تست فیزیک خیلی سبز سوم ریاضی

Vbulettin

New Member
لایک ها
3
دو کره فلزی یکسان دارای بار های الکتریکی 12+ میکروکولن و 4- میکروکولن روی دو پایه عایق نصب شده اند.تعداد..............الکترون از کره ی............منتقل می شود.گزینه اول:2.5*10^13-اول به دومگزینه دوم:2.5*10^13-دوم به اولگزینه سوم:5*10^13-اول به دومگزینه چهارم:5*10^13-دوم به اولدوستان گزینه درست گزینه 4 هست ولی می خواستم یکی به من اینو خوب توضیح بده.با تشکر.

farshid.

New Member
لایک ها
18
پاسخ : تست فیزیک خیلی سبز سوم ریاضی

اگر 2 تاشون به هم متصل شن مجموع کل بار برابر مجموع 12 و 4- میشه که برابر 8=4-12 می شه و چون هر دو یکسان هستند بار هر کدوم وقتی که از هم جدا شن برابر نصف مجموع(میانگین) میشه یعنی 4=8/2 حالا می بینی که اولی که 12+ بود شده 4 پس یعنی 8- میکرو کولن از اولی به دومی رفته،حالا طبق رابطه: مقدار بار=تعداد الکترون ضرب در بار هر الکترون(1.6 *[SUP]19-[/SUP]10) (q=ne) داریم:

n=-8*10[SUP]-6[/SUP]/1.6*10[SUP]-19[/SUP]=5*10[SUP]13[/SUP]
میشه گزینه 4

Vbulettin

New Member
لایک ها
3

مرسی دوست عزیز.من هم مثل شما نظرم این هست که از اولی به دومی هست.ولی گزینه 4 نوشته از دومی به اولی فکر کنم جواب رو غلط نوشتن.

only physics

New Member
لایک ها
2,386

آخ آخ آخ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ميدونيد چه اشتباهي مرتكب شديد؟

بار كره ي اول 12 ميكروكولن و بار كره ي دوم ، 4- ميكرو كولنه.

اگر قرار باشه ، الكترون از كره ي اول به كره ي دوم بره ، بار كره ي اول مثبت تر ميشه ( زيادتر ميشه ) و كره ي دوم ، تعداد بارهاي منفيش زيادتر ميشه.

درصورتي كه بايد درنهايت بارها در هردو كره به يك اندازه باشند.

پس الكترون از كره ي منفي به سمت مثبت ميره تا تعدادي از مثبت ها رو خنثي كنه و بارهاي هردو كره برابر بشن.

مشكل تون رفع شد؟

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

در تکمیل حرفهای دوستمون باید بگم که جهت جریان خلاف جهت الکترون ها ( به طور قراردادیه )
چون بار کره دوم منفی هست یعنی الکتروناش زیادی کرده و بار کره اول که مثبته یعنی کمبود الکترون داره
پس وقتی به هم وصلشون میکنیم ، از اونی که زیاد داره میره به اونی که کم داره یعنی از دوم به اول
اما جهت جریان از اول به دومه
با توجه به اینکه خواسته مساله جهت جریان نیست و جهت حرکت الکترون هاست ، پس یعنی دوم به اول
شاید نویسنده کتاب حواسش نبوده و جهت جریان رو مد نظرش گرفته
----------
پی نوشت ، دیدم خوبه جهت جریان رو هم بگم اینجا واسه دوستان تا یادآوری بشه
با اینکه به سوال هیچ ربطی نداشت

farshid.

New Member
لایک ها
18

مرسی دوست عزیز.من هم مثل شما نظرم این هست که از اولی به دومی هست.ولی گزینه 4 نوشته از دومی به اولی فکر کنم جواب رو غلط نوشتن.
آخ آخ آخ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ميدونيد چه اشتباهي مرتكب شديد؟

بار كره ي اول 12 ميكروكولن و بار كره ي دوم ، 4- ميكرو كولنه.

اگر قرار باشه ، الكترون از كره ي اول به كره ي دوم بره ، بار كره ي اول مثبت تر ميشه ( زيادتر ميشه ) و كره ي دوم ، تعداد بارهاي منفيش زيادتر ميشه.

درصورتي كه بايد درنهايت بارها در هردو كره به يك اندازه باشند.

پس الكترون از كره ي منفي به سمت مثبت ميره تا تعدادي از مثبت ها رو خنثي كنه و بارهاي هردو كره برابر بشن.

مشكل تون رفع شد؟

vbulettin عزیز اگه به توضیح دقت کنی منظورم از دومی به اولی هست یه اشتباه لپی بود دیگه...
آخ آخ آخ ...چه اشتباه بزرگی مرتکب شده بودم خداوند از سر تقصیرات ما بگذرد که به جوان مردم اطلاعات غلط می دهیم،من به شخصه از vbulettion عزیز عذر می خواهم و از رفع کننده ی مشکلات ممنونم...رفع شد.
:197:

Vbulettin

New Member
لایک ها
3

با تشکر از شما دوستان.مشکلم حل شد.مرسی :69::8:

بالا