P picnic New Member 1391/5/24 #1 ارسال ها 3 لایک ها 0 امتیاز 0 1391/5/24 #1 شرایط تحصیل هم زمان در دو مقطع چیه؟(یه لیسانس بگیری،بعد شروع کنی هم زمان که ارشد می خونی،یه لیسانس دیگه هم بخونی)
شرایط تحصیل هم زمان در دو مقطع چیه؟(یه لیسانس بگیری،بعد شروع کنی هم زمان که ارشد می خونی،یه لیسانس دیگه هم بخونی)
Goharshady New Member 1391/5/24 #2 ارسال ها 2,239 لایک ها 166 امتیاز 0 1391/5/24 #2 پاسخ : تحصیل هم زمان در دو مقطع تابع این قوانینه: دستورالعمل چگونگي تحصيل همزمان در دو رشته تحصيلي (باید شورای هدایت هم مجوز بده)
پاسخ : تحصیل هم زمان در دو مقطع تابع این قوانینه: دستورالعمل چگونگي تحصيل همزمان در دو رشته تحصيلي (باید شورای هدایت هم مجوز بده)
P picnic New Member 1391/6/7 #3 ارسال ها 3 لایک ها 0 امتیاز 0 1391/6/7 #3 پاسخ : تحصیل هم زمان در دو مقطع Goharshady گفت تابع این قوانینه: دستورالعمل چگونگي تحصيل همزمان در دو رشته تحصيلي (باید شورای هدایت هم مجوز بده) کلیک کنید تا باز شود... دوست من این مال دو رشته هر دو در مقطع کارشناسیه.من دو رشته در دو مقطع(یکی کاشناسی و کی ارشد) رو پرسیدم.
پاسخ : تحصیل هم زمان در دو مقطع Goharshady گفت تابع این قوانینه: دستورالعمل چگونگي تحصيل همزمان در دو رشته تحصيلي (باید شورای هدایت هم مجوز بده) کلیک کنید تا باز شود... دوست من این مال دو رشته هر دو در مقطع کارشناسیه.من دو رشته در دو مقطع(یکی کاشناسی و کی ارشد) رو پرسیدم.