بیاین به هم روحیه بدیم...

Ss_20

New Member
لایک ها
452
سلام به همه....میدونین بعضیا برای رفتن به مدرسه خوشحال نیستن یا با اتفاقاتی که تو تابستون براشون افتاده فکر میکنن از بقیه عقب افتادن و تو مدرسه ها هم ممکنه عقب باشن و یا به هر دلیلی برای رفتن به مدرسه خوشحال نیستن.
من میخوام اینجا همه به هم روحیه بدیم...هرکس دلیلشو برای روحیه بالاش بگه تا همه بهره ببرن و کسایی هم که روحیه پایینی دارن دلیلشونو بگن تا دیگران کمکش کنن...

saideh

New Member
لایک ها
156
پاسخ : بیاین به هم روحیه بدیم...

سلام ممنون بحث جالبیه.من اصلا برای باز شدن مدرسها خوشحال نیسم چون یکی اینکه تو تابسون هیچ تفریحی نداشتم(حتی پارک یا اینترنتو....).و دوم اینکه تو تابسون درس خوندم برا سال دومم ولی بعضی از درسارو کوتاهی کردم نگرانم که چرا نهایت استفاده رو نکردم...و از طرفی چرا از اخرین تابسون بهره نبردم؟اخه دیگه تفریحی ندارم چون برا کنکور میخام سخت تلاش کنم....خلاصه حالم خوب نیس.:33::2:
راسی امضاتونم عالیه و خیلی تاثیر گذار ممنون بابت امضاتون.........

Raha24

Active Member
لایک ها
165
پاسخ : بیاین به هم روحیه بدیم...

آفرین به هم روحیه بدین.:97: وبعد برین گمشین با این تاپیک مسخره. هرکی از تابستون استفاده نکرده خودشو بدبخت کرده. خالا هی زر زر کنین
واااااااااااااا.......................این دیگ چ مدلیه ...........خب گفتن روحیه بدین دیگ ...........اتفاقا خیلیم خوبه دستتونم مرسی بابت این تاپیکتون ........شمام اگ ناراحتین چرا توهین میکنین این تاپیک برای همست ............مودب باشین لطفا

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام ممنون بحث جالبیه.من اصلا برای باز شدن مدرسها خوشحال نیسم چون یکی اینکه تو تابسون هیچ تفریحی نداشتم(حتی پارک یا اینترنتو....).و دوم اینکه تو تابسون درس خوندم برا سال دومم ولی بعضی از درسارو کوتاهی کردم نگرانم که چرا نهایت استفاده رو نکردم...و از طرفی چرا از اخرین تابسون بهره نبردم؟اخه دیگه تفریحی ندارم چون برا کنکور میخام سخت تلاش کنم....خلاصه حالم خوب نیس.:33::2:
راسی امضاتونم عالیه و خیلی تاثیر گذار ممنون بابت امضاتون.........
سعیده جونی اصلا خودتو ناراحت نکن اگ این تابستون تفریح نداشتی اصلا مهم نیست مهم اینه ک تابستونتو تلف نکردی درس خوندی اگرم تو بعضی از درسا کم کاری کردی یا شرایطت جوری نبوده ک بخونی یا رو اون درس زیاد وقت بذاری تو مدرسه ها سعی کن رو نقطه ضعفات کار کنی ..............نقاط قوتتم همینجوری حفظشون کن نگرانم نباش دیگ هرچی بوده گذشته ایشالا تو مدرسه ها جبران میکنی تو مدرسه رقابتا بیشتره جو درسم خیلی زیاده پس اصلا خودتو ناراحت نکن ..............موفق باشی

بالا