saba.

New Member
لایک ها
20
به نظرتون تابستون چه جوری و از کجا خوندن ابرای المپیاد ادبی رو شروع کنیم بهتره؟؟
این نکته رو هم در نظر بگیرید که شاید بعضیا 2تا المپیاد رو تو برنامه شون داشته باشند....

abrang

New Member
لایک ها
748
پاسخ : تابستون و المپیاد...

برای شروع خب کتاب درسیا دیگه..... اگه موافق باشید باهم برنامه ریزی کنیم! ( منم برنامه های دیگه ای جز ادبی دارم!)

رشته تون انسانی نیس؟

Kia 24

New Member
لایک ها
131

دوستان اگر مي خواين برنامه ريزي كنين منم هستم.ولي من فقط همين رو تو برنامم دارم.

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

دوستان عزیز...اول همه در نظر داشته باشین که شرکت توی المپیاد مث خریدن لباس نیس که بتونین چندتا با هم انتخاب کنین....البته کسایی هستند که چندتا رو باهم میخونن...که در اون موارد رشته هایی مرتبط رو می خونن...و یا رشته هاشون ربطی نداره(که در مورد ادبی و همه ی رشته های دیگه صادقه) که در این صورت شانس موفقیت شون توی همه ی اون 2 یا چند رشته میاد پایین(مگر موارد خاص)...اگه میخواین نتیجه بگیرین بهتره یک رشته رو انتخاب کنین
در مورد برنامه ی تابستون بهتره که توی این مدت منابع درسی(مخصوصا تاریخ ادبیات)رو بخونین....افزایش اطلاعات ادبی هم بهتره جزو برنامه هاتون باشه

B.mikaniki

New Member
لایک ها
567

خب اگه گروهی بتونین واسه المپیاد بخونین خیلی کار خوبیه البته به شرطی که مفید باشه براتون ...چون در نظر داشته باشین گروهی خوندن میتونه آسیب هم بزنه مثلا وقتی 2 روز به علت بیماری نمیتونی با برنامه با دوستات پیش بری اگه روحیه ضعیفی داشته باشی خیلی مسترس میشی اما واسه خیلی ها هم این استرس میتونه کارآمد باشه و اونها رو به شوق بیاره..
به نظر من تاریخ ادبیات و عربی رو توی تابستون بخونید و اگه شد یه برنامه حافظ خوانی یا شاهنامه خوانی مثلا هفته ای 1 بار هم که باشه خیلی میتونه به شم ادبیتون کمک کنه...از خلاصه ها و روش خوندنای همدیگه هم میتونید استفاده کنید
موفق باشید دوستان :)

saba.

New Member
لایک ها
20

چقدر خوشحالم که هم مسیر پیدا کردم!!!!!!پیشنهاد واسه اولین گام؟؟؟؟؟

Kia 24

New Member
لایک ها
131

چقدر خوشحالم که هم مسیر پیدا کردم!!!!!!پیشنهاد واسه اولین گام؟؟؟؟؟
مسلما برنامه ريزي

abrang

New Member
لایک ها
748

اگه امتحانای شمام تموم شده بسم الله.... من فردا امتحانام تموم میشه خداروشکر.... از فردا هستم..... پیشنهاد من روزای شنبه . دوشنبه. چهارشنبه( انگار استخره!:4:)..... روزی 3 4 ساعت حدودا ....خوبه ؟ اولم تایخ ادبیات 1:57:

آخرین ویرایش توسط مدیر

Kia 24

New Member
لایک ها
131

اگه امتحانای شمام تموم شده بسم الله.... من فردا امتحانام تموم میشه خداروشکر.... از فردا هستم..... پیشنهاد من روزای شنبه . دوشنبه. چهارشنبه.....
روزی 3 4 ساعت حدودا ....خوبه ؟ اولم تایخ ادبیات 1:57:
من با محاسبه تعداد صفحات منابع به اين نتيجه رسيدم كه بايد شنبه تا چهارشنبه روزي ٣ ساعت بخونيم

abrang

New Member
لایک ها
748

من با محاسبه تعداد صفحات منابع به اين نتيجه رسيدم كه بايد شنبه تا چهارشنبه روزي ٣ ساعت بخونيم
که تا کی تموم شه؟

saba.

New Member
لایک ها
20

منم امروز تموم شد امتحانام...من یه هفته استراحت میکنم بعد...یا اگه موافق نیستین از همین الان شروع کنم؟؟؟؟:90:از ادبیات و زبان فارسی 1 شروع کنیم بهتر نیست؟؟(راستش از حجم زیاد تاریخ ادبیات میترسم...)

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

همه منابع یا فقط تاریخ ادبیات1؟؟اگه همه منابع رو میگی،منظورت اینه همه رو باهم بخونیم؟بهتر نیست یه درسو تموم کنیم بعد درسای دیگه رو شروع کنیم؟

ببخشید ولی شاهنامه خوانی و حافظ خونی رو از کدوم بخش و کدوم منبع شروع کنیم؟؟

abrang

New Member
لایک ها
748

منم امروز تموم شد امتحانام...من یه هفته استراحت میکنم بعد...یا اگه موافق نیستین از همین الان شروع کنم؟؟؟؟:90:از ادبیات و زبان فارسی 1 شروع کنیم بهتر نیست؟؟(راستش از حجم زیاد تاریخ ادبیات میترسم...)

همه منابع یا فقط تاریخ ادبیات1؟؟اگه همه منابع رو میگی،منظورت اینه همه رو باهم بخونیم؟بهتر نیست یه درسو تموم کنیم بعد درسای دیگه رو شروع کنیم؟

ببخشید ولی شاهنامه خوانی و حافظ خونی رو از کدوم بخش و کدوم منبع شروع کنیم؟؟

منم به خاطر حجم زیادش می گم اول باشه دیگه.....( حالا می تونیم یه برنامه یزی کنیم که مثلا تا آخر تیر تاریخ ادبیات و زبان فارسی 1 تموم شه مثلا)که دیگه خیلی درگیر روز و ساعت و اینا نباشیم ... با آرامش بخونیم!

برای حافظ م معلم ما میگن که از شرح خطیب رهبر سوال می دن.... ولی شاهنامه رو نمی دونم ( بخش شم که مهم نیس خب از اول!)

saba.

New Member
لایک ها
20

دوست عزیز هرسال یه بخش منبعه.
من پدرم مدرس ادبیاتن،اگه سوال یا اشکالی بود،سعی میکنم کمکتون کنم...
میشه تاریخ ادبیات رو بخش بندی کنیم؟

abrang

New Member
لایک ها
748

دوست عزیز هرسال یه بخش منبعه.
من پدرم مدرس ادبیاتن،اگه سوال یا اشکالی بود،سعی میکنم کمکتون کنم...
میشه تاریخ ادبیات رو بخش بندی کنیم؟
ن پ من فک کردم کل منابعه;)..... خب میگم یعنی وقتی بحث بالا رفتن درک ادبیه از اول شروع کنیم یا از آخر چه فرقی می کنه.... می خوای شما شانسی یه جا رو وا کن ما از همونجا می خونیم!:;)

GHAZAL.N

New Member
لایک ها
167

خوش به حالتون که سال بعد هم می تونین المپیاد بدید من که دیگه ازم گذشت
تا آخر عمرم حسرتشو می خورم
واسه ی تابستون هم اول از منابع درسی دوم دبیرستان شروع کنید

saba.

New Member
لایک ها
20

merc azizam....narahat nabashThanuzam rah baraye movafaghiat baze.

abrang

New Member
لایک ها
748

saba.

New Member
لایک ها
20

tu daneshgah fana nashi.dabirestan ke hame khodian!!!!

بالا