saba rad

New Member
لایک ها
97
کدوم رو شرکت کنم لطفا راهنمایی کنید

mehran88

New Member
لایک ها
1,232
پاسخ : تابستان گام اول یا قلم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

بستگی به خودتون هم داره.
مهم اینه که سال آینده با یه برنامه پیش برید و فکر اون یکی رو اصلا نکنید.
بببیند کدومش با برنامه مدرسه تون هماهنگ تره.مشاور پایه پیش تون بهترین کمک رو توی این زمینه به شما می کنه.

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

بستگی به خودتون هم داره.
مهم اینه که سال آینده با یه برنامه پیش برید و فکر اون یکی رو اصلا نکنید.
بببیند کدومش با برنامه مدرسه تون هماهنگ تره.مشاور پایه پیش تون بهترین کمک رو توی این زمینه به شما می کنه.
مدرسه ما می خواد دومو تموم کنه تابستون،مشاورم ..... ای کم و بیش می بینیمش،امسال گزینه 2 شرکت می کرد مدرسمون....قلم چی زیاد از حد سوالاش سخته...این طور نیست؟

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

مدرسه ما می خواد دومو تموم کنه تابستون،مشاورم ..... ای کم و بیش می بینیمش،امسال گزینه 2 شرکت می کرد مدرسمون....قلم چی زیاد از حد سوالاش سخته...این طور نیست؟
من قلم چی شرکت نکردم اما شنیدم سوالاتش خیلی سادس گزینه 2 خیلی ب کنکور نزدیکه

mohsenKh

Well-Known Member
لایک ها
253

گزینه دو بهتره . درسته جامعه آماری قلمچی بیشتره ولی سوالای گزینه دو استاندارد تره . قلمچی نرمال نیست بعضی اوقات خیلی سخته بعضی اوقات آسون . البته من هیچ کدوم رو شرکت نکردم . چیزی که نوشتم نظر بعضی اساتید و دانش آموزان خوبه .

kobra

New Member
لایک ها
82

به نظر من که مهم نیست حالا گزینه2 یا قلم چی فرقی نداره مهم پیش رفتن با برنامه راهبردیشونه ولی از یه طرف تعداد آزمونهای قلم چی 2هفته ای یکباره و سطح سوالاش پایین و جامعه آماریش زیاد ولی رقابت به شدت آسون من چندوقت پیش انجمن مشاوره کانون بودم زیادی از قلم چی خوشم نیومد
از یه طرفم تعداد آزمونای گزینه2، 3هفته ای یکباره و سوالاتش استاندارده ولی جامعه آماریش خیلی کمه................

نیوتن

New Member
لایک ها
22

به نظر من قلم چی امتحان های استاندارد تری داره میل با خودتونه!:39:

kobra

New Member
لایک ها
82

استاندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نیوتن

New Member
لایک ها
22

بله استاندارد منظورم اینه که سوالاش نه سخته نه آسون:91:

saba rad

New Member
لایک ها
97

گزینه 2 برنامه ی درست و حسابی نداره امسال شرکت کردم معلوم نیست یه بار 2 ماه یه باره ی یه ماه 2هفته.....پیش رو قلم چی امتحان میگیره ولی گزینه 2 فقط پایه حالا کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

بله استاندارد منظورم اینه که سوالاش نه سخته نه آسون:91:
اتقافا بعضی وقتا خیلی سخته،بعضی وقتا خیلی آسون،هیچ محدوده استادنداری وجود نداره،قلم چی همه ی برنانه هاش با هم هماهنگن تا سود بیشتری داشته باشن،مثلا براشون مهم نیست که از کتابای خودشون عینا سوال بدن و خیلی سخت یا خیلی آسون،فقط به سود بیشتر فکر میکنن

mehran88

New Member
لایک ها
1,232

من خودم دو سه سال قلمچی شرکت می کردم و از طریق مدرسه هم تقریبا با آزمونهای دیگه هم آشنا هستم.
بعد دو سه سال قلمچی من به این نتیجه رسیدم که اصلا بحث سختی یا آسونی سوالا مطرح نیست.بلکه این مهمه که کسایی کاملا کاملا موفق میشن که بتونند توی هر درسی حد اقل 80 رو بزنن و تعادل رو حفظ کنن.این بهترین نتیجه ممکن واسه یه دانش آموزه.سال دیگه به نظر من فرق نداره با چه برنامه ای پیش برید.بله.برنامه ی قلمچی شاید کارشناسی شده تر از بقیه برنامه ها باشه اما خودمون هم مهم هستیم و اول باید ببینیم با روحیه درس خوندمون کدوم سازگار تره.شاید حال نداشته باشید هر دو هفته آزمون بدید و اگه از یکی از آزمون ها عقب بمونید تضعیف روحیه بشید.بستگی به هر فرد هم داره.
کلا نظر من اینه که راجع به آزمونهای آزمایشی سوال استاندارد و غیر استاندارد نداریم.چون بالاخره هر طراحی که سوال طرح می کنه می دونه دانش آموزی که می خواد به این سوال جواب بده قراره توی کنکور شرکت کنه.حالا طرز سوال بعضی طراح ها به مذاق بعضیها بیشتر خوش میاد.من خودم سوال های هندسه و جبر و ریاضی گزینه 2 رو خیلی خیلی بیشتر از قلمچی می پسندم.

توی فیزیک هم قلمچی بیشتر روی نکات ریز محاسباتی زوم میکنه.وگرنه اگه کسی کتاب رو بلد باشه دانش حل 90 درصد سوالاش رو داره.گزینه 2 توی فیزیک سوالات قشنگتری رو طرح می کنه که کنکور هم داره به این سمت پیش میره.
شیمی هم تیپ سوالاشون تقریبا یکسانه.

عمومی ها هم زیاد با هم فرق ندارند و یه دانش آموز توی هر دوتاشون تقریبا یه نمره رو کسب میکنه.

در کل در یه جمله بخوام گزینه 2 و قلمچی رو مقایسه کنم اینو میگم.طراحان قلمچی سوالات رو طوری طرح می کنند که سوتی دانش آموزان سریع تر مشخص میشه.از طرفی مفهوم سوالات گزینه 2 هم قشنگه.

در هر صورت هر کدوم مزایای خودشون رو دارند که ممکنه بعضی ها با توجه به سلایق شون یکی رو انتخاب کنند.

این نکته رو هم در نظر بگیرید که برای آزمون های برنامه ای تا قبل عید فقط باید با یه موسسه و سنجش جلو برید تا سردرگم نشید.بعد عید اگه بتونید توی آزمون جامع های قلمچی و گزینه 2 و سنجش شرکت کنید با این شرط که در صورت شکست امیدتون رو از دست ندید عالیه.

mohsenKh

Well-Known Member
لایک ها
253

به نکته خوبی اشاره کردین . بعضی از سوالای قلمچی عینا از کتاب سبز و سفید و قرمز و آبی و بنفش و نیلی و .... قلمچی میاد که از اعتبار آزمون کم میکنه . سوالای نگاه به گذشته و از این چیزا هم که تو آزمونشون هست حالا به کنار !!!

MUTE

New Member
لایک ها
264

نگاه به گذشتش فلسفش اینه که مجبور شی سوالای آزمون قبلو بررسی کنی تا اشکالات در بیاد و تکرار نشه که بسیار کا رخوبیه یف که من نکردم هیچوقت این کارو :دی
به نظرم ریاضی تجربی قلمچی خییییییییییییییییییییییییلی سخته !!!!!!

mohamad_javad

Active Member
لایک ها
247

فقط گام اول گزینه4{ببخشید : گزینه2}
میدونین چرا؟؟؟
من که نمی دونم ولی از چند نفر که الان پزشکی رفتن پرسیدم اونا گفتن:just first step
بعدشم گفتن برا زمستون بریم کلک چی{ببخشید قلم چی}
----------------------------------------------------------------------------------------------------

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

نمیشه فقط تابستون تو قلم چی شرکت کرد از مهر نرفت؟

mehran88

New Member
لایک ها
1,232

فقط گام اول گزینه4{ببخشید : گزینه2}
میدونین چرا؟؟؟
من که نمی دونم ولی از چند نفر که الان پزشکی رفتن پرسیدم اونا گفتن:just first step
بعدشم گفتن برا زمستون بریم کلک چی{ببخشید قلم چی}
----------------------------------------------------------------------------------------------------
خواهشا جواب آخر ننویس!!
یکم توضیح هم بده.همین جوری که با دو کلمه کسی تصمیم نمی گیره!!

kiki75

New Member
لایک ها
116

چند تا از فامیل های مادرم تو وزارت اموزش پرورش هستند و گفتند که بهترین انتخاب برای تمرین تست و امادگی کنکور قلم چی هستش
زیرا:
1.امتحانات قلم چی هر دوهفته یک بار هستش و جمعه هاست
2.برنامه ای بعد از ثبت نام میدن و از تابستون شما دوره سالی که گذراندید میکنید و هم برای طی سال با این ازمون ها اماده میشید
3.تست هاش تقریبا استاندارده
4.برای کسی که برنامه ریزی داره و درس های هر ازمون رو میخونه خیلییییی عالیه

اما درمورد گزینه دو:
این طور که من شنیدم سال پیش در کنکور سوال ها شبیه به اخرین ازمون گزینه دو بوده...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و در بیشتر مکان ها شنبده میشه که انگار طراح های سوال های گزینه دو برای کنکور هم بودن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی معمولا به خاطر برنامه ریزی خوب بیشتر (معلم ها و افراد متخصص و مشاور)قلم چی رو معرفی میکنند

saba rad

New Member
لایک ها
97

از این حرفا زیاد میزنن !!!!!

بالا