خدا (اثبات حقایقی در رابطه با خدا!)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eed@$

New Member
لایک ها
40
سلام به همه ی دوستان
چند وقتی میشه که یک جرقه ی کوچیک توی ذهنم زده که واقعا در دنیای امروزی چند نفر به طور یقین و با دلیل به خدا ایمان دارند و چند نفر صرفا به خاطر اینکه دینشان اسلام بوده و بدون داشتن هیچ مطالعه یا تحقیقی وجود خدا را قبول دارند.به هر حال این که از کدوم یکی از این دو گروه هستید میتونید در این تاپیک بحث کنید.اما موضوع تاپیک چیه؟!
می خوایم در این تاپیک از نظر کاملا علمی به این موضوع برسیم که آیا خدا هست یا خیر؟!چطوری؟!به این صورت که یکی از دوستان ابهامی را د این رابطه بیان می کنه و دیگران با جوابی کاملا علمی اون ابهام رو برطرف می کنن.

ضمنا به خاطر حساسیت بالای موضوع تاپیک و بحثمون در همین ابتدا یک سری نکات را یادآور می شم که امیدوارم دوستان رعایت کنند:
1.ما در اینجا می خواهیم بحث علمی کنیم!!پس از دوستان عزیز برای بار هزارم خواهش می کنم پاسخ های علمی بدید و در پاسخ به سوالات از گفته هایی که مربوط به دین و مذهب میشه دوری کنید.(البته بماند که دین جایگاه بالایی داره و نباید به آن توحین کرد و هدف من هم این نبود.اما دوست دارم بحثمون علمی باشه نه مذهبی.)
2.دوستان به هیچ عنوان اجازه ندارند که به عقیده یا سوال فرد دیگری توحین کنند یا آن را مسخره به حساب بیارند!یکی از مباحث اصلی در علم اینه که به عقاید هم گرچه غلط باشه احترام بذاریم.پس به طور کلی توحین به هر کسی ممنوع!!

اما بذارین در همین ابتدا خودم شروع کنم و یک ابهام رو بیان کنم:
خیلی ها معتقدند که هر چیزی صانع و سازنده ای داره.مثلا این که بگیم یک ساختمان به طور کاملا اتفاقی در این جا پدید اومده یک بیان کاملا ساده لوحانه است.یعنی در واقع ساختمان بدون بنا یا مهندس یا هر کس دیگری وجود نداره.اما من از همین خیلی ها این سوال را دارم که مگر نمی گیم هر چیزی سازنده ای داره؟!!پس خدا هم سازنده ای داره که اونو پدید آورده!!!همونطوری که تصور ساختمان بدون مهندس غیر ممکنه پس تصور خدای بدون سازنده هم غیر ممکنه!
پس با توجه به مطالب بالا خدا هم دارای سازنده ای هست.

اما این گفته های من بود.حالا از دوستان خواهش دارم که به این ابهام با بیانی منطقی پاسخ بدن.خیلی ممنون از همگی!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

bahman

New Member
لایک ها
270
پاسخ : خدا (اثبات حقایقی در رابطه با خدا!)

دوست من یک مبحث روانشناسی هست که می گوید انسان به موجودی نیاز دارد تا اورا تحسین کند برای مثال عربان (سوسمار خور) با تمام احمقیت خود می دانستند که موجودی هست که بر انان تسلط دارد و دنیا را افریده اما در تشخیص خود دچار خطا بودند وگرنه خداوند انان را غضب می کرد بنابراین انسان ذاتا موجودی خدا طلب است (حتی رومیان با تمام فاحشهگریشان ) و این مطلب چیزی نیست که به طور خود به خود در انسان به وجود اید طبق قوانینی مثل انرژی وجودی انسان:223:

eed@$

New Member
لایک ها
40
پاسخ : خدا (اثبات حقایقی در رابطه با خدا!)

دوست من یک مبحث روانشناسی هست که می گوید انسان به موجودی نیاز دارد تا اورا تحسین کند برای مثال عربان (سوسمار خور) با تمام احمقیت خود می دانستند که موجودی هست که بر انان تسلط دارد و دنیا را افریده اما در تشخیص خود دچار خطا بودند وگرنه خداوند انان را غضب می کرد بنابراین انسان ذاتا موجودی خدا طلب است (حتی رومیان با تمام فاحشهگریشان ) و این مطلب چیزی نیست که به طور خود به خود در انسان به وجود اید طبق قوانینی مثل انرژی وجودی انسان:223:

عذر خواهی می کنم اما من کاملا متوجه منظور شما نشدم و نفهمیدم که شما با من موافقید یا مخالف!!!!!آیا منظور شما ازاین گفته که انسان موجودی خدا طلب است یعنی همه ی انسان ها باید بدون هیچ دلیلی خدا را پرستش کنند آن هم فقط تنها به این خاطر که خداطلب است!!!!!!لطفا منظورتان را واضح تر برسانید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا