تمدید مهلت ثبت نام المپیاد های علمی کشور

mohammadi9

New Member
لایک ها
336
طبق اعلام رسمی سایت باشگاه دانش پژوهان، ثبت نام تا ساعت 24 پنجشنبه 6 بهمن ادامه دارد ....

زمان ثبت نام در آزمون مرحله اول المپيادهاي علمي كشور تمديد شد

از آنجا كه در سال جاري براي نخستين بار ثبت­نام در آزمون المپيادهاي علمي كشور به صورت اينترنتي انجام پذيرفت، بنا به درخواست استان­هاي سراسر كشور و جمع كثيري از دانش­آموزان، زمان ثبت­نام تا ساعت 24 روز پنجشنبه 6/11/90 تمديد مي­گردد. از دانش­آموزان علاقمند و مديران مدارس درخواست مي­شود از طريق همين پايگاه اطلاع­رساني، جهت ثبت­نام اقدام فرمايند. بديهي است مدت ياد شده به هيچ وجه قابل تمديد نبوده و پس از آن اقدامي در اين جهت متصور نيست. شايان ذكر است آزمون المپيادهاي علمي كشور طي روزهاي سوم تا پنجم اسفندماه با همكاري ادارات كل آموزش و پرورش استان­هاي كشور برگزار خواهد شد. روابط عمومي معاونت دانش­پژوهان جوان با شماره 22019966 پاسخگوي سؤالات احتمالي و شماره پيامك 30004365 نيز پذيراي پيام كوتاه شما عزيزان خواهد بود

Mahdi73

New Member
لایک ها
71
پاسخ : تمدید مهلت ثبت نام المپیاد های علمی کشور

برای ثبت نام اینترنتی همیشه همین کارو میکنن

shokolat_g72

New Member
لایک ها
129

مدرسه به ما اعلام کرد که ثبت نام....من خودم ثبت نام کرده بودم ولی پول به حساب نریخته بودم....به مدرسه دادم تا ثبت نام کنه...همه ی بچه ها به عهده مدرسه گذاشتن...الان که شماره ملی رو میزنم وضیتم ثبت نام نشدس!!!در صورتی که دیروز به مدرسه زنگ زدم گفتن ثبت نام شدی!!!چرا این جوری نشون میده؟؟!!!!یعنی توی پنل میدیرا وضیت من ثبت نام شدس؟!!!! :20:

لایک ها
282

مدرسه به ما اعلام کرد که ثبت نام....من خودم ثبت نام کرده بودم ولی پول به حساب نریخته بودم....به مدرسه دادم تا ثبت نام کنه...همه ی بچه ها به عهده مدرسه گذاشتن...الان که شماره ملی رو میزنم وضیتم ثبت نام نشدس!!!در صورتی که دیروز به مدرسه زنگ زدم گفتن ثبت نام شدی!!!چرا این جوری نشون میده؟؟!!!!یعنی توی پنل میدیرا وضیت من ثبت نام شدس؟!!!! :20:
اگه گفته تایید نشده حتما باید مدیر تایید کنه

shokolat_g72

New Member
لایک ها
129

خوب چرا زده پرداخت نشده؟مدیر گفت پرداخت شده!!!

چیزی که توی پنل مدیرا هست تو پنل دانش اموزا نشون نمیده؟؟؟

لایک ها
282

خوب چرا زده پرداخت نشده؟مدیر گفت پرداخت شده!!!

چیزی که توی پنل مدیرا هست تو پنل دانش اموزا نشون نمیده؟؟؟
برو مدرسه سیستم مدیرتون رو ببین از حرفشون مطمئن شو چون باید تو سیستم خودتم بزنه پرداخت شده به باشگاهم زنگ بزن اگه بلد نیستی بگو تا بهت بگم

بالا