بررسی سوالات شیمی

najafi2020

New Member
لایک ها
195
ببخشید یه تاپیک جدید باز کردم آخه قبلی ها خیلی شلوغ بودن!

سوال اول را خودم می پرسم

سوال 2 آزمون 20 آذر: در اثر واکنش 1/0 مول از عنصری با کلر ، 1/7 گرم اضافه وزن حاصل می گردد کلرید حاصل دارای نقطه ی ذوب بالایی می باشد کدام گزینه نماد این عنصر را نشان می دهد؟

1,) C
,2)Mg
3,) Na
4,)Si

جواب من.......> گزینه ی 2 درست است. به ازای واکنش 1/0 مول 1/7 گرم اضاف وزن داریم پس به ازای هر مول عنصر مورد نظر 71 گرم اضافه وزن حاصل می گردد که معادل 2 مول اتم کلر یا 1 مول گاز Cl2 است پس فرمول کلرید عنصر مربوط به صورت MCl2 است و با توجه به این که ترکیبات یونی دارای نقطه ی ذوب بالایی اند تنها گزینه ی 2 مناسب است
جواب سایت.......> گزینه ی 3 درست است.

najafi2020

New Member
لایک ها
195
2) سوال 6 همین آزمون....> پیروسولفوریک اسید(H2S2O7) که آن را سولفوریک اسید دود کننده می نامند در تماس با هوای مربوط دود سفی رنگی تولید می کند.به نظر شما این دود ناشی از چیست؟

H2S2O7……………> H2SO4(l) + SO3(g
1) تجزیه ی گرماده ی پیروسولفوریک اسید
2) تشکیل سولفوریک اسید مایع
3) واکنش سریع گاز SO3 با رطوبت هوا و تشکیل مه سولفوریک اسید
4) این دود ناشی از رطوبت هوا
پاسخ سایت...> گزینه ی 1 درست است. فکر می کنم به روش برهان خلف میشه ثابت کرد که این واکنش گرماگیر است. واکنش عکس یکی از مراحل تهیه ی سولفوریک اسید به روش تماس است. واکنش مذکور در جهت رفت با افزایش آنتروپی همراه است و اگه گرماده هم باشه دیگه تمایلی برای جهت عکس نداره حال آنکه واکنش عکس در صنعت استفاده میشه. تازه اگه گرماده هم بود به نظ من جواب درست مبود!
پاسخ من .....> گزینه ی 3 درست است. دلیل اصلی واکنش SO3 با هوای مرطوب و تشکیل نوعی آیروسول است. یعنی همون مه سولفوریک اسید

najafi2020

New Member
لایک ها
195
3) سوال 15 همین آزمون: یک گرم از کدام گاز زیر در شرایط متعارفی حجم بیشتری اشغال می کند؟

1) اتان 2) فلوِِیور 3) اکسیژن 4) نیون(Ne)

جواب سایت گزینه ی 2

جواب من گزینه ی 4 بود. Ne جرم مولیش 20 هست اما گاز F2 جرم مولیش 38 است.

m_aria

New Member
لایک ها
0
najafi2020 گفت
ببخشید یه تاپیک جدید باز کردم آخه قبلی ها خیلی شلوغ بودن!

سوال اول را خودم می پرسم

سوال 2 آزمون 20 آذر: در اثر واکنش 1/0 مول از عنصری با کلر ، 1/7 گرم اضافه وزن حاصل می گردد کلرید حاصل دارای نقطه ی ذوب بالایی می باشد کدام گزینه نماد این عنصر را نشان می دهد؟

1,) C
,2)Mg
3,) Na
4,)Si

جواب من.......> گزینه ی 2 درست است. به ازای واکنش 1/0 مول 1/7 گرم اضاف وزن داریم پس به ازای هر مول عنصر مورد نظر 71 گرم اضافه وزن حاصل می گردد که معادل 2 مول اتم کلر یا 1 مول گاز Cl2 است پس فرمول کلرید عنصر مربوط به صورت MCl2 است و با توجه به این که ترکیبات یونی دارای نقطه ی ذوب بالایی اند تنها گزینه ی 2 مناسب است
جواب سایت.......> گزینه ی 3 درست است.

جواب شما درسته

بالا