ثبت جهانی شرکت

ارسال ها
127
لایک ها
3
امتیاز
0
#1
دنیا به سمت جهانی شدن پیش‏ می‎‎رود تا به یک دهکده جهانی مبدل شود. از این رو دولتها در تلاشند تا قوانین و مقررات خود را به یک شکل تنظیم نمایند. تشکیل NGOها، سازمانهای تجاری، کنوانسیونهای بین المللی و ... به منظور یکسان سازی قوانین و مقررات صورت‏ می‎‎گیرد. با این وجود در برخی از موارد تفاوتها همچنان پا برجاست. ثبت شرکتهای بین المللی یک نمونه از تفاوت میان کشورها‏ می‎‎باشد که در کشورهای مختلف به چند شکل انجام‏ می‎‎شود که عبارتند از:


ثبت مستقیم در کشور مورد نظر: بر طبق این شیوه، زمانی که متقاضی بخواهد شرکت خود را در کشور دیگری به ثبت برساند، باید شخصا یا توسط وکیل قانونی مستقر در کشور مورد نظر، شرکت خود را به ثبت برساند. این روش برای ثبت چندین شرکت مناسب نیست زیرا حضور همزمان در چندین کشور امکانپذیر نیست.

ثبت شرکت از طریق نهادهای منطقه ای: گاهی میان چندین کشور در یک منطقه ژئوپلیتیکی خاص، قرارداد و تفاهمنامه ای منعقد‏ می‎‎شود که بر اساس آن، ثبت شرکت باید مطابق با نظامنامه مشخص شده، صورت بگیرد. برای مثال‏ می‎‎توان از اداره «هماهنگسازی بازارهای داخلی اتحادیه اروپایی» و یا «اتحادیه آ سه آن» نام برد که هدف از آنها ایجاد زمینه همکاری‏ها‎ی اقتصادی و تجاری بین چندین کشور‏ می‎‎باشد و اتباع این کشورها نیز مطابق با قوانین و مقررات تعیین شده‏ می‎‎توانند فعالیت خود را در کشورهای عضو اتحادیه آغاز نمایند.


ثبت شرکت بشکل بین المللی: در کنواسیونهای بین المللی که در برخی از نهادهای جهانی انجام‏ می‎‎شود، شرایط ثبت شرکتها نیز مشخص‏ می‎‎گردد. برای مثال در «وایپو» (مدیریت سازمان جهانی مالکیت فکری)، حقوق مربوط به ثبت شرکتها در برخی از کشورهای عضو تعیین‏ می‎‎شود. در این روش، ثبت با سهولت و هزینه‏ها‎ی کمتری انجام‏ شده و اتباع یک کشور‏ می‎‎توانند بدون محدودیت، در کشورهای عضو کنوانسیون، شرکت خود را به ثبت برسانند.
 
بالا