حذفیات کتب درسی

lady_s

New Member
لایک ها
215
سلام.
کتابهای درسی دبیرستان،هرساله دچار تغییرات میشه.امسال هم،با توجه به بازنگری کتاب ها،بخش هایی یا حذف شده یا به پاورقی منتقل شده.
با توجه به اینکه طبق مقدمه ذکر شده در کتابها،از بیشتر بدانیم ها یا پاورقی ها در امتحانات پایانی سوال طرح نمیشود،اما به گفته معلم ها در سالهای اخیر چند باری این اتفاق افتاده که از مطالبی که گفته شد سوال طرح شده...
یا مثلا کنکور!!
همه ی مدرسین کنکور بر این عقیده اند که طراحان سوال از تغییرات کتب درسی اطلاع درستی ندارن یا به قولی از قافله عقب اند و گاهی از حذفیات حتی!! سوال طرح شده.
خب الان چکار کنیم؟؟؟
کتابای سالهای پیش رو بگیریم؟واسه چی آخه؟
اصلا این درسته آیا؟؟:219:

(ببخشید طولانی بود!!:67:)

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166
پاسخ : حذفیات کتب درسی

سلام
تاجایی که به ما میگن ، پاورقی ها تو کنکور میان ولی حذفیات اگه بیان ، حذف میشن.
البته اگه تستای چند سال اخیرو ( مثلاً ده سال ) بزنیم ، فک کنم بتونیم بعضی از اون سوالارم بزنیم.

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

با سلام خدمت شما... همون طور که دوست عزیزم علیرضا گفت: از پاورقی ها سوال طرح می شه ولی از حذفیات سوالی طرح نمی شه! چون هر سال سازمان سنجش منابع رو اعلام می کنه و سوالات از اون کتابا مطرح می شه... در ضمن لازم نیس شما اینقد نگران باشید!

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

سلام.
کتابهای درسی دبیرستان،هرساله دچار تغییرات میشه.امسال هم،با توجه به بازنگری کتاب ها،بخش هایی یا حذف شده یا به پاورقی منتقل شده.
با توجه به اینکه طبق مقدمه ذکر شده در کتابها،از بیشتر بدانیم ها یا پاورقی ها در امتحانات پایانی سوال طرح نمیشود،اما به گفته معلم ها در سالهای اخیر چند باری این اتفاق افتاده که از مطالبی که گفته شد سوال طرح شده...
یا مثلا کنکور!!
همه ی مدرسین کنکور بر این عقیده اند که طراحان سوال از تغییرات کتب درسی اطلاع درستی ندارن یا به قولی از قافله عقب اند و گاهی از حذفیات حتی!! سوال طرح شده.
خب الان چکار کنیم؟؟؟
کتابای سالهای پیش رو بگیریم؟واسه چی آخه؟
اصلا این درسته آیا؟؟:219:

(ببخشید طولانی بود!!:67:)

شما خیلی نگران نباش .. فکر نمی کنم در کل کنکور بخواد از حذفیات سوال بیاد بیش از 10 - 15 تا باشه .... تازه خونه پرشو گفتم .... که این ها هم بعد از کنکور توسط سازمان سنجش (یا یه جای دیگه) حذف میشن

lady_s

New Member
لایک ها
215

با سلام خدمت شما... همون طور که دوست عزیزم علیرضا گفت: از پاورقی ها سوال طرح می شه ولی از حذفیات سوالی طرح نمی شه! چون هر سال سازمان سنجش منابع رو اعلام می کنه و سوالات از اون کتابا مطرح می شه... در ضمن لازم نیس شما اینقد نگران باشید!
بحث نگرانیم نیست.
بحث اشکال آموزشی کشوره!!
اصلا من 10تا سوال رو هم نزنم.مسئله اینه که اصلا چرا باید از این بخشا سوال بیاد.
نمیدونم تونستم منظورمو بگم یا نه.اما مشکل من اینه.نه نگرانی شخصی.یه انتقاد هست.
بازم از توضیحتون ممنون

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

بحث نگرانیم نیست.
بحث اشکال آموزشی کشوره!!
اصلا من 10تا سوال رو هم نزنم.مسئله اینه که اصلا چرا باید از این بخشا سوال بیاد.
نمیدونم تونستم منظورمو بگم یا نه.اما مشکل من اینه.نه نگرانی شخصی.یه انتقاد هست.
بازم از توضیحتون ممنون

بلهههه... منظورتونو کاملا متوجه شدم!

بالا