پاسخ : تو این روزای باقی مونده تا المپیاد
پیشنهاد من به همه اینه: 1- اونایی که همه مباحث مربوطه رو خوندن: اول مبتکران2و3 از اول حل کنن. بعد سولات آیریسک (و هر سوالی از هر دبیری که دارین و در سطح م1 هست) و بعد سولات مرحله ی 1 به روشی که دوستان گفتن. سال قبل من با این روش فقط 1سوالو سوتی دادم(97%) از نظر زمان هم 24 روز طول کشید(البنه من همزمان با اینا یکم دوره هم خوندم، شما اینکارو نکنید:4
مطمئن باشین وقت کم نمی یارین. فقط یادتون باشه سعی کنید یکی دو سری از سوالای م1 رو تو نصف وقته مقرر حل کنید ببینید چند درصد زدید. (چون تو امنحان استرس هم خواهید داشت پس کم تر از سرعت معمولی تون می تونید سوال حل کنید)
2- راه حل قبل برای اونایی که می خوان 100 بزنن. این راه حل برای اونایی که از ماحثشون مونده یا تو یکی دو مورد می لنگن(من وقتی سال دوم نمی دونستم ترمودینامیک و محلول یعنی چی ولی 80% زدم) اول سعی کنید اون مطالبی رو که تسلط ندارید کامل و مفهومی یاد بگیرید و به اندازه کافی سوال حل کنید. بعد مبتکران اون فصل هایی که مباحثشونو خوندید حل کنید بعد سوالات آیریسک بعد سوالات م1 ولی سعی
نکنین تو کمتر از وفت مقرر سوال حل کنید تو امتحانم چون به سوالای مباحثی که نخوندین دست نمی زنین وفت به اندازه کافی دارین.