تجربيات گذشته..............كليد راه آينده.........تجربيات از نقره اي ها و برنزي ها

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
سلام
دوستان كم كم داريم به مرحله 1 نزديك ميشيم.من اين تايپك رو ايجاد كردم كه دوستاني كه نقره يا برنز دارن اشتباهاتي كه باعث شد طلا نگيرن رو بگن!

MUTE

New Member
لایک ها
264
یکی می گفت دیر رسیده سر جلسه وقت کم آورده نقره شده !
یکی هم تجزیش خوب نبوده و سر جلسه گیج شده که کدومو حل کنه برنز شده !

nima94

New Member
لایک ها
296
یکیم میگفت حقش خوردن نقره شده البته خالی نمیبست خود باشگاه هم قبول کرده بود اما میگفته آبروی باشگاه میره نمیتونیم اسامی رو عوض کنیم موقعی هم که مدال ها رو میدادن همه طایی صداش میکردند نتیجه اخلاق: سعی کنید با کسی لج نکنید

peyman_delan

New Member
لایک ها
14
مدال‌ها رو که به صورت انفرادی دادن، یعنی جشن در کار نبود، هرکس هر وقت بتونه میره مدالش رو میگیره. تا همین الان هم حداقل نصف بچه‌ها مدالشون رو نگرفتن!!
اگه منظورتون موقع خوندن اسامی مدال‌هاست هم که من و بقیه‌ی دوستان که در صحنه بودیم چیزی یادمون نمیاد!!!

nima94

New Member
لایک ها
296
peyman_delan گفت
مدال‌ها رو که به صورت انفرادی دادن، یعنی جشن در کار نبود، هرکس هر وقت بتونه میره مدالش رو میگیره. تا همین الان هم حداقل نصف بچه‌ها مدالشون رو نگرفتن!!
اگه منظورتون موقع خوندن اسامی مدال‌هاست هم که من و بقیه‌ی دوستان که در صحنه بودیم چیزی یادمون نمیاد!!!
این موضوع برای چند سال قبل هست دوره ای که دکتر بهرامی تو باشگاه درس میدادن

لایک ها
6
فکر کنم همونی رو میگید که میگن فییزیک صفر دادن بهش..

najafi2020

New Member
لایک ها
195
الان که نزدیک مرحله اوله! مرحله اول که به کسی طلا فک نکنم بدن

شما منابعی که مشخص شده را بخونین.انشاالله به وقتش نقره برنزاش می گن چه اشتباهاتی داشتن!
فعلا وقته خوندنه! (80%)

لایک ها
6
اخه به نظر من ندونید بهتره..ثانیا اگه کسی می خواد بونه از الان باید بدونه که تو درس خوندنش اونو لحاظ کنه.

mehrafshan

Well-Known Member
لایک ها
568
پس چرا ندونیم بهتره؟

لایک ها
6
چون هر احتمالی رو باید بدید..قرار نیست مال همین چندتا مشکل خودتون رو مراقب کنید..ممکنه اصلا بقیه رو از ذهنتون حذف کنید اما مواجه شید..دومیش هم اینه که ممکنه اون قدر فکر کنید و مواظب باشید که ناخوداگاه هول کنید و..

mehrafshan

Well-Known Member
لایک ها
568
من به نظرم اگه بخوایم این طور فکر کنیم، هیچ وقت نباید از تجربیاته بزرگترا استفاده کنیم!
ما باید تجربیاته بزرگ تر ها رو بشنویم و بهشون فکر کنیم و یه نتیجه ی خوب بگیریم و به کار ببریمشون! نه فقط سره امتحان! یه امتحان که انقدر مهم نیست! اصله کار کله زندگیه! همه ی اینا یه مسیریه واسه این که ما تو این مسیر 4تا چیز یاد بگیریم که به درده زندگیمون بخوره... مهم این مسیره! نه یه مداله طلا یا نقره یا برنز!
اگه این طور فکر کنیم، قبله امتحان تو زندگیمون اون تجربیات رو به کار می بریم، و اصلن لازم نیست که فکرمون رو سره امتحان مشغوله این کنیم که حواسمون به چیا باشه!
دیگه عادت کردیم که کللن حواسمون باشه!

بالا