کجا گرفتید؟؟!!!
رو اون قسمته مشاهده آمون کلیک کن سووالا و جوابا اونجان​

sheida_khajir

New Member
لایک ها
56

بچه ها نیاز نیس چگالی فسفر رو حفظ باشیم، میدونیم فسفر رو زیر آب نگه میدارن چون خیلی واکنش پذیره پس حتما چگالیش بیشتره دیگه! چون اگه کمتر بود که زیر آب نمی رف!

manehsan

New Member
لایک ها
701

جواب سوال 14 باید تصحیح گردد.گزینه 2 درست است.

borakborak

New Member
لایک ها
9

سوال 8 گزینه 3 درسته به این خاطر که ما نمیتونیم تشخیص بدیم پیوند c-c قویتره یا c-cl چون کلر طوله پیوندش زیاده مثلا انرژی پیوند h-h ااز h-cl بیشتره با این که پیوند h-cl قطبیه

TOP STUDENT

New Member
لایک ها
74

این نمودارا چرا یه جورین؟

آدم حس می کنه اشتباهن!!

البته ببخشید فکر کنم جاش این جا نبود!
آره من هم فکر می کنم غلطه!!:64:

بالا