حتما به این توصیه ها عمل کنید، حتما!!

تا چه حد شما همینطوری که اینجا گفته زندگی می کنین؟

• کاملا مخالفم

رای 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    298

rasam_9026

New Member
لایک ها
7
حرص نخورید. ناراحتی را نبلعید. همانطور که از خوردن غذای مانده و فاسد پرهیز می کنید از جذب کردن و بلعیدن حرف های مفت و مزخرف پرهیز کنید. نگذارید حرفهایی که به نظر خودتان صحیح نمیآید و چرند است، ذهنتان را خراب کند و باعث شود که دچار تهوع فکری شوید
.

اگر دلخورید بیان کنید
.
اگر می ترسید ترستان را به زبان بیاورید.اگر عصبانی هستید عصبانیتتان را نشان دهید. گریه دارید؟ گریه کنید. مفاهیمی مثل خویشتن داری و سکوت و بردباری را بگذارید کنار. اینها ارزش هایی ست که حکومتهای دیکتاتوری تبلیغ می کنند که بتوانند فرد را از همان آغاز، در خانواده سرکوب کنند و یک مشت آدم ترس خورده تحویل جامعه بدهند. ناراحتی ها را باید ابراز کرد و گرنه بعدها می شود کابوس. می شود تیک عصبی. تنگی نفس. خارشِ تن. می شود دسیس چینی و بهانه جویی. ناخن و لب جویدن و تند تند پاها را تکان دادن
.

نگذارید کسی اعتماد به نفس شما را خدشه دار کند. با نگاه. با لبخند معنی دار. با کنایه. با حرف و طعنه. سعی کنید به خودتان ایمان بیاورید. با خودتان صلح کنید. خودتان را همانطور که هستید دوست داشته باشید. چهره تان را، اندامتان را. صلح کردن با خود آغاز زندگیست
.

از گذشته

فرار نکنید و آن را بپذیرید. با خود مهربان باشید و اشتباهات و غفلتها را به خودتان ببخشید. نگذارید ظلم و جفای دیگران در گذشته از شما یک قربانی بسازد. در نقش قربانی رفتن گاه برای بعضی می شود همه ی محتوای زندگی شان
.
سالها در عزای خود می نشینند و هیچ چیز هم تغییر نمی کند. از گذشته فرار نکنید اما در گذشته هم غرق نشوید و در سوگ روزهای خوب از دست رفته ننشینید. هیچ زمانی جذاب تر از زمان حال نیست
.

از خودتان به اندازه ی تواناییتان انتظار داشته باشید. سعی کنید حد تواناییتان را بشناسید. بیشتر ما حد توانایی خود را نمیشناسیم و به همین خاطر همیشه از حد توانایی خود فراتر می رویم. ممکن هم هست در کاری موفق بشویم اما چون از توان خود بیشتر مایه گذاشته ایم، زود دچار خستگی و دلزدگی می‌شویم
.

سعی نکنید دختر و پسر خوب برای پدر و مادر، خواهر خوب، برادر خوب، عروس خوب، داماد خوب، پدر خوب، مادر خوب باشید. این خیلی خوب بودن ها عاقبت کار دست آدم می دهد. آدم گاهی می رود توی نقش هایی که نقش واقعی اش نیستند و از من واقعی اش خیلی فاصله گرفته

اند. بهتر است دیگران شما را نپسندند تا اینکه هر روز به جای خود در آینه چهره ی کسی را ببینید که از شما سوال می کند: راستی تو کی هستی؟

اگر دوست دارید ورزش کنید، ورزش کنید. اگر هم از ورزش بیزارید، ورزش نکنید.اتفاقی نمی افتد
.

عشق ورزیدن را در زندگی فراموش نکنید. هرچه هست و می ماند عشق است و دیگر هیچ.

sun-moon

New Member
لایک ها
13
ممنون
من همیشه سعی می کردم خوب باشم اما واسه بقیه.(بگو چرا همیشه از خودم دلخور بودمممممم)

اما ازین به بعد سعی میکنم واسه خودم خوب باشم

mehryar

مشاور فیزیک
لایک ها
61
سر بزنید

ftopict-4499.html

rasam_9026

New Member
لایک ها
7
sun-moon گفت
ممنون
من همیشه سعی می کردم خوب باشم اما واسه بقیه.(بگو چرا همیشه از خودم دلخور بودمممممم)

اما ازین به بعد سعی میکنم واسه خودم خوب باشم
اگه این اتفاق بیفته که من قوقا کردم و خیلی خوشحال می شم

sts3662

New Member
لایک ها
11
من 90% اینها رو انجام میدم ولی با همش هم موافق نیستم . مثلا گفتی خویشتنداری رو کنار بگذارید . فرض کن دوست صمیمیت خدای نکرده مرده . اگه بری پیش کسی که زنی که عاشقش بوده رو از دست داده برای خودت گریه نمیکنی . میکنی ؟

این یعنی تو خویشتنداری ...

rasam_9026

New Member
لایک ها
7
خواب معلومه که نمی تونیم به همه ی اینها عمل کنیم!!!!
اگه می شد عمل کرد که دیگه هیچ مشکلی نبود ولی لااقل قبول داریم که هر چی به این زندگی آرمانی نزدیک بشیم به نفع خودمون هست

darrande

Well-Known Member
لایک ها
811
یک دفعه بگو معصوم بشیم دیگه .

مگه کسی اینجوری هست

بالا