تغییرات کتاب زبان فارسی 3

matin.m

New Member
لایک ها
120
سلام
امیدوارم حال همه خوب باشه و تو امتحانات نهایی موفق باشین .
لطفا اگه کسی میدونه کتاب زبان فارسی 3 چاپ 90 چه تغییراتی نسبت به چاپ 89 کرده ممنون میشم بگه ؛ چون کتاب من و خیلی های دیگه چاپ 89 !!!!! چون میدونم کتاب تغییراتی داشته و بعضی قسمت ها حذف شده و بعضی بخش های جدید هم اضافه شده .
سرافراز باشید

آذرخش

New Member
لایک ها
30
پاسخ : تغییرات کتاب زبان فارسی 3

آقا متین اجازه بده یه نفس راحت از فیزیک بکشیم بعد برو سراغ زبان فارس!!!!!کتاب من چاپ 90 اما از کجا باید بفهمم کتاب چاپ 89 کدوم قسمتش حذف شده؟؟؟؟؟؟ که به شما کمکی کرده باشم.

mehran88

New Member
لایک ها
1,232

کتاب من هم مال چاپ پارساله اما ظاهرا هیچ فرقی نداره با مال امسال.
من که با اطمینان همین رو می خونم.معلم مون هم چیزی نگفته و به نظر من همین رو بخونید!!

-------------------------------------------

فعلا بهتره به جای فکر کردن به این موضوع بشینیدکتاب رو بخونید.من فردا با معلممون صحبت می کنم و بهتون اطلاع میدم.من اولای امسال چاپ 89 و 90 رو مقایسه کردم تقریبا در حد چند خط با هم تفاوت داشتند.خیلی نکران نباشید

آخرین ویرایش توسط مدیر

matin.m

New Member
لایک ها
120

کتاب تغییرات زیادی داشته . بعضی جاها حذف شده و چندین صفحه ای هم اضافه شده . معلم ما هم چیزی نگفت ولی .....

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

بچه ها 1سوال بعضی مطالب تو کتابمون هست علمای سازمان سنجش روش اتفاق نظر ندارن تو کنکور 1 روش تو امتحان نهایی 1 روش دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!حالا تقصیر ما چیه؟ب روش نهایی بریم یا کنکور؟حالا اومدیم ما 1 راه رفتیم اگه امسال باهم ب توافق رسیدن کلید 1 چیز دیگه شد چی؟چیکارررررررررررررررر کنیم؟

بالا