Elham_p

New Member
لایک ها
8
سلام !
من دانش آموز منطقه 3 هستم و مايلم فيزيك شريف قبول شم با توجه به اين كه گزينش فيزيك بوميه (80به20)و من بوم تهران نيستم و جز منطقه 3 حساب مي شم به نظر شما اگه پيش رو تهران بخونم و بوم تهران بشم راحت تر مي تونم فيزيك شريف قبول شم يا اگه شهر خودمون بمونم و منطقه 3 باشم؟
پيشاپيش از راهنمايي دوستان ممنونم

bihamta

New Member
لایک ها
345
سلام.
اولا که فیزیک شریف رتبه زیاد خفن بالا نمیخواد.
ثانیا وقتی بومی محسوب میشید که از سال دوم دبیرستان تهران درس خونده باشید نه منحصرا سال پیش دانشگاهی

arshia7192

New Member
لایک ها
0
bebakhshid bihamta ke baa nazaret mokhalefat mikonam
ama age danesh aamozi dar har paayeyi be mantegheye balatar bere oon mantagheye bala masalan mantaghe 1 ya 2 mahsoob mishe
ama dar javab soale doostemoon ham bayad begam age darset khoob bashe fizike sharifo miari chon ziad sakhtnist va hamoon mantaghe 3 bemooni kafie

Elham_p

New Member
لایک ها
8
ممنون دوستان!
من امسال سال دوم بودم و خيلي كم كاري كردم.ميانگين تراز قلمچيم 7000 و خرده اي بود.اگر همين جوري پيش برم(با اندكي پيشرفت)قبول مي شم؟
البته بايد اين رو هم در نظر گرفت كه رقابت قلم چي به اندازه ي كنكور نيست و سطح سوالاتس هم خيلي پايين تره.

elichem

New Member
لایک ها
7
قلم چی از دوم؟؟؟ من که امسال پیشم نمیخوام قلم چی ثبت نام کنم.
بعضی وقتا بدیهاش بیشتر از خوبی هاشه . مثلا همین که میگی ترازت انقده و با اندکی پیشرفت(!!!)فیزیک قبول میشی یا نه.(البته اینم بگم که من چیزی از تراز حالیم نمیشه) وقتی نخوندی و آزمون دادی خب اعتماد به نفست میاد پایین! در ضمن به نتایج این آزمونا اعتماد نکن چون من شنیدم سوالا رو به شاگردای خودشون میدن یا لااقل سوالا همون سبک تدریس خودشونه .

میشه حتی از فروردین شورع کرد و رتبه ی 200 گرفت!

Elham_p

New Member
لایک ها
8
منم قبول دارم كه قلم چي خيلي جالب نيست ولي براي مني كه تا اجبار نباشه يه سري درسا رو نمي خونم مفيده.من اگه قلم چي نمي رفتم فقط رياضي و فيزيك رو مي خوندم و بس..
اين كه مي گم اندكي پيشرفت به خاطر اينه كه اصلا كنكور برام مهم نيست و ترجيح مي دم وقتم رو صرف كاراي ديگه اي كنم.حالا مي خوام بدونم با اين وضعيت قبول مي شم؟
مرسي

hypressponder

New Member
لایک ها
1
سلام!

bihamta گفت
سلام.
اولا که فیزیک شریف رتبه زیاد خفن بالا نمیخواد.
ثانیا وقتی بومی محسوب میشید که از سال دوم دبیرستان تهران درس خونده باشید نه منحصرا سال پیش دانشگاهی
فكر كنم سال دوم نياز نيست...سوم و پيش مهمه!...

Elham_p

New Member
لایک ها
8
اگر سه سال آخر دبيرستان رو در چند جاي مختلف بخوني بوم منطقه مرفه تر بحساب مياي.

pozitrone

New Member
لایک ها
21
Elham_p گفت
سلام !
من دانش آموز منطقه 3 هستم و مايلم فيزيك شريف قبول شم با توجه به اين كه گزينش فيزيك بوميه (80به20)و من بوم تهران نيستم و جز منطقه 3 حساب مي شم به نظر شما اگه پيش رو تهران بخونم و بوم تهران بشم راحت تر مي تونم فيزيك شريف قبول شم يا اگه شهر خودمون بمونم و منطقه 3 باشم؟
پيشاپيش از راهنمايي دوستان ممنونم
دوست عزیز.اگه یک سال در تهران درس بخوانید منطقه یک محسوب می شوید ولی بومی تهران محسوب نمی شوید.
لطفا اگه دوستان اطلاع دقیقی ندارن نظر ندن.
یکی از دوستان بنده همین کار را کرد و منطقه یک محسوب شد ولی بومی تهران نشد!
سازمان سنجش جلوی این راه ها را بسته است.
یعنی در هر دو صورت ضرر!

manandworld

New Member
لایک ها
7
سلام دوستام یه مشاوره تح صیلی خوب سراغ دارید؟

manandworld

New Member
لایک ها
7
من دانش اموز منطقه 3 هستم و هدفم که پزشکی قبول بشم و بومی تهران هم نیستم.حالا سوال داشتم از دوستانی که تجربش داشتن شانس قبولی در منطقه 3 برام بیشتره یا 1.

...راستی دانشگاه ایران بهتره یا دانشگاه تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Elham_p

New Member
لایک ها
8
تا جايي كه من مي دونم پزششكي تهران قوي تره.سال گذشته رتبه ي 3 منطقه 3 غير بومي پزشكي دانشگاه تهران قبول شد(40 كشوري)

manandworld

New Member
لایک ها
7
سلام
چه طورید
دوستان یه سوال داشتم می دونید درصد معدل تو کنکور چه قدر؟

(خداکنه زیاد زیادا باشه)

فعععععععععععععععععععععععععلا

manandworld

New Member
لایک ها
7
در مورد پزشکی منطقه 3: اخه بعضیییییییییییی ها می گن فرقی نداره منطقه 3 یا 1 دانش اموزش باشی یا نباشی بومیش باشی یا نباشی

بالا