walker

New Member
لایک ها
3
بچه هایی که برای المپیادادبیات می‌خونید(برای سال آینده یا سال بعدش)، توی این تابستون چی کارها می‌کنید؟ تمرکزتون رو روی منابع درسی می‌ذارید یا منابعی غیر درسی که احتمال اومدنشون هست؟ معلم می‌گیرید یا خودتون می‌خونید؟ تست می‌زنید؟ کتابی برای ادبیات داستانی می‌خونید یا نه؟

walker

New Member
لایک ها
3
پاسخ : برنامه ی تابستان خواندن ادبیات

از خودم بخوام شروع کنم، می‌خوام روی متون کهن کار کنم و تست بزنم. روی منابع درسی اصلا توی تابستون کار نمی‌کنم و می‌ذارمش برای بعد از شروع مهر. از ادبیات داستانی هم بیشتر کتابایی که نویسنده‌های معاصر رو گلچین کرده اند و ازشون نوشته ارائه دادند رو می‌خونم. شما چی؟

abrang

New Member
لایک ها
748

من امسال تازه می خوام برم دوم. تازه از فردا می خوام شروع کنم خودم بخونم ولی خب فکر کنم الان برای تست زود باشه تستو می ذارم واسه دو هفته مونده به المپیاد. یعنی یه دور امروز کتابای اولو(اونایی که مال المپیاده) دوره می کنم که فردا انشا الله کتابای دومو شروع کنم. شما فکر می کنید کار درستی باشه؟ شما خودتون پارسال چه جوری خوندید؟

walker

New Member
لایک ها
3

اره. کتابای درسی رو دقیق بخون و سریع هم بخون که زود بری سر خوندن متن کلاسیک به نظرم. چون خیلی کار رو راحت‌تر می‌کنه و نیازت به معلم کم میشه. البته باز هم نزدیکای المپیاد باید بخونی‌شون اما خیلی وقت نمی‌گیره دیگه(مثلا برای ادبیات سوم دو روز کافی خواهد بود، ولی تاریخ ادبیات رو حتما بخون. من برای امسال دو سه دور خوندمشون و باز هم بعضی نکات ریزش یادم نیست!
جاهایی روش تسلط کمتری داری و زود یادت میره یا نکته داره رو حتما علامت بزن که موقع خوندن نزدیکا المپیاد، کارت سریعتر بشه.

من از آذر شروع کردم منابع انسانی رو خوندن چون خودم تجربی‌ام. بعد که منابع مرحله اول اعلام شد هم خوندمشون؛ اما خب دوستم هم که منابع رو اصلا کار نکرده بود مرحله اول رو قبول شد. برای مرحله دوم هم توی تعطیلات عید و قبل از اون، منابع درسی رو که باقی مونده بود و توی مرحله اول نداده بودند خوندم و تموم کردمشون. بعد هم که منابع اعلام شد با معلم کار کردیمشون و چندبار دوره کردیم و این کارا.
اما خب با وجود این که به نظر خودم تا حد خوبی خونده بودم منابع غیردرسی رو، بیشتر اشکال‌هام اون جا بود. سوال‌ها بیشتر حالت کنکوری داشت که خب تحولی بوده واسه خودش توی این سال‌ها!

abrang

New Member
لایک ها
748

ممنون . ولی خب واقعا نمی تونم همه ی منابع درسی رو تو تابستون تموم کنم.( البته پیش بینی می کردم که بتونم.)یه چیز دیگه یعنی چی سوالا کنکوری بود؟:4:

abrang

New Member
لایک ها
748

از خودم بخوام شروع کنم، می‌خوام روی متون کهن کار کنم و تست بزنم. روی منابع درسی اصلا توی تابستون کار نمی‌کنم و می‌ذارمش برای بعد از شروع مهر. از ادبیات داستانی هم بیشتر کتابایی که نویسنده‌های معاصر رو گلچین کرده اند و ازشون نوشته ارائه دادند رو می‌خونم. شما چی؟
رقیب عزیز شما تست متون کهن رو از کجا پیدا می کنید؟ :4:خواستم عقب نیفتم. :226:انشاالله بعد المپیاد از خبر قبولیتون با خبرمون کنید.

abrang

New Member
لایک ها
748

بچه ها یعنی واقعا کسی دیگه نمی خواد امسال المپیاد بده؟؟؟؟ بیاین اینجا لااقل اعلام حضور کنین بدونیم به غیر از ما دوتا، 4 نفر دیگه م هستن که می خوان المپیاد ادبی بدن .آخه این جوری انگیزه ی مارم دارید می گیرید:4:
بیاین بچه ها یه حال و هوایی به بخش ادبی مخصوصا المپیادش بدیم. آخه این جوری واقعا نمی شه!!!!

بیاین بگین چقدر خوندین.... دیگه چه برنامه هایی دارین......

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

بجع ها تجربي ها هم مي تونن المب ادبي بدن؟!(البته من خودم زيستي ام مي خوام جندتا المب بدم امسال كفتم ببينم ميشه اينم داد!:4: )

abrang

New Member
لایک ها
748

بجع ها تجربي ها هم مي تونن المب ادبي بدن؟!(البته من خودم زيستي ام مي خوام جندتا المب بدم امسال كفتم ببينم ميشه اينم داد!:4: )
بله. هم بچه های ریاضی و هم بچه های تجربی می تونن شرکت کنن ولی در مرحله نهایی 12 نفر از بچه های انسانی و 4 نفر جمعا از بچه های ریاضی و تجربی مدال طلا می گیرن. شمام اگه از الان می خواید شروع کنید خوشحال می شیم با ما همراه شید.(البته خب من می خوام از شهریور شروع کنم وگرنه الان اینجا نبودم)

می تونید به لینک زیر هم مراجعه کنید.
.:. المپیادهای علمی ایران .:. آیریسک - شرایط شرکت کنندگان و منابع المپیاد مرحله اول سال نود

abrang

New Member
لایک ها
748

bh2ao عزیز
شما پشیمون شدید. خب بگید دیگه برنامه تون چیه؟ از کی شروع می کنید؟ حالا که متوجه شدید می تونید شرکت کنید، دیگه نمی خواید شرکت کنید؟:4:

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

bh2ao عزیز
شما پشیمون شدید. خب بگید دیگه برنامه تون چیه؟ از کی شروع می کنید؟ حالا که متوجه شدید می تونید شرکت کنید، دیگه نمی خواید شرکت کنید؟:4:
جان...؟!
ببخشيد من متوجه نشدم!
برنامه ام؟!نمي دونم والله همون كتاب ادبياتو مي خونيم ديكه!ديكه بايد جي بخونيم؟!من نمي دونم والله!
شما ج مي كنيد؟!(المب رو مي دم!)
راستي ممنون مي شم bh صدام كنيد!

abrang

New Member
لایک ها
748

جان...؟!
ببخشيد من متوجه نشدم!
برنامه ام؟!نمي دونم والله همون كتاب ادبياتو مي خونيم ديكه!ديكه بايد جي بخونيم؟!من نمي دونم والله!
شما ج مي كنيد؟!(المب رو مي دم!)
راستي ممنون مي شم bh صدام كنيد!
ما که برنامه مون رو هم اینجا ، هم تو تاپیک های دیگه گفتیم. شما باید شروع کنی . خود من می خوام از شهریور شروع کنم. البته الان م دارم یه چیزایی می خونم. شمام طبق اون لینکی که تو صفحه ی قبل هست به غیر از ادبیات کتابای دیگه رم باید بخونید( برای مرحله ی اول). شما به لینک زیرم مراجعه کنید . منابع مرحله دوم زیادتر از این حرفهاس که شما بخواید 1 ماه مونده به المپیاد تازه شروع کنید.:4:( آخه یه ماه مونده تازه منابع اعلام می شه و ازون بدتر اینکه هر سال منابع متغیره:179:) البته منابع درسی ثابت ند.

.:. المپیادهای علمی ایران .:. آیریسک - منابع مرحله دوم المپیاد ادبی اردیبهشت 91

abrang

New Member
لایک ها
748

خب بچه ها من تصمیم گیری جدید خودمو اینجا اعلام می کنم. کلا در طول تابستون خوندن برای المپیاد کاری بسیار بدرد نخور بوده و در نهایت تابستون رو به طور واضح خراب می کنه لذت تابستون و درس خوندن بعد از اون فقط به خاطر بیکاری های دوران تابستونه و اگه خیلی دانش دوست هستید خیلی به خودتون فشار نیارین و لا اقل از شهریور شروع کنین. :4::4::4:

یا اینکه زودتر برنامه تونو به مام بگید :80::81:

تا انگیزه ی خاموشمون تحریک شه....:26::26::4::4:

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

خب منم بكم كرجه ب طور جدي نمي خوام روش تمركز كنم:
ريلكس تا اخر تابستون صبر مي كنم و هي ب خودم مي كم ك از اول مهر شروع مي كنم ب خوندن......
ي نكاهي ب شعراي نيما و سهراب و فروغ فرخ زاد و ...مي ندازم بلكه بيان مفهمومش تو المب بياد(ك نمياد!)....
بيشتر از خوندن كتب ادبي لذت مي برم تا حفظ و ....
ببخشيد اكه برنامه ام نتونست باعث تحريك انكيزتون بشه!

abrang

New Member
لایک ها
748

ببخشيد اكه برنامه ام نتونست باعث تحريك انكيزتون بشه!
اشکالی نداره . ما که کلا دیگه انگیزه مون تحریک نمیشه.... :4::4::4:

abrang

New Member
لایک ها
748

بيشتر از خوندن كتب ادبي لذت مي برم تا حفظ و ....
معمولا بچه های المپ زیست حفظیاتو دوس دارن . چرا دوس ندارین ؟ اگر ادبیات 50 درصدش حفظیاته 50 درصدش برمیگرده به درک خودمون از ادبیات، المپیاد زیست که همش یه جورایی حفظیه؟

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

معمولا بچه های المپ زیست حفظیاتو دوس دارن . چرا دوس ندارین ؟ اگر ادبیات 50 درصدش حفظیاته 50 درصدش برمیگرده به درک خودمون از ادبیات، المپیاد زیست که همش یه جورایی حفظیه؟
دوست من ،نابود كردي زيست رو با اين حرفت ك!!!
تو زيست بايد فرايند ها واكنش ها اتفاقات علل ها و ...رو درك كني بفهمي تحليل كني....از همه مهمتر تصوير سازي كني مثلا وقتي ميكن ك يكي لاغره، ضربان قلبش بالاست و...شما بايد تمام موارد ممكن كمبود يا افزايش مواد و يا بركاري و يا كم كاري هورمون ها رو درنظر بكيري بس بايد اناتوميه انسان رو تو ذهنت بياري بعد تحليل كني و بعد ب جواب برسي....
درواقع من خودم فك مي كنم مقدمه ي وروده ب زيست يكم حفظيه ولي وقتي وارد شدي تازه متوجه مي شي:wooOOoo جي فك مي كردي جي شد!!!
البته متاسفانه من بايد رو قوه ي حافظه ام بيشتر كاركنم !

abrang

New Member
لایک ها
748

درسته. ولی شما برای همین بررسی عوامل لاغری اول باید اسم هورمون های تاثیرگذارو حفظ کنید بعد عملکرد هورمون هارم حفظ کنید بعد اینکه چه زمانی اون عملکردی که قبلا حفظ کرده بودید انجام میشه رو حفظ کنید .....

ولی به نظر من ادبیات اصلا اینجوری نیس . البته خب نظر منه و نمی خوام نظر دیگرانو بشورم بذارم کنار.
:4:

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

دوس ندارم ادامه بدم جون جاش اينجا نيست.....
ولي ي بيشنهاد: كتاب هاي زيست رو ي مطالعه بفرماييد
ممنون

لایک ها
600

من به عنوان راهبر اینجا الان نظر نمیدم!
چون خودم المپیاد ادبی نبودم...
اما به عنوان کسی که بخواد تو سوالات راهنمایی تون کنه اطلاعات دارم...
به نظر من کسایی که تازه کارن...یعنی تازه شروع کردن و سال اول و دومن وقت زیاد دارن...
کتاب درسی رو خوب مفهومی بخونن...
مفهومی نه به این معنا که حفظ کنین همه چی رو...یعنی مفهوم بیتارو خوب یاد بگیرید...
نمادهای ذهنی هر شاعر خیلی مهمه که یاد بگیرید...
چون نصف بیشتر مشکل قراب و آرایه تون حل میشه وقتی مفهوم شعرو بلد باشین...
در کنارش شروع کنین کم کم منابعی که قطعی اند رو مطالعه کنین...
مثه تاریخ ادبیات...یا بوستان یا گلستان...
یه ذره رو حافظ کارکنین..مفهوم شعرای حافظ...حافظ ِ عرفانی چیه؟!
کدوم نظر عرفاینه کدوم نه؟!
وقت زیاده واسه کسایی که از سال اول ،دوم شروع کردن...
وقتی به یه فهم 60-7- درصدی از مفهوم ادبیات داشته باشین...
وقتی منابع اعلام میشه ترسی ندارین!

بالا