جالب و خلاقانه! (تركيبيات)

seifi_seifi

New Member
لایک ها
8
در يك جدول 7*7 در هر مرحله ميتوانيم يك خانه را سياه كنيم به شرطي كه حداكثر يك خانه ي سياه همسايه داشته باشيم.

(خانه ي همسايه خانه اي است كه در يك ضلع مشترك باشند).

حد اكثر چند خانه را ميتوانيم سياه كنيم؟ اين حالت را بكشيد.

abdi

New Member
لایک ها
171
25تا

abdi

New Member
لایک ها
171
شرمنده يادم رفت توضيح بدم. اين جواب مسئله نيست، يه قضيه‌ايه بين من و seifi_seifi. راستش معلممون اين سوالو سر كلاس به من و سيفي داد. ما هم شروع كرديم حل كردن. سيفي اولش گفت 31. بعد معلممون به من گفت اگه بيشتر از 31 خونه به دست نياري بايد ناهار بدي. من هي رو سوال فكر مي‌كردم ولي همش درمي‌آوردم 25. جرئتم نداشتم بگم چون هيچي پول نداشتم. حسابي اعصابم خرد شده بود از اينكه هر كاري مي‌كردم بيشتر از 25 تا بدست نمي‌آوردم. بعد از يه ربع كه سيفي بالاخره به جواب نهايي رسيد، معلممون ازم پرسيد تو بيشترين چندتا به دست آوردي. منم مجبوري گفتم 25تا. بعدش معلوم شد از اول سوالو اشتباه فهميده بودم و اون سوالي كه من حل مي‌كردم بيشتر از 25 تا نمي‌شد. جالبه معلمه مي‌گفت اگه از همون اول مي‌گفتي 25، بهت مي‌گفتم سوالو اشتباه فهميدي. البته به همين خاطر ديگه ناهارو ازم نگرفتن.

ولي سوال خيلي جالبيه. حتماً روش فكر كنيد. در واقع همش خلاقيته.

shoki

New Member
لایک ها
128
این سوال رو آقای حاتمی یه سال پیش دادند ... راه حلشو کامل یادم نیست ولی برای اثبات این که حداکثر همون مقدار می شه باید کناره های جدول رو در نظر بگیریم ...
شرمنده که کامل نیست ...

Goharshady

New Member
لایک ها
166
abdi گفت
شرمنده يادم رفت توضيح بدم. اين جواب مسئله نيست، يه قضيه‌ايه بين من و seifi_seifi. راستش معلممون اين سوالو سر كلاس به من و سيفي داد. ما هم شروع كرديم حل كردن. سيفي اولش گفت 31. بعد معلممون به من گفت اگه بيشتر از 31 خونه به دست نياري بايد ناهار بدي. من هي رو سوال فكر مي‌كردم ولي همش درمي‌آوردم 25. جرئتم نداشتم بگم چون هيچي پول نداشتم. حسابي اعصابم خرد شده بود از اينكه هر كاري مي‌كردم بيشتر از 25 تا بدست نمي‌آوردم. بعد از يه ربع كه سيفي بالاخره به جواب نهايي رسيد، معلممون ازم پرسيد تو بيشترين چندتا به دست آوردي. منم مجبوري گفتم 25تا. بعدش معلوم شد از اول سوالو اشتباه فهميده بودم و اون سوالي كه من حل مي‌كردم بيشتر از 25 تا نمي‌شد. جالبه معلمه مي‌گفت اگه از همون اول مي‌گفتي 25، بهت مي‌گفتم سوالو اشتباه فهميدي. البته به همين خاطر ديگه ناهارو ازم نگرفتن.

شما برداشتتون این نبوده؟
[center:7ed08743f4]
[/center:7ed08743f4]یعنی مجاور راسی

Goharshady

New Member
لایک ها
166
[

seifi_seifi

New Member
لایک ها
8
Goharshady گفت
abdi گفت

شما برداشتتون این نبوده؟
[center:abd1092825]
[/center:abd1092825]یعنی مجاور راسی

نه اين نيست. سوال رو يك بار ديگه بخون.

Goharshady

New Member
لایک ها
166
می دونم که این نیست ولی چون shoki ، بیست و پنج تا در آورده بود ، گفتم شاید برداشت shoki این بوده

shoki

New Member
لایک ها
128
Goharshady : من کی گفتم 25 تا میشه ؟؟ من گفتم برای اثبات قسمت دوم مسئله که همون اثبات حداکثر بودن اون عدد هست از اون راه باید بریم !!

Goharshady

New Member
لایک ها
166
shoki گفت
Goharshady : من کی گفتم 25 تا میشه ؟؟ من گفتم برای اثبات قسمت دوم مسئله که همون اثبات حداکثر بودن اون عدد هست از اون راه باید بریم !!
sorry
یه لحظه shoki و abdi تو ذهنم قاطی شد
دوباره sorry

seifi_seifi

New Member
لایک ها
8
خوب دیگه جواب میشه 36 حالا یکی بگه چه جوری میشه؟

بالا