- ارسال ها
- 375
- لایک ها
- 693
- امتیاز
- 0
توکلی در گفتوگو با فارس مطرح کرد
جزئیات استفاده از نرمافزار راهنمای انتخاب رشته کنکور ۹۲
مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش ضمن تشریح جزئیات استفاده از نرمافزار راهنمای انتخاب رشته کنکور ۹۲، گفت: هر کارت اعتباری استفاده از نرمافزار به مبلغ 10 هزار تومان بوده و تنها برای یک نفر و یک گروه آزمایشی قابلیت استفاده دارد.
حسین توکلی مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس گفت: داوطلبان استفاده از نرمافزار راهنمای انتخاب رشته، به ازای هر گروه آزمایشی که تمایل به آگاهی از رشتههای معرفی شده نرمافزار انتخاب رشته در آن گروه را دارند، باید کارت اعتباری به مبلغ 10 هزار تومان خریداری کنند.
وی افزود: لازم به ذکر است؛ هر کارت اعتباری استفاد از نرمافزار فقط برای یک داوطلب و برای یک گروه آزمایشی است و استفاده مجدد از آن در هر گروه آزمایشی دیگر امکان پذیر نخواهد بود.
توکلی در ادامه خاطرنشان کرد: برای خرید کارت اعتباری هر داوطلب میتواند از طریق لینک خرید کارت اعتباری که در منوی نرمافزار انتخاب رشته موجود است، اقدام کند.
مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: همچنین پس از پرداخت اینترنتی در نرم افزار فروش کارت اعتباری سازمان سنجش آموزش کشور، به ازای هر گروه آزمایشی یک شماره سریال و رمز عبور در اختیار داوطلب قرار می گیرد که فقط و فقط مخصوص استفاده از نرمافزار انتخاب رشته یک گروه آزمایشی است.
توکلی همچنین تصریح کرد: پس از خرید کارت اعتباری، داوطلب باید اطلاعات درخواست شده را در سیستم نرم افزار راهنمای انتخاب رشته، در گروه آزمایشی مورد نظر وارد کند و در صورت صحت اطلاعات به وی اجازه استفاده از سیستم داده میشود.
وی با اشاره به ثبت اطلاعات داوطلبان در این نرمافزار، گفت: در گام بعدی اطلاعات کارت اعتباری راهنمای انتخاب رشته از داوطلب درخواست میشود و لازم است این اطلاعات وارد شود و در صورت صحت اطلاعات این کارت اعتباری به اطلاعات داوطلب در گروه آزمایشی مورد نظر اختصاص پیدا میکند.
وی افزود: در مراجعات بعدی داوطلب، دیگر نیازی به ورود اطلاعات کارت اعتباری راهنمای انتخاب رشته برای گروه آزمایشی مربوط نیست
امکانات نرمافزار راهنمای انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۹۲
نرمافزار راهنمای انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۹۲ که توسط سازمان سنجش آموزش کشور در نظر گرفته شده است، حاوی امکاناتی است که انتخاب رشته را برای داوطلبان تسهیل میکند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، نرمافزار راهنمای انتخاب رشته در اولین گام، پس از ورود داوطلب اطلاعات کلی و اصولی و مبانی استفاده از سیستم و پس از آن حداکثر تا 250 کد رشته محل را به داوطلب نمایش میدهد.
لازم به ذکر است در رشتههایی که ارائه شده تقریبا از بالا به پایین شانس قبولی اضافه میشود.
همچنین این نرمافزار قابلیت جستوجو و محدود کردن اطلاعات کد رشته محلها را بر اساس شرایط مورد نظر داوطلب دارد.
نظر به اینکه نرمافزار راهنمای انتخاب رشته 48 ساعت قبل از شروع انتخاب رشته بر روی سایت قرار میگیرد، لذا داوطلبان باید به این نکته توجه داشته باشند که پس از انتخاب رشته محلهای نهایی مورد نظر خود، ضرورت دارد کد رشته محلهای خود را در زمان مشخص شده (17 تا 22 مرداد ماه) در فرم انتخاب رشته اصلی ثبت کنند.
بدیهی است در غیر این صورت از شرکت در گزینش آزمون سراسری سال 92 حذف خواهند شد
شایان ذکر است در پایان انتخاب رشته، سیستم یک شماره سریال 15 رقمی به عنوان رسید به داوطلب ارائه میدهد.