تعیین اندازه ی اتم

arezu

New Member
لایک ها
4
سلام به استاد خلینا و همه ی دوستای عزیز !!! :p

آزمایشی که بشه اندازه ی اتم رو اندازه گرفت !!!!!!!!
" من فکر می کنم مثلا می تونیم حجم یه مکعبی رو اندازه بگیریم یا بدست بیاریم بعد با چگالی جرمشو بدست بیاریم و بعد با استفاده از جرم تبدیل به مول و تعداد اتم ها کنیم و بعد ... !! البته فکر نمی کنم جواب بده 8O !!!!!!!!!!

اگه ممکنه آزمایش رو به طور کامل شرح بدین !!!!! :oops:

منتظر توضیحاتتون هستم !!!!!!!!!!!! ممنونم !‍ :) :p

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
Re: طراحی آزمایش ..." می شه راهنماییم کنین ؟ "

arezu گفت
سلام به استاد خلینا و همه ی دوستای عزیز !!! :p

آزمایشی که بشه اندازه ی اتم رو اندازه گرفت !!!!!!!!
" من فکر می کنم مثلا می تونیم حجم یه مکعبی رو اندازه بگیریم یا بدست بیاریم بعد با چگالی جرمشو بدست بیاریم و بعد با استفاده از جرم تبدیل به مول و تعداد اتم ها کنیم و بعد ... !! البته فکر نمی کنم جواب بده 8O !!!!!!!!!!

اگه ممکنه آزمایش رو به طور کامل شرح بدین !!!!! :oops:

منتظر توضیحاتتون هستم !!!!!!!!!!!! ممنونم !‍ :) :p
سلام به شما دوست گرامی و تازه وارد ما،
روشی که شما قصد استفاده از آن را دارید در کتابهای کریستالوگرافی رشته های متالورژی و شیمی مفصل مورد بررسی قرار رفته است.
اگر در فامیل یا دوستان کسی را دارید که در این رشته ها تحصیل میکند میتواند خیلی خوب شما را راهنمایی کند.
اگر پاسخ مناسبی نیافتید بفرمایید تا کل روش را بنویسم.

یک خواهش : عنوان پست خود را ویرایش کنید تا از نام آن بتوان به مطلب پی برد :roll:

موفق و پیروز باشی :twisted:

Mojtaba044

New Member
لایک ها
3
سلام
من یه ازمایش بلدم که فقط برای مواد مایع نامحلول در اب قابل استفاده است.
مثلا اگه بخواین قطر یه مولکول روغن رو اندازه بگیرید میتونین اول حجم یه قطره روغن رو اندازه بگیرین. برای این کار چند قطره روغن رو در یک استوانه ی مدرج بریزین و وقتی حجمش به یه مقدار قابل خوندن رسید حجم رو به تعداد قطره ها تقسیم کنین تا حجم یه قطره بدست بیاد. البته خیلی دقیق نیست ولی خوب خیلی هم بد نیست :roll:
بعد از اندازه گیری حجم قطره ی روغن یه قطر روغن بریزید توی آب. بعد از مدتی قطره روی اب پخش میشه و سطحی از روغن با ضخامت تقریبا یک مولکول تشکیل میشه. حالا با اندازه گیری تقریبی مساحت روغن میتونید به کمک حجم ضخامت لایه که همون قطر مولکوب روغن است رو بدست بیارید.

بالا