به نظرتون امسال چند نفر تو المپیاد شرکت میکنن

ami.mojtaba

New Member
لایک ها
1
به نظرتون امسال چند نفر توالمپیاد شیمی90شرکت میکنن و امکان قبولی برای کسی که از همین الان داره برنامه ریزی میکنه برای المپیاد شیمی90 چقدره؟

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216
پاسخ : به نظرتون امسال چند نفر تو المپیاد شرکت میکنن

به این سوال اصلا" نمیشه جواب خاصی داد !
و در مورد سوال دوم به نظرم هر المپیادی که باشه اگه منظم و خوب کارکنه بالای 90 درصده .

avogadro

New Member
لایک ها
167

ربطی نداره کی شروع می کنی و هر وقت شروع کردی باید با انگیزه و با برنامه کار کنی
2 تا مثال برات می زنم
آقای ناصری طلای 3 جهانی.ایشون از اواسط مهر سال سوم دبیرستان شروع کرد
آقای خلیل زاده از سوم راهنمایی شروع کرد و مدال طلای کشوری گرفت
پس هیچ ربط خاصی به زمان شروع کردن نداره و هرچی با انگیزه تر و منظم درس بخونی موفق می شی
ذهن خودتم به چیزا که مثلا یکی از من زود تر شروع کرده پس حتما اون موفق میشه مشغول نکن این طوری روحیه خودتو داغون می کنی

.Saeed

New Member
لایک ها
9

خیلی خودت رو درگیر این چیز ها نکن که مثلا چند نفر شرکت می کنن،اون زودتر شروع کرده و این جور چیز ها شما همه ی تلاشت رو بکن و برای رسیدن به هدفت وقت بزار مطمئن باش که موفق میشی حالا چه یه نفر شرکت کنن چه 1 میلیون نفر:89:

nima-rafati

New Member
لایک ها
103

تقریبا 20000 نفر شرکت می کنند.

Sepehr rs

New Member
لایک ها
66

من خودم سال دومم و دارم تلاشمو ميكنم... تو مدرسمون يكي بود 4 ماه شروع كرده بود به المپياد شيمي خوندن كه هم م.اول رو بالاي 90% زد هم مرحله دوم 41 ام شد بنده خدا!! ولي نميشه پيشبيني كرد چون به شخص هم بستگي داره...

gonahkar

New Member
لایک ها
67

از کجا فهمید 41 شده؟

لایک ها
149

باشگاه کارنامه میده...به نفرات بالای 40

rayehe

New Member
لایک ها
163

البته خوب بستگی به دبیر هم داره...اگه دبیر واقعا به فکر دانش آموزش باشه سطحشو میبره بالا...
البته من هنوز به این جمله معتقد هستم که میگه 90% فقط به پشتکاره...10%استعداد و همون دبیرا که گفتم...
حتما اون شخصی که فقط 4 ماه خونده استعداد بالایی داشته...

نیوتن

New Member
لایک ها
22

به سوال اول جواب سختی میشه داد ولی سوال دوم میشه جواب قانع کننده ای داد که از الان شروع کردن کمی دیره ولی اگر با پشتکار باشه میتونه رتبه ی بالایی بیاره :88:

لایک ها
282

به نظرتون امسال چند نفر توالمپیاد شیمی90شرکت میکنن و امکان قبولی برای کسی که از همین الان داره برنامه ریزی میکنه برای المپیاد شیمی90 چقدره؟
سوال اولت خیلی بستگی به هزینه شرکت در امتحان داره ولی اصلا برای کسی که الان شروع میکنه مهم نیست که امسال قبول بشه ولی اصلا دیر نیست چون مرحله یک و دو تایه سطحی بیشتر اطلاعات نمی خواد و اگه از الان به خدا توکل کنی وبرنامه ریزی کنی وشروع کنی ان شاءالله که قبول

میشی واصلا مهم نیست که قبول بشی یا نشی واصلا هم کنکورت ضربه نمی بینه اگه مسیرتو درست انتخاب کرده باشی

لایک ها
326

البته الان برای یه دانش اموز سوم دبیرستان دیره ، و به نظر من به مرحله دوم نمی رسه !

gonahkar

New Member
لایک ها
67

نه اصلا هم دیر نیست من چند نفر رو مشناسم که برای مرحله دوم فقط سه ماه خوندن قبول شدن و برنز گرفتن ولی خیلی برای سه سال خوندن ولی مرحله دوم قبول نشدن

SHAHROKHY

New Member
لایک ها
32

من فكر مي كنم چون تا پارسال دوم ها اجازه حضور تو دوره رو نداشتن امسال جمعيت شايد 30000 تا رو هم رد كنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لایک ها
326

ولی همه که این طوری نیستند .

لایک ها
326

من فكر مي كنم چون تا پارسال دوم ها اجازه حضور تو دوره رو نداشتن امسال جمعيت شايد 30000 تا رو هم رد كنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سال پیش دوم ها اجازه حضور داشتند . امسال به دلیل مشکلات به وجود اومده به نظر من تعداد کمتری شرکت میکنند.

بالا