برنامه ریزی برای تقویت زبان

Fiboonatchi

New Member
لایک ها
55
سلام کنکوریهای 89
من می خواستم زبانمو تقویت کنم اما قبلنا هم چند بار شروع کردم باز ول کردم

کلن ارادم تو این قضیه خیلی ضعیفه!!!!!!!!!!!!!!!!
انواع و اقسام سی دی ها رو هم خریدم چون حوصله کلاس رفتن ندارم!
امسال هم که بریم دانشگاه واسه همه رشته های دانشگاهی میگن باید زبانت خوب باشه
بیشتر مشکل لغت دارم
میخوام کتاب 504 رو بخونم اما هی می گم از فردا...
ماه رمضون و گشنگی هم شده بهونه جدیدم

خواستم راهنمایی کنید که ایا 504 خوبه و اینکه اگه کسی هست که می خواد بخونه بگه چون اگه یکی دیگه باشه من می خونم!
یعنی با هم در ارتباط باشیم و هر روز پیشرفتمون رو تو سایت اعلام کنیم تا جو رقابتی پیش بیاد و زبانمون خوب شه(البته ممکنه زبان شما توپ باشه و احتیاجی نداشته باشین اما راهنماییم کنید ممنون میشم)

m-s

New Member
لایک ها
129
504 ketabe khoobie
man khodam ta chand darse avalesho khoonadam
moshkele man too khoondanesh nabood masale look up kardan bood
ba doostam gharar gozashtim 1 darso oon darare ye darso man
vali bazam beham khord
age betooni 504o ba laytner bekhooni kheily khoobe
bad say kon loghatasho jahayi k ziad rad mishi bezani mese dare yakhchal
albate alan mahe ramezoone
bebin kojaha bishtar tavaghof dari
bad say kon dar halate adi azashoon estefade koni
masalan man ba yeki dg az doostam smso engelisi minveshtim ta tarjome kone taraf
harchi loghat jadidtar behtar
too khoone ham vaghti mikhay 1 harfi bezani say kon aval bergardoone english koni
bezar behet bekhandan

kelasam kheily khoobe
man vase konkoor hodoodan 1 sale nemiram tafavoto ehsas mikonam
alanam doost daram nimsal dovom basham k az mehr beram edamasho
kholase az 504 shoroo kon alan mah ramezoon vaghte khali ziade
kamkam boro bala
movafagh bashi
rasti manam shayad shoroo kardam albate alan dargire 1 kare dgam

pirate17

New Member
لایک ها
40
من قبلا نارسیس داشتم اون اموزش لغتم داشت.یعنی یه لغت می داد معنیشو به صورت تستی می ذاشت با وقت و هر دفعه هم تعداد لغتارو می برد بالا و لغتارو تکرار می کرد.به نظرم چیز جالبی بود(حیف پاک شد!)

اگه به کتاب خوندن علاقه دارین کتاب داستانای انگلیسی خیلی به ادم کمک می کنن تو یاد گرفتن لغت و جمله بندی

مریم گفت با بقیه حرف بزنین به نظرم اول شروع کنین با خودتون حرف بزنین و انگلیسی فک کنین بهتره!
سرعت حرف زدنتون می ره بالا

504 ام کتاب خیلی خوبیه اگه کسی ارادشو داشته باشه کامل بخونه!

pegah_tkf

New Member
لایک ها
0
با سلام

برای تقویت پایه ای زبان مجموعه کتاب های in use خیلی خوبن
در مورد کتاب 504 از اون جایی که فقط چند تا کلمه با معنی و گاهی هم معنی ارائه داده جذاب نیست و احتمال این که از وسط راه خسته بشی و بذاریش کنار زیاده
این کتاب ها برای grammer , listening.vocabulary هست

من از این کتاب ها استفاده کردم و خیلی راضی ام
مخصوصا grammer in use

SOMEONE

New Member
لایک ها
5
به نظر منم كتاب in use مفيد و كاربرديه.

eepharma

New Member
لایک ها
1
از اونجایی که میگین بیشتر مشکل لغت دارین به نظر من اول چن تا کتاب داستان از سطح های مختلف(مثل pre intermediate,intermediate,uper intermediate,advanced) بخونین و سطح خودتونو تعیین کنین، بعدا چن تا کتاب دیگه از این سطح بخونین و وقتی سطحتون بالاتر رفت (بیشتر از لحاظ لغت) می تونین سطح های بالاتر رو هم بخونین.
هر لغتی رو که نمی دونین [HIGHLIGHT=#92D050]highlight[/HIGHLIGHT] کنین و معنیشو پیدا کنین ، بعد از اتمام کتاب اون لغتارو دوباره مرور کنین.
کتاب های developing reading skills هم خوبن که من سه تا از سطحاشو دیدم، اگه سطحتونو تعیین کنین می تونین از این کتاب ها هم استفاده کنین.

vorooojak

New Member
لایک ها
0
[hr:658f94e930]
سلام.
من از كتابهاي headway خيلي راضيم.به نظر من توي دانشگاه مخصوصا توي سالاي اول بيشتر از همه reading مهمه و listening وwriting,speaking اهميت زيادي ندارن.براي reading هم,آشنايي با متون انگليسي و دامنه ي لغت خيلي اهميت دارن.البته اگه با كتاب هاي انگليسي زياد سركار داشته باشي خودبه خود همه چيزت خوب ميشه....

كتاب داستان خوبه.ولي headway ها از همه لحاظ عالين.

eepharma

New Member
لایک ها
1
vorooojak گفت
[hr:720315d43d]
سلام.
من از كتابهاي headway خيلي راضيم.به نظر من توي دانشگاه مخصوصا توي سالاي اول بيشتر از همه reading مهمه و listening وwriting,speaking اهميت زيادي ندارن.براي reading هم,آشنايي با متون انگليسي و دامنه ي لغت خيلي اهميت دارن.البته اگه با كتاب هاي انگليسي زياد سركار داشته باشي خودبه خود همه چيزت خوب ميشه....

كتاب داستان خوبه.ولي headway ها از همه لحاظ عالين.
دوست عزیز همون طوری که خودتون گفتین " توي دانشگاه مخصوصا توي سالاي اول بيشتر از همه reading مهمه و براي reading هم,آشنايي با متون انگليسي و دامنه ي لغت خيلي اهميت دارن "
کتاب های headway جامع هستند و شامل تمام موارد reading,speaking,listening,writing,grammer,... هستن و خوندن این کتاب ها بسیار وقت گیر می باشد. کتاب هایی در سطح headway بیشتر در موسسه ها خوانده می شوند.
من خودم همه ی کتاب های headway رو تو موسسه خوندم و با میانگین هفته ای دو جلسه حدود 3-4 سال طول کشید تا هر 5 سطحش تموم بشه. در کل کتاب های headway بسیار خوبن ولی برای کسایی که اولا وقت زیادی دارن و ثانیا میخوان تو همه ی زمینه های زبان، خودشونو به سطح خوبی برسونن.
بحث ما تو این تاپیک بیشتر روی لغت بوده و به نظر من ساده ترین راه برای افزایش دامنه ی لغتی همون خوندن کتاب های داستانه چون شما می تونین به راحتی تو یه روز یه کتاب کوچیک stage رو تموم کنین در ضمن یاد گرفتن یه لغت تو یه متن به ماندگاری اون لغت بسیار کمک می کنه و به خاطر همین بعضی از کتاب هایی که صرفا تعداد زیادی لغت رو به مخاطبشون القا می کنن راندمان زیادی ندارن.
برای افزایش قدرت reading هم developing reading skills خوبه که مختص ریدینگه البته اگه این کتاب ها رو هم اصولی بخونین دامنه ی لغتیتون بسیار بالا میره.
یه کتاب خوبم هست که مختص گرامره: english grammer in use

بالا