خدای من باکتری جهنم دوست (مقاومترین باکتری در برابر گرما)

raminpro2009

New Member
لایک ها
53
مقاومترین باکتری در برابر گرما (پیروکوکوس فیروسوس)
میکروب "نارنجک مهاجم" باکتری کوچک سخت جان که نامش به معنی گلوله آتش مهاجم هست، آب در حال جوشیدن را که دمایش 100 درجه سانتی‌گراد است، ترجیح می دهد و این توانایی، آن را به یک هایپرترموفیل (فوق‌العاده مقاوم در برابر گرما) تبدیل می‌کند.
ترموفیل‌ها گرما را دوست دارند ولی هایپرترموفیل‌ها جهنم را برای مسافرت برمی‌گزینند!
کارل استتر این میکروب را در رسوب‌های دریایی داغ زیرآبی در جزایر آتش فشانی ایتالیا در دهه 1980 کشف کرد.
دانشمندان دانشگاه جورجیا ژن‌های این گلوله‌های آتش را دست‌کاری کرده و میکروبی تولید کرده‌اند که آب‌وهوای خنک‌تر را ترجیح می‌دهد و ذائقه‌اش از سنگ‌های آهکی به دی‌اکسید کربن تغییر کرده است.
امید این است که نوع متفاوتی از این گلوله‌های آتشین تولید شود تا در محیطی سرشار از دی‌اکسید کربن تنفس کنند و آن را تبدیل به سوخت کنند.

Neuron

New Member
لایک ها
68
پاسخ : خدای من باکتری جهنم دوست (مقاومترین باکتری در برابر گرما)

بالاترین دمای ثبت شده تا آن جا که در یکی از کتاب های میکربیولوژی ( یا زنتیک مولکولی ! دقیقا کتابش خاطرم نیست ) ثبت شده 114 درجه هست نه 100 !

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062
پاسخ : خدای من باکتری جهنم دوست (مقاومترین باکتری در برابر گرما)

بالاترین دمای ثبت شده تا آن جا که در یکی از کتاب های میکربیولوژی ( یا زنتیک مولکولی ! دقیقا کتابش خاطرم نیست ) ثبت شده 114 درجه هست نه 100 !
سلام .
استاد بالاترين دماي ثبت شده  252 فارنهايت يا 122 درجه ي سانتي گراد است .

+ منبع :Thermophile - Wikipedia, the free encyclopedia

بالا