لایک ها
223
من امسال تازه سمباد قبول شدم.تازه میخوام برم اول و از الان کار رو برای المبیاد شروع کردم.بنابر این از شما اساتید خودم خواهش می کنم راهنمایی کنید که چه کتابایی رو بخونم(با الویت بندی).
مرسی!(واسه زیست)

shadi2011

New Member
لایک ها
139
پاسخ : توجه توجه

ابتدا بهتره کتابای دبیرستان رو شروع کنی ب خوندن و پیشنهاد میکنم کتاب خیلی سبز رو هم مطالعه کنید
2.یه کتاب زیست عمومی مانند کمپبل یا سولومون-بهتره فارسی باشه-میتونید بعدا وقتی اطلاعاتتون بیشتر شد انگلیسیشو مطالعه کنید
3.یه کتاب بیوشیمی مانند استرایر یا لنینجر-بهتره از اساتید بپرسید چه بخشاییش مناسبه چون بعضی فصلها رو بهتره فقط نگاهی بیندازید-
3-1:از قلم انداخته بودم!سلولی مولکولی!من خودم نمیدونم کدوم کتابش خوبه از دوستان باتجربه خواهش میکنم نام کتاب رو معرفی کنند
4.کتاب ژنتیک مانند ساسان امینی
4.کتاب فیزیولوزی مانند گایتون یا گانونگ
4.گیاهی رو حتما روش کلیک کنید!چون حتما تو مرحله دو ازش لااقل یه سوال میاد-گیاهی رست خوبه مخصوصا بخش فتوسنتز رو عالی توضیح داده
5.اکولوزی-اکولوزی کمپبل عالیه-انگلیسیش رو اگه بخونید ک فبها!اکولوژی استاد پایداری هم ک معرکست و نیاز ب گفتن نداره!
6.حتما یادتون باشه سوالات مرحله اول دوره های قبل رو مطالعه و حل کنید-مثلا یه ماه قبل مرحله اول فک میکنم خوب باشه,بازم بستگی ب خودتون داره-سوالان انتشارات خود موسسه ی دانش پژوهان
7.سوالات مرحله دوم-بازم سوالات خود موسسه
دیگه چیزی یادم نمیاد
دوستان لطف میکنند اگه حرفامو تصحیح کنند یا کامل کنند
شاد و پایدار باشید
امیدوارم در المپیاد هم موفق باشید:1:

noavar

New Member
لایک ها
0

چه خوب قراره همه ی المپیادارو بدی؟ولی شرایطتشون و رشته ها فکر میکنم فرق داشته باشه

amir.ekhlasi

New Member
لایک ها
183

بهترین چیز یک مشاوره است. باید تکلیفتو از همین الان معلوم کنی که چه المپیادی میخوای بخونی. اقلا یک محدوده به هم نزدیک را انتخاب کن. مثلا بین ریاضی، کامپیوتر و مثلا فیزیک. نه که به فکر همه رشته ها باشی!!!!

ninja

New Member
لایک ها
25

ببين زياد روي عمومي وقت نذار در حدي كه يه شمه از هر مبحثي داشته باشي با يه سري مفاهيم كليدي آشنا باشي!!!
بيوشيمي رو مفهومي بخون !!! البته يكمي سخته چون بنظر من بيشتر حفظيه !!! متابوليسم و ... لازمه !
سلولي ،آلبرتس خوبه البته آلبرتس اونقدر ها مهم نيست در واقع براي اول كار خوبه !!!!
سلولي اميري !! داراي سوالاي فوق العاده قشنگ كه من عاشق سوالاشم!!!! تازه چون اساتيد خيلي محترم باشگاه يه عادت دارن كه سوال كپ كتابا ميدن تو مرحله 2 !!!! سوالاي اين كتاب هم لو نرفته و هم ژاسخ نداره ژس منبع خوبيه !!!
من ژنتيك ساسانو كه خوندم ولنيتزم خوندم و واقعا سطح ژنتيك مرحله 2 منو تا حدي تضمين كرد!!سوال ژنتيك امسالم شايد بدوني چجوري بود ؟؟؟/فرنام ميگفت كسي كه ولنيتز رو حل كنه ديگه سوالاي مرحله 2 رو ميتونه حل كنه !!! من استنسفيلدو نخوندم !چون وقت نداشتم نظرم نميدم1!
گياهي 300 درصد مهمه !!! يه فصل هست توي تايزوزايگر !نميدونم بررسي اكولوژيك فتوسنتز (يه چيزي تو همين مايه ها!!!) دوره 13 يه سوال ازش اومده بود !!!
امسالم از عكساي تايزوزايگر اومده بود !
رست بيشتر فيزيولو*يك و تايزوزايگر آناتومي(*نميدونم شايدم برعكس:4:)تايزوزايگرنخوندم!
فيزيو هم كه گايتون و برن ولوي و گانونگ !!! هركدوم يه مباحثيش خوبن! گايتون ژزشكيه برن ولوي آناتوميه و گانونگ هم خلاصه تره !!!!!
ديگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ديگه مهم ترينش حل سوال و ژرورش قدرت استدلال تجزيه تحليله !!!!!!!!!!!!

بالا