ولی توی کتاب پیش دانشگاهی نوشته حل مسئله معمولا در نخستی ها دیده می شود.
و یک جاهم خوندم (یادم نیست کجا!) که ، موشی که برای دفع خطر وارد سوراخی می شود این هم نوعی حل مسئله است. (البته نکته این است که موش در هر جای جدیدی هم باشد و سوراخ را قبلا ندیده باشد باز هم به عنوان پناه گاه وارد آن می شود) (البته چون منبع یادم نیست خیلی موثق نیست حرفم!!!)
ولی توی کتاب پیش دانشگاهی نوشته حل مسئله معمولا در نخستی ها دیده می شود.
و یک جاهم خوندم (یادم نیست کجا!) که ، موشی که برای دفع خطر وارد سوراخی می شود این هم نوعی حل مسئله است. (البته نکته این است که موش در هر جای جدیدی هم باشد و سوراخ را قبلا ندیده باشد باز هم به عنوان پناه گاه وارد آن می شود) (البته چون منبع یادم نیست خیلی موثق نیست حرفم!!!)
يك چيز جالب !!
تنها نخستي ها اين توانايي را ندارند !
پستانداران (كه نخستي ها گروهي از أنان هست) و پرندگان هم توانايي حل مسئله دارند.
عجيب تر انكه خزندگان هم داراي اين توانايي هستند به خصوص "مارمولك"
يك چيز جالب !!
تنها نخستي ها اين توانايي را ندارند !
پستانداران (كه نخستي ها گروهي از أنان هست) و پرندگان هم توانايي حل مسئله دارند.
عجيب تر انكه خزندگان هم داراي اين توانايي هستند به خصوص "مارمولك"
من هم خيلي متعجب شدم اينها را خواندم !
بله.
در مقالات زبان اصلي هم هست.
منتها من هيستري ام را پاك كردم ندارم لينكش را. ان با شما. فقط كافي هست بنويسيد حل مسائل در حيوانات (البته به انگليسي!)
سلام دوست عزیز تااونجایی که من میدونم فقط در نخستی ها نیست همونطور که دوستمون هم گفتن مثلا تو مارمولک
من بارها گفتم بازم میگم وقتی در زیست شناسی چیزی رو بررسی میکنید حتما اسثنا داره حتما حتما مطمئن باشید .
سلام دوست عزیز تااونجایی که من میدونم فقط در نخستی ها نیست همونطور که دوستمون هم گفتن مثلا تو مارمولک
من بارها گفتم بازم میگم وقتی در زیست شناسی چیزی رو بررسی میکنید حتما اسثنا داره حتما حتما مطمئن باشید .